Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklar konusunda anne babamı bile tanımayacağımı çok iyi bilir. Boşanacağımdan korkuyor ama hala blöf sanıyor galiba

Şimdi boşanma olayı bir ortaya çıksın başlayacak çocukları alırım diye klasik o demeden demek lazım işte
Bunu diyemez onun hayatını kaydırırım çünkü.
Çocuklarım bir yana dünya bir yana.

Ben de böyle düşünüyorum. Arada 3 çocuk varken kızdırmanın kışkırtmanın b.k gibi hissetmesini sağlamanın kimseye Bi faydası olmaz zararı olur.

Ben de böyle düşünüyorum. Arada 3 çocuk varken kızdırmanın kışkırtmanın b.k gibi hissetmesini sağlamanın kimseye Bi faydası olmaz zararı olur.
Ben her durumda gayet olumlu uyumlu davranmaya çalıştım. Şu an kışkırtan kişi kendisi, ben değilim.

Adama 20 bin ne? Oha dedim. Parayı çekmeyi düşünmüyorum dedim. Şimdi de bana IBAN atmış. Mesajı sildim.
Bu adam beni dinlemiyor kesin.
Bunları döküm alın 3 çocukla yeni bir yerdeyim maaşımın çoğunu istiyor çocukların masrafını hiçe sayarak diye dilekceye ekleyin

Bunları döküm alın 3 çocukla yeni bir yerdeyim maaşımın çoğunu istiyor çocukların masrafını hiçe sayarak diye dilekceye ekleyin
Boşanma davasında ses kaydı fotoğraf mesaj delıl olarak sayılmıyormus arkadaşım boşanma aşamasındayken kocası ses kaydı fotoğraf sundu mahkeme delıl olarak görmedı... Gercı sımdı barıstılar onlar adına mutlu oldum.. İnşallah sızın ıcın de herseyın hayırlısı olur

Ben her durumda gayet olumlu uyumlu davranmaya çalıştım. Şu an kışkırtan kişi kendisi, ben değilim.
Ben adamı düşündüğüm için demiyorum. Çocuklar olmasa ne yapsan yeridir hakediyor. Ama Bi şekilde muhattap olmaya devam edeceksin. Bu şekilde sana bilenirse ileride seninle uğraşabilir hırsından.

Ben adamı düşündüğüm için demiyorum. Çocuklar olmasa ne yapsan yeridir hakediyor. Ama Bi şekilde muhattap olmaya devam edeceksin. Bu şekilde sana bilenirse ileride seninle uğraşabilir hırsından.
O kadarına cesaret edemez.

Bosanacagini esin bilsin tabi olayin muhatabi o.

Canım yarın 15 i ne yapacaksın arayıp arayıp deli edecek seni
Belki haftaya çekerim bu aralar müsait değilim dedim ama muhtemelen başımın etini yiyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…