- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
sivrizekalı mı o
Ben de öyle düşünüyorum. Ben gurbet ellerde düzen kurup geçinmeye çalışacağım. Kendisi kira bile ödemeden işine yürüyerek gidip gelecek ama ben para göndereceğim, çok saçma.sivrizekalı mı o
boşadığın herife birde para mı göndereceksin
nasıl öderse ödesin kredi mi ne varsa
Evet 4 5 yıldır düşündüğüm bir şeydi. 3 çocuğa bakabilir miyim, 3 çocuğa bakacak kadar para kazanabileceğim nasıl bir iş olur diye arayış içerisindeydim. Allah bunu kısmet etti. Şimdi bu fırsatı değerlendirmek istiyorum.Sizin atandiktan sonraki konularinizi biliyorum.onceden eşinizle aranızdakileri bilmiyorum ama atanmasaydiniz yine boşanacak miydiniz?yanlış anlamayın sizi suçlayarak söylemiyorum önceden de eşinizle boşanma fikri var mıydı?bence biraz süre verin kendinize ilerde pişman olacağınız şeyler yapmayın.
Hala sizin boşanma ihtimalinizi düşünmemiş bu. Hiç aklına gelmiyor o ihtimalGoogle'a bakmış. 30 bin vardır diyor
Blöf sanıyor ya da öyle diye kendini kandırıyor.Hala sizin boşanma ihtimalinizi düşünmemiş bu. Hiç aklına gelmiyor o ihtimal
Bir saat önce gene aradı açmadımBu adam gece 12 de arayıp maaş kaç yattı diye sorar.
Konu para olunca gözü hiçbir şey görmüyor.Ay ne gıcık adam ya e devleti ver maaşına bakıcam diyormuş hala gurur da yok ki pes diyorum
Taşınma masrafları.Ne borcu var adamın?
Bir 20 bin ateşle diyor
Çocukları da sana ateşliyorum sen bakarsın ödersin herşeyi hayatımı yaşarım artık deseniz kalbine inerBir 20 bin ateşle diyor
YemezBanka hesabımda bir sorun var 30 bin gönderilince hata düzeliyormuş sen gönder ben sana 50 bin göndereyim deyin
İnanmaz ki :)Çocukları da sana ateşliyorum sen bakarsın ödersin herşeyi hayatımı yaşarım artık deseniz kalbine iner
ah aaahİnanmaz ki :)
Şimdi boşanma olayı bir ortaya çıksın başlayacak çocukları alırım diye klasik o demeden demek lazım işteİnanmaz ki :)
Bence demez. Borçlu çıkarım diye ödü kopar bunun.Şimdi boşanma olayı bir ortaya çıksın başlayacak çocukları alırım diye klasik o demeden demek lazım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?