Boşanma sürecindeyim eşim onun istedigi yerde oturmami istiyor bu normalmi?

Oncelikle merhaba ben 9 senelik evli ikide cocuk sahibiyim.esimle her cocuktan sonra koptuk bir senedirde esimden sebep senden sogudum istemiyorum gibi seyler soyledi ben duzeltme Yoluna gittim olmadi yanasmadi..geldik bugune artik ikimizde istemiyoruz karar verdik ayrilicaz ama benim babam sehir disinda 5-6 saatlik uzak bir sehirde ve ben onun yaninda yasamak istiyorum fakat esim ve ailesi benim babamin istanbulda kirada evi var orda oturmami istiyorlar cocuklari goruruz diye..simdi soruyorum bosanma surecinde esin diger esten cocuklari goremem diye orda yada burda otur diye bir istegi olabilirmi bu normalmi? Mahkeme bu duruma ne der..eger yakinda oturmazsan cekismeliye doner cocuklardan birinin velayetini isterim diyor..ne yapmaliyim basindan boyle birsey gecen varmi litfen yazin
İstediğiniz yapın. Elinden geleni ardına koymasın. Her şeyi saklayın tehdit şu bu. Delil olsun.

Oncelikle merhaba ben 9 senelik evli ikide cocuk sahibiyim.esimle her cocuktan sonra koptuk bir senedirde esimden sebep senden sogudum istemiyorum gibi seyler soyledi ben duzeltme Yoluna gittim olmadi yanasmadi..geldik bugune artik ikimizde istemiyoruz karar verdik ayrilicaz ama benim babam sehir disinda 5-6 saatlik uzak bir sehirde ve ben onun yaninda yasamak istiyorum fakat esim ve ailesi benim babamin istanbulda kirada evi var orda oturmami istiyorlar cocuklari goruruz diye..simdi soruyorum bosanma surecinde esin diger esten cocuklari goremem diye orda yada burda otur diye bir istegi olabilirmi bu normalmi? Mahkeme bu duruma ne der..eger yakinda oturmazsan cekismeliye doner cocuklardan birinin velayetini isterim diyor..ne yapmaliyim basindan boyle birsey gecen varmi litfen yazin
İşine geleceği için böyle bişey ister tabi. Ama onun istemesinden sizin kararınız önemli.

Anormal istekleri var bencil adam size bi ev tutsun kirasini odesin ,babam evini kiraciya bosaltmiyor diyin ,onun cani istiyor diye olur mu siz kafaniz nerede rahatsa orada olun yoksa bu gider gelir devamli ,ayrilik oyuncak degil,belli saatler disi gorusemeyecegi dank etsin kafasins aniden isinir belki esiniz

Çocuklardan hangisini seçeceğime karar vermişmi paşam yoksa kura yöntemiylemi belirleyecekmiş. Babanızın evinde oturmanızı istiyormuş demek, olur tabii babanıza her ay kirayı otomatik talimatı ile yollarsa neden olmasın dimi. Babanızıda yanınıza alır o evde yaşabilirsiniz mesela. Diğer evinide kiraya verir 1 ken 2 i kira geliri olur.
İnşallah hukuki açıdan başka şehire taşınmanızda sıkıntı yoktur çünkü eşiniz kendini uyanık sanan aslında safın teki.
Vay müthiş bir yaklaşım. Krizi fırsata çevirmek görmüştüm de böylesini görmemiştim 😂

Boşanma davanız da eğerki anlaşmalı yani çocukların velayeti sizde olacak şeklinde karar verdiyseniz , hakim bu konuda takdir yetkisini kullanmaz. Ama karar hakime bırakıldıysa eğer iki eşin maddi durumu göz önünde bulundurarak velayeti istediğine verir. Kanunda bu örtülüdür. Ayrıca anayasa hukuku kapsamında sizin yaşam hakkınız yerleşme hakkınız kısıtlanamaz, ama baba çocuklarını göremediğini iddia ediyorsa bunu kanıtlamalı yurt dışına kaçırmadığınız sürece diğer eş talepte bulunamaz. Bilginize .

Sen babanın olduğu yere gitmek istemekte haklısın ,o da baba olarak yakında olmak istemekte haklı. Ama bir zahmet az yiyip ayrı ev tutup kirasını versin o zaman. Paşaya bak ya, baban niye ev kirasından feragat etsin ki

Ödesin kirayı İstanbul'da kalın. Babanızın evi varmış ona ne. Adam belki kira alıyor oradan. Çocuklar 7 yaş ve altı ise annede kalır zaten normal sartlarda

Yahu babadan neden kaçırsın iyi misiniz.
Kendi babasına gidiyor kimseyi de ilgilendirmez görmek isteyen çıksın gelsin allah allah ya. Bağrına basacak olan yine ana ve babası

Yahu babadan neden kaçırsın iyi misiniz.
Kendi babasına gidiyor kimseyi de ilgilendirmez görmek isteyen çıksın gelsin allah allah ya. Bağrına basacak olan yine ana ve babası

Yasaları, kiraları bir yana bırakıp çocuklarımı düşünürdüm ben böyle bir durumda.
Babalarıyla araları nasıl? Uzağa girmek demek baba hayatlarından çıkacak demek. Bunu kaldırabilecekler mi?
Bence her şeyi bir kenara bırakıp cocuklar üzerinden karar vermelisiniz. Babanıza kira ödeyebilir eşiniz ya da başka bir ev tutulabilir. Bunlar bir sonraki aşamada konuşulacak şeyler. Boşanırken her şeyden önce çocuk psikolojisini düşünmek lazım bence.

O kadar uyanık ki sizin sizin babanızın evinde oturmaniz i istiyor. Vayy vay. Allkisliyorum. Tam ERKEK Masallah. 2 çocuktan sonra soğumuş ailesi ile oturacaginiz yerede karar vermiş

Back
X