Kısmet bakalım.Ee ne zaman boşuyon
Adam Began'dan nafaka ister bence.
Aday memurken maaşınız en fazla 22.000 olsa, siz ne yapacakmışsınız 2.000 tl ile. Sordunuz mu? Siz niye para istemiyorsunuz ondan? Önce siz davranmalısınızAdama 20 bin ne? Oha dedim. Parayı çekmeyi düşünmüyorum dedim. Şimdi de bana IBAN atmış. Mesajı sildim.
Bu adam beni dinlemiyor kesin.
Fırsat vermiyor ki. Sürekli istiyor, sürekli istiyor.Aday memurken maaşınız en fazla 22.000 olsa, siz ne yapacakmışsınız 2.000 tl ile. Sordunuz mu? Siz niye para istemiyorsunuz ondan? Önce siz davranmalısınız
Hadi aynı evde çekiniyordun çirkefi sıçrar diye şimdi noluyor? Cartlat gitsin.Fırsat vermiyor ki. Sürekli istiyor, sürekli istiyor.
Cartlatma işini benim yerime avukat yapsın istiyorum. Zihnimi bu boş işlerle yormak istemiyorum artık.Hadi aynı evde çekiniyordun çirkefi sıçrar diye şimdi noluyor? Cartlat gitsin.
Onunla tartışmak ya da laf dalaşı yapmak istemiyorum o yüzden. Avukat ne gerekiyorsa hepsini benim yerime söylesin istiyorum.Çıkacak kaostan korkuyorsun.Adam şu an pozisyon almış senden gelecek paraları bekliyor çift maaş alacağını vs biliyor söyle artık ne parası be asıl sen nafaka vereceksin beni de arama de kurtul ne diye idare edip duruyorsun yüzsüzü
İsteyenin bir yüzü karaFırsat vermiyor ki. Sürekli istiyor, sürekli istiyor.
İnşallah buna gerek kalmaz.İşin ucu paraya dayanıyorsa adam gelir kaynagı kesılmemesi için çekışmelı gider... 5 yıl rahat gıder her mahkemede de para ödeyeceksın avukatlar şahitlere önem verıyor şahitlerin sağlam olmalı.. Dava açtıktan sonra asıl ekşın dolu günler seni bekliyor
İnşallah şekerım adam imana gelirde kabul eder... Çok zor böyle adamlar asalak gibi yaşamayı sevdıklerı ıcın rahatlarını kolay bırakamaz... İnan boşanmak evlenmekten daha masraflı... En kötü ihtimal eşine rüşvet vererek boşanmaya ikna etmek olurİnşallah buna gerek kalmaz.
Bilmiyorum inan. İnşallah avukatım güçlü çıkar da halleder.İnşallah şekerım adam imana gelirde kabul eder... Çok zor böyle adamlar asalak gibi yaşamayı sevdıklerı ıcın rahatlarını kolay bırakamaz... İnan boşanmak evlenmekten daha masraflı... En kötü ihtimal eşine rüşvet vererek boşanmaya ikna etmek olur
Bende boşanmadan önce avukatın güçlü olup olmadıgına bakıyordum ama durum öyle değilmiş avukat sadece aracı.. Anlaşmalı boşanmak ıcın eşinle konuşman gerek protokol imzalayıp mahkemeye katılım şart dıyelımkı eşin kabul etmedi ozaman cekısmelı olacak kaç avukatla konuştuysam önemli olan şahitler dedı önemlı olan avukatın degıl şahitlerın güçlü olmasıymıs avukat sadece senın yapacagın işlemlerı mahkemeye ıletıyor her dılekcede senınle görüşüyor dusuncelerını yazıyor... Avukatlarda çok pahalı... Allah yardımcın olsun boşanmak sandıgımız gibi kolay degılmıs anlasmalı olmadıktan sonraBilmiyorum inan. İnşallah avukatım güçlü çıkar da halleder.
Evli kalmak da kolay değil her türlü benden para çıkacak gibi görünüyor. Allah yardımcımız olsun.Bende boşanmadan önce avukatın güçlü olup olmadıgına bakıyordum ama durum öyle değilmiş avukat sadece aracı.. Anlaşmalı boşanmak ıcın eşinle konuşman gerek protokol imzalayıp mahkemeye katılım şart dıyelımkı eşin kabul etmedi ozaman cekısmelı olacak kaç avukatla konuştuysam önemli olan şahitler dedı önemlı olan avukatın degıl şahitlerın güçlü olmasıymıs avukat sadece senın yapacagın işlemlerı mahkemeye ıletıyor her dılekcede senınle görüşüyor dusuncelerını yazıyor... Avukatlarda çok pahalı... Allah yardımcın olsun boşanmak sandıgımız gibi kolay degılmıs anlasmalı olmadıktan sonra
Ben hiçbir zaman hiçbir insana küfür etmem.Yemin ediyorum ben şurda 12 olsun diye bekliyorum kesin yazacak maaşın yattı mı diye soracak darlayacak şöyle okkalı bir küfür etseniz ben çok rahatlayacağım:)
devlet memuru olmdığım içinYemin ediyorum ben şurda 12 olsun diye bekliyorum kesin yazacak maaşın yattı mı diye soracak darlayacak şöyle okkalı bir küfür etseniz ben çok rahatlayacağım:)
Ben şu kararı versem kaynanayı bile arardım gerzek oğlunu boşuyorum hahaayyt diyeNiye dava açtım boşanıyoruz bıktım senin para demenden diye söylemiyorsun. Ben olsam çatlamıştım şimdiye kadar. Afafshs
Ben de herkese bir an önce duyurmak istiyorum ama her şey olsun bitsin ondan sonra.Ben şu kararı versem kaynanayı bile arardım gerzek oğlunu boşuyorum hahaayyt diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?