Çocuklar konusunda anne babamı bile tanımayacağımı çok iyi bilir. Boşanacağımdan korkuyor ama hala blöf sanıyor galibaah aaah
sorun o ki zaten
biliyor ki asla çocukları vermezsiniz
biliyor ki saçınızı süpürge eder bakarsınız
muhtemelen şimdiye kadarki yaşam tarzını yetiştiğiniz aile ortamı vs vs sebebiyle boşanmayağınızı da sanıyor
Bunu diyemez onun hayatını kaydırırım çünkü.Şimdi boşanma olayı bir ortaya çıksın başlayacak çocukları alırım diye klasik o demeden demek lazım işte
Ayrıca annesinin bulacağı kısmetlerin önünü niye kapatsın :)Bence demez. Borçlu çıkarım diye ödü kopar bunun.
Ben de böyle düşünüyorum. Arada 3 çocuk varken kızdırmanın kışkırtmanın b.k gibi hissetmesini sağlamanın kimseye Bi faydası olmaz zararı olur.Bence bu evlilik boşanmayı dava kağıdıyla öğrenmemesini gerektirecek kadar saygıyı hakediyor. Oturun konuşun avukatla görüştüm şöyle böyle diye anlatın. Daha da dinlemezse "ben söyleyeceğimi söyledim" dersiniz.
Niye dava açtım boşanıyoruz bıktım senin para demenden diye söylemiyorsun. Ben olsam çatlamıştım şimdiye kadar. AfafshsAdama 20 bin ne? Oha dedim. Parayı çekmeyi düşünmüyorum dedim. Şimdi de bana IBAN atmış. Mesajı sildim.
Bu adam beni dinlemiyor kesin.
Laftan anlayan biri olsa her şeyi söyleyeceğim de anlamıyor.Niye dava açtım boşanıyoruz bıktım senin para demenden diye söylemiyorsun. Ben olsam çatlamıştım şimdiye kadar. Afafshs
Ben her durumda gayet olumlu uyumlu davranmaya çalıştım. Şu an kışkırtan kişi kendisi, ben değilim.Ben de böyle düşünüyorum. Arada 3 çocuk varken kızdırmanın kışkırtmanın b.k gibi hissetmesini sağlamanın kimseye Bi faydası olmaz zararı olur.
Bunları döküm alın 3 çocukla yeni bir yerdeyim maaşımın çoğunu istiyor çocukların masrafını hiçe sayarak diye dilekceye ekleyinAdama 20 bin ne? Oha dedim. Parayı çekmeyi düşünmüyorum dedim. Şimdi de bana IBAN atmış. Mesajı sildim.
Çok doğru bir hatırlatma. Teşekkürler.Bunları döküm alın 3 çocukla yeni bir yerdeyim maaşımın çoğunu istiyor çocukların masrafını hiçe sayarak diye dilekceye ekleyin
Boşanma davasında ses kaydı fotoğraf mesaj delıl olarak sayılmıyormus arkadaşım boşanma aşamasındayken kocası ses kaydı fotoğraf sundu mahkeme delıl olarak görmedı... Gercı sımdı barıstılar onlar adına mutlu oldum.. İnşallah sızın ıcın de herseyın hayırlısı olurBunları döküm alın 3 çocukla yeni bir yerdeyim maaşımın çoğunu istiyor çocukların masrafını hiçe sayarak diye dilekceye ekleyin
Ben adamı düşündüğüm için demiyorum. Çocuklar olmasa ne yapsan yeridir hakediyor. Ama Bi şekilde muhattap olmaya devam edeceksin. Bu şekilde sana bilenirse ileride seninle uğraşabilir hırsından.Ben her durumda gayet olumlu uyumlu davranmaya çalıştım. Şu an kışkırtan kişi kendisi, ben değilim.
O kadarına cesaret edemez.Ben adamı düşündüğüm için demiyorum. Çocuklar olmasa ne yapsan yeridir hakediyor. Ama Bi şekilde muhattap olmaya devam edeceksin. Bu şekilde sana bilenirse ileride seninle uğraşabilir hırsından.
Bosanacagini esin bilsin tabi olayin muhatabi o.Selam hanımlar,
Son durumları biliyorsunuz. Arada benden boşanmayı düşünüyorsun değil mi diye sorardı, ben de geçiştirirdim çocukların yanında olay çıkardığı için. Eşime en son beni bir süre rahat bırak, kafamı toplayıp karar vereceğim demiştim.O da biraz ağlayıp, ertesi gün krediden vs bahsetmişti. Hala hiçbir şey olmamış gibi her şey yolundaymış gibi kredilerden borçlardan falan bahsediyor.
Avukat buldum, birkaç gün içinde görüşüp detayları netleştireceğiz. Bunu eşime söylemeli miyim kızlar? Nasıl bir yol önerirsiniz?
Çüş. Sen de ona iban atAdama 20 bin ne? Oha dedim. Parayı çekmeyi düşünmüyorum dedim. Şimdi de bana IBAN atmış. Mesajı sildim.
İBANımı biliyor ama öyle bir güzellik yapmadı henüz :))Çüş. Sen de ona iban at
Belki haftaya çekerim bu aralar müsait değilim dedim ama muhtemelen başımın etini yiyecek.Canım yarın 15 i ne yapacaksın arayıp arayıp deli edecek seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?