- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Ellinin körü gerçekten.Dersteyim hala arıyor.
Google her yazana inanmasın gerizekalı.Google'a bakmış. 30 bin vardır diyor
Gerçekten çocukların babası diye ağırdan alıyorum çoğu şeyi ama hak etmiyor.Olmayan beynine, zihniyetine s.çayım böyle pisliğin.
Her gün 3-5 kere arıyorsa hala maaş soruyorsa bundan sonra çocuklar harici beni aramıyorsun avukatım seninle görüşecek,daha fazla seninle iletişim kurmak istemiyorum deyip kapat.
Sonrasında cidden süreci bırak avukatına.
Aman boşver ya isterse don lastiği gibi uzasın boşanma süreci,bu adamla hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam etmemiş olursun en azından.
Ev araba konularında evi sana vermeye yanaşmıyorsa borcu var diye insaflı davranmaya çalışma sakın,3 çocuk var madem babaevinden getirmedin nafaka ne kadar alabiliyorsan al çocuklarına verecek sonuçta sana değil ve o çocukların yaşı ilerledikçe paraya ihtiyacı olacak.
Evi bırakırsa bir tık insaflı davran sen bilirsin ama bugün yarın deme biran evvel süreci başlat ne olacaksa olsun.
Yeni bir hat almak istersen al ama ben almazdım bu süreçte ararsa çocuklar harici konuşma yapmaz,gerekirse yazılı olarak küfür,tehdit ya da ne yazıyorsa mesaj atarsa atsın diye bakar işler pisleşirse rahatsız ettiğine dair dosyaya eklerdim.
İlk atanınca bir buçuk maaş yatıyor ya hocam uyanık onu hesaplamış.Google her yazana inanmasın gerizekalı.
11 yıllık öğretmenim uzman öğretmenliğim yok. Herhangi bir kesinti ve ek ödeme çocuk vs yardımım yok aldığım maaş 24 bin.
İnsan var, insan var.Çok değişik Bi adam ya. Benim arkadaşım da doğu görevine gitti öğretmen. Eşi para beklemeyi bırak yatılı yardımcısına kadar tuttu orada çocuklarla zorlanmasın diye. Bu da siz yemeyin bana gönderin diyor ihtiyacı olduğunda takviye yapacağı yerde.
Evet doğru bordro yapılmıştır ayın 1 inde başladığı için. 1.5 alacakİlk atanınca bir buçuk maaş yatıyor ya hocam uyanık onu hesaplamış.
Bence bu evlilik boşanmayı dava kağıdıyla öğrenmemesini gerektirecek kadar saygıyı hakediyor. Oturun konuşun avukatla görüştüm şöyle böyle diye anlatın. Daha da dinlemezse "ben söyleyeceğimi söyledim" dersiniz.Selam hanımlar,
Son durumları biliyorsunuz. Arada benden boşanmayı düşünüyorsun değil mi diye sorardı, ben de geçiştirirdim çocukların yanında olay çıkardığı için. Eşime en son beni bir süre rahat bırak, kafamı toplayıp karar vereceğim demiştim.O da biraz ağlayıp, ertesi gün krediden vs bahsetmişti. Hala hiçbir şey olmamış gibi her şey yolundaymış gibi kredilerden borçlardan falan bahsediyor.
Avukat buldum, birkaç gün içinde görüşüp detayları netleştireceğiz. Bunu eşime söylemeli miyim kızlar? Nasıl bir yol önerirsiniz?
salak!Evet avukata tüm detaylarıyla burada anlatmadığım her şeyi anlatmayı düşünüyorum.
Zaten bu konularda falsoları vardı ama burada söyleyebileceğim sadece şu örnek var: Okul müdürü ile öğrencilere dağıtılacak kitaplar hakkında konuşmak için odasına gittim. O da kahve ısmarladı. O sırada eşim aradı müdürle kahve içiyorum dedim. Soru şu; evinde mi içiyorsun?
İki gün sonra avukatla görüşeceğim. Her gün başımın etini yiyecek muhtemelen para para diye.salak!
avukatınızdan duysun bence müstehak ona
terbiyesiz
Gelemez. İzin hakkı yok.Sirf Para icin hafta sonu cikip gelebilir, var ondan o potansyel
mahkemede kesin iftira atacak hazirlikli olun. bir de kişi kendinden bilir işi diye bir laf var kendisi ne haltlar yiyorsa size yansitmaya calismis ahlaksiz. bu adamin babalik vasfi bile yok bence bosuna sineye cekmissiniz cocuklari da doldurur buEvet avukata tüm detaylarıyla burada anlatmadığım her şeyi anlatmayı düşünüyorum.
Zaten bu konularda falsoları vardı ama burada söyleyebileceğim sadece şu örnek var: Okul müdürü ile öğrencilere dağıtılacak kitaplar hakkında konuşmak için odasına gittim. O da kahve ısmarladı. O sırada eşim aradı müdürle kahve içiyorum dedim. Soru şu; evinde mi içiyorsun?
Emin misiniz sırf para istedi diye miKararlıyım.
Boşuna demiyorum başka bir hat daha al aldığın hattı kullan onun bildiği hattı da sadece çocuklar için konuşmak istediğinde açıp kullan diye, adam kendisini nafakaya bağlatacak para diye diye.İki gün sonra avukatla görüşeceğim. Her gün başımın etini yiyecek muhtemelen para para diye.
Bişey ortaya atan kanıtı da sunacak. Mahkemeler bu şekilde çalışmıyor. İftiranın bir bedeli var.mahkemede kesin iftira atacak hazirlikli olun. bir de kişi kendinden bilir işi diye bir laf var kendisi ne haltlar yiyorsa size yansitmaya calismis ahlaksiz. bu adamin babalik vasfi bile yok bence bosuna sineye cekmissiniz cocuklari da doldurur bu
hangi para anlamadım orasını kaçırmış olabilirimİki gün sonra avukatla görüşeceğim. Her gün başımın etini yiyecek muhtemelen para para diye.
Yapamaz. O yüzden uzağa taşınmayı bekledim.mahkemede kesin iftira atacak hazirlikli olun. bir de kişi kendinden bilir işi diye bir laf var kendisi ne haltlar yiyorsa size yansitmaya calismis ahlaksiz. bu adamin babalik vasfi bile yok bence bosuna sineye cekmissiniz cocuklari da doldurur bu
Evet.hangi para anlamadım orasını kaçırmış olabilirim
baştan istediği 10.000 tl mi başka mı
İftira atarsa onun kirli çamaşırları ortaya çıkar, benim değil.Bişey ortaya atan kanıtı da sunacak. Mahkemeler bu şekilde çalışmıyor. İftiranın bir bedeli var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?