Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bayilicam simdi. Para da para. Ya yuvasi yikilacak para.
Adam kira vermiyor, eşi cocuklarin tum sorumlulugunu almis, cebinden cocukları icin 5 kurus cikmayacak. Evin mutfak giderleri vs. 5 ten 1 e dusmus. Halime sukur borclari daha kolay oder bitiririm diyecegine kira veren, 3 cocugunun maddi manevi sorumlulugu omuzlarina yuklenen kadindan bir de para istiyor. Ne kadar bencil bir insan.

Boyle devam ederse elindeki evin yarisindan olacak. Bir de ustune nafaka parasi odemek zorunda kalacak. Bunun gibisine de boylesi mustehak.

Gerçekten çocukların babası diye ağırdan alıyorum çoğu şeyi ama hak etmiyor.
Ev benim hakkım çünkü 3 çocukla gidecek kalacak yerim yok.

İnsan var, insan var.

Bence bu evlilik boşanmayı dava kağıdıyla öğrenmemesini gerektirecek kadar saygıyı hakediyor. Oturun konuşun avukatla görüştüm şöyle böyle diye anlatın. Daha da dinlemezse "ben söyleyeceğimi söyledim" dersiniz.

salak!

avukatınızdan duysun bence müstehak ona
terbiyesiz

mahkemede kesin iftira atacak hazirlikli olun. bir de kişi kendinden bilir işi diye bir laf var kendisi ne haltlar yiyorsa size yansitmaya calismis ahlaksiz. bu adamin babalik vasfi bile yok bence bosuna sineye cekmissiniz cocuklari da doldurur bu

İki gün sonra avukatla görüşeceğim. Her gün başımın etini yiyecek muhtemelen para para diye.
Boşuna demiyorum başka bir hat daha al aldığın hattı kullan onun bildiği hattı da sadece çocuklar için konuşmak istediğinde açıp kullan diye, adam kendisini nafakaya bağlatacak para diye diye.

Bişey ortaya atan kanıtı da sunacak. Mahkemeler bu şekilde çalışmıyor. İftiranın bir bedeli var.

Yapamaz. O yüzden uzağa taşınmayı bekledim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…