Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu artik gercekden tacize giriyor. Bir insan Para da Para diye bu kadar baski altina alinmaz mi, tefeci sanki Adam.
Bu yazdiklarini asla silme, ekran görünütüsü Al, dava dosyasina ekle
Sizlerin önerilerinizi dikkate alıyorum, elimden geleni yapıyorum teşekkür ederim.

Aklımda sen vardın, ne yapıyor acaba diye düşünüyordum konun önüme düştü. Allah yardımcın olsun, halâ çok sabırlısın. O para mesajlarının arasına sıkıştır mutlaka benim maaşım ..... sana 20bin gönderirsem bana ..... kalıyor bir ay nasıl geçineceğim çocuklarla diye, o oradan yağdırır zaten, arada gaz verecek naif cümleler ekle dökülsün ne var ne yoksa. Tehditte etsin. Yatak ve kredi kartı iptali meselelerini falan itiraf ettir. Devletin dili yazıdır. En kaliteli delillerin bu yazılar olacak. Gazan mübarek olsun, dualarım seninle

Oo güzel taktik, bu da aklımda olsun. Çok teşekkür ederim. Beni kurtarırsa sadece dualarınız kurtaracak. Allah razı olsun

Kız kaç para yatmış maaş bende merak ettim bayağdır maaş almıyorum

Kız kaç para yatmış maaş bende merak ettim bayağdır maaş almıyorum
Onunki maalesef 23 civarı diye biliyorum, uzmanlık yok, hizmet süresi yok. Çocuk yardımı da büyük ihtimalle eşindedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…