Merhaba
Boşanma sürecindeyim.bosanma davam devam ediyor bu süreç de mal davası da actim. Evlilik sürecinde bir ev aldık ben bileziklerimi takılan takıları vs.verdim ev için birazda kredi çektik ve evi aldık ev önün üstüne ben evin üstüne aile şerhi koydurdum fakat ex kişisi takıları vermedi demiş herşeyi inkar etmis.dava süreci nasıl işliyor biliyor musun evle alakalı
Allah yardımcın olsun senin avukatın yok u. Sen düğünde takılan altınları ne yapmışsın, nereye harcamışsın mihirin olan şeyler bu kadarmıymış diye hesap soracak birileri lazımMerhaba
Boşanma sürecindeyim.bosanma davam devam ediyor bu süreç de mal davası da actim. Evlilik sürecinde bir ev aldık ben bileziklerimi takılan takıları vs.verdim ev için birazda kredi çektik ve evi aldık ev önün üstüne ben evin üstüne aile şerhi koydurdum fakat ex kişisi takıları vermedi demiş herşeyi inkar etmis.dava süreci nasıl işliyor biliyor musun evle alakalı
Şahit yok mu,kuyumcu tanıdık olur mesela ya da arkadaşlarınızın ya da eve hayırlı olsuna gelen birilerine anlatmışsınızdır beraber. ya da bozulan takıların yatırıldığı bir hesap numarası, bunlar mutlaka işe yarayacaktır. Ya da watsaptan ya da telefondan bu konuda ağzından laf almaya ses kaydı oluşturmaya çalışın. Ev onun üzerine de olsa yarısı sizin hakkınız zaten çünkü evlilikten sonra edinilmiş mal.Merhaba
Bozulan altınlar zaten mehiri büyük ihtimallebozdurduğunuz altınları alabilin de mehir kenarda dursun fiziken var olan var bozdurup verdiğiniz altınları vermeyen adam mehir mi verir
EvetBozulan altınlar zaten mehiri büyük ihtimalle
Çok teşekkür ederimŞahit yok mu,kuyumcu tanıdık olur mesela ya da arkadaşlarınızın ya da eve hayırlı olsuna gelen birilerine anlatmışsınızdır beraber. ya da bozulan takıların yatırıldığı bir hesap numarası, bunlar mutlaka işe yarayacaktır. Ya da watsaptan ya da telefondan bu konuda ağzından laf almaya ses kaydı oluşturmaya çalışın. Ev onun üzerine de olsa yarısı sizin hakkınız zaten çünkü evlilikten sonra edinilmiş mal.
Çektiğiniz kredinin tutarı ve evin fiyatı bellidir, altınların gramı da bellidir. Bu hesabı da kullanın. Vermedi deyip kurtulamaz
Düğünde erkek tarafının taktığı tüm takıları mehir olarak kabul ediyor bizim toplum, yasada da düğün takısı olarak bahsedilen şey mehire karşılık geliyor çoğunlukla. Büyük ihtimalle konu sahibinin ev için verdiği altın evin ederinin yarısından fazla, amacı hem onu hem evin geriye kalan parasının yarısını almak. Ki haklı olduğunu da düşünüyorumBu devirde mehir diyor ya
Bekle sen mehir verir
Resmi nikahla size zırnık dahi koklatmayacak adamla evin yarısına ortaksın
Allatan resmi nikahın var
Keşke alabilse amaDüğünde erkek tarafının taktığı tüm takıları mehir olarak kabul ediyor bizim toplum, yasada da düğün takısı olarak bahsedilen şey mehire karşılık geliyor çoğunlukla. Büyük ihtimalle konu sahibinin ev için verdiği altın evin ederinin yarısından fazla, amacı hem onu hem evin geriye kalan parasının yarısını almak. Ki haklı olduğunu da düşünüyorum
Evi almak için benim takılarım yani bileziklerim kolyem vs bunlar bnm mehrimdi hepsini eve verdim ve az bı kredi ödeyip evi aldık ileride mehrimi ödeyecekti ama almadım altınları diyor dilekçede yalan söylüyorDüğünde erkek tarafının taktığı tüm takıları mehir olarak kabul ediyor bizim toplum, yasada da düğün takısı olarak bahsedilen şey mehire karşılık geliyor çoğunlukla. Büyük ihtimalle konu sahibinin ev için verdiği altın evin ederinin yarısından fazla, amacı hem onu hem evin geriye kalan parasının yarısını almak. Ki haklı olduğunu da düşünüyorum
Aynn zaten Allah korkusu olsa mehrimi öder helallesir sözde çok dindar hakkın o senin hakkına girmem diyordu işler değişince hak fln kalmadiKeşke alabilse ama
İşi resmi kanıtlaya bilirse belki
Ama adamın hak ve adalet dini vicdanına bırakırsa çok bekler gibi
Bunu avukatiniza sormalısınız çünkü dugundeki altınlar sizin hakkiniz zaten şahit gerekiyor bildiğim kadarıyla iyi bir avukat bulunEvi almak için benim takılarım yani bileziklerim kolyem vs bunlar bnm mehrimdi hepsini eve verdim ve az bı kredi ödeyip evi aldık ileride mehrimi ödeyecekti ama almadım altınları diyor dilekçede yalan söylüyor
Aynn şahit bulucaz birde cekismeliye dönmeden önce anlaşmalı boşanmaya çalıştık kendisi avukatima evet altınları sattık dedi kendi avukatı da vardı nasıl şimdi kolay yalan söyleyebiliyorlar bilmiyorumBunu avukatiniza sormalısınız çünkü dugundeki altınlar sizin hakkiniz zaten şahit gerekiyor bildiğim kadarıyla iyi bir avukat bulun
Maalesef boşanma davasında hep böyle yan ciziyor bunlarAynn şahit bulucaz birde cekismeliye dönmeden önce anlaşmalı boşanmaya çalıştık kendisi avukatima evet altınları sattık dedi kendi avukatı da vardı nasıl şimdi kolay yalan söyleyebiliyorlar bilmiyorum
Haram zıkkım olsun ne diyim benim değil kızımın da hakkı var o yüzden uğraşıyorum kızımi daha. Rahat büyütüp okutayimm diyeMaalesef boşanma davasında hep böyle yan ciziyor bunlar
Adam da almadığını kanıtlayamaz ki onun da delili yoktur. Parayı kredi çekerek elde etmemiş dolayısıyla kaynak belirsiz. evin üzerine çok az eklemişler. Şahit bulacak adamın yalan söylediğini bu şekilde ispatlamaya çalışacak.Keşke alabilse ama
İşi resmi kanıtlaya bilirse belki
Ama adamın hak adalet ve dini vicdanına bırakırsa çok bekler gibi
Altınları verdiğini bilen ve görmüş olan kişilerin şahitliğini göstererek yalanla dilekçende durumu. Çok umudun olmasın ama yapabileceklerin bunlar.Evi almak için benim takılarım yani bileziklerim kolyem vs bunlar bnm mehrimdi hepsini eve verdim ve az bı kredi ödeyip evi aldık ileride mehrimi ödeyecekti ama almadım altınları diyor dilekçede yalan söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?