Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adama 20 bin ne? Oha dedim. Parayı çekmeyi düşünmüyorum dedim. Şimdi de bana IBAN atmış. Mesajı sildim.
Bu adam beni dinlemiyor kesin.
Aday memurken maaşınız en fazla 22.000 olsa, siz ne yapacakmışsınız 2.000 tl ile. Sordunuz mu? Siz niye para istemiyorsunuz ondan? Önce siz davranmalısınız

Aday memurken maaşınız en fazla 22.000 olsa, siz ne yapacakmışsınız 2.000 tl ile. Sordunuz mu? Siz niye para istemiyorsunuz ondan? Önce siz davranmalısınız
Fırsat vermiyor ki. Sürekli istiyor, sürekli istiyor.

Onunla tartışmak ya da laf dalaşı yapmak istemiyorum o yüzden. Avukat ne gerekiyorsa hepsini benim yerime söylesin istiyorum.

İşin ucu paraya dayanıyorsa adam gelir kaynagı kesılmemesi için çekışmelı gider... 5 yıl rahat gıder her mahkemede de para ödeyeceksın avukatlar şahitlere önem verıyor şahitlerin sağlam olmalı.. Dava açtıktan sonra asıl ekşın dolu günler seni bekliyor

İnşallah buna gerek kalmaz.

Bilmiyorum inan. İnşallah avukatım güçlü çıkar da halleder.

Bilmiyorum inan. İnşallah avukatım güçlü çıkar da halleder.
Bende boşanmadan önce avukatın güçlü olup olmadıgına bakıyordum ama durum öyle değilmiş avukat sadece aracı.. Anlaşmalı boşanmak ıcın eşinle konuşman gerek protokol imzalayıp mahkemeye katılım şart dıyelımkı eşin kabul etmedi ozaman cekısmelı olacak kaç avukatla konuştuysam önemli olan şahitler dedı önemlı olan avukatın degıl şahitlerın güçlü olmasıymıs avukat sadece senın yapacagın işlemlerı mahkemeye ıletıyor her dılekcede senınle görüşüyor dusuncelerını yazıyor... Avukatlarda çok pahalı... Allah yardımcın olsun boşanmak sandıgımız gibi kolay degılmıs anlasmalı olmadıktan sonra

Evli kalmak da kolay değil her türlü benden para çıkacak gibi görünüyor. Allah yardımcımız olsun.

Yemin ediyorum ben şurda 12 olsun diye bekliyorum kesin yazacak maaşın yattı mı diye soracak darlayacak şöyle okkalı bir küfür etseniz ben çok rahatlayacağım:)
Ben hiçbir zaman hiçbir insana küfür etmem.
Gece 11 gibi telefonumu uçak moduna alacağım :)

Yemin ediyorum ben şurda 12 olsun diye bekliyorum kesin yazacak maaşın yattı mı diye soracak darlayacak şöyle okkalı bir küfür etseniz ben çok rahatlayacağım:)
devlet memuru olmdığım için
2dir düşünüyorum niye 12 12 yazılmış diye
sonra takvime bakınca dank etti

Ben şu kararı versem kaynanayı bile arardım gerzek oğlunu boşuyorum hahaayyt diye
Ben de herkese bir an önce duyurmak istiyorum ama her şey olsun bitsin ondan sonra.

Sürprizzzzz diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…