Şimdiye kadar nasıl ödediysen yine ödenir dedim. Evet de maaşın yatıyor, yapı krediye bir uğra diyor.Siz memur olunca mı borçlar birden gün yüzüne çıkmış acaba? Nasıl bir hastalıksa artık. Şimdi hem evinin faturalarını hem çocuklarına nafakayı inşallah hem de evden olur kira derdine düşerse ben bile sevineceğim sizin adınıza.
Çok güzel ifade ettin. Teşekkür ederim.Began’ın eşi benim yakınımın eşi gibiyse ki benzer karakterde gibi görünüyorlar bu adamlar konuşmaktan anlamıyor, daha doğrusu karşınıza alıp ciddi ciddi konuşsanız da sizi dikkate almıyorlar blöf yapıyorsun, birilerinin dolduruşuyla konuşuyorsun sanıyorlar.
Bu adamlara ekonomik özgürlüğünü eline alana kadar net olamıyorsun zira takıntılı tipler, seni dikkate almıyor ama söylenen her şeyi biriktirip çocukları manipüle ediyorlar, yakınımın kocası el kadar kızına annen beni boşayacak bizi terk edecek sen annesiz kalacaksın diyordu, 5 yaşındaki çocuk onun yüzünden gece kabuslar görmeye başlamıştı, bazı planlarınızı söylemeden gizlice yapıp şartlar elverince harekete geçmeniz gerekiyor Began da bunu yapıyor.
Garip gibi görünüyor ama sağlıklı bir insandan boşanmak gibi düşünmeyin bunu, bu tip insanlar normal kafa yapısında değiller, eşi telefonu 2 dakika geç açtı diye kimle yatıyordun da telefona bakmadın diyecek kadar kötü zihniyetli koca modeli bunlar.
Anladım . Bazı iliskilerin dinamikleri farklı oluyor. Ben kendimi düşünerek garip değil mi yazdım. Eşim bana ben senden boşanmak istiyorum, kararlıyım demeden elime celp gelse yapmayacağım ne pislik varsa yaparım. Ama dediğinizi anladım her türlü pislik yapacak en azından konu sahibinin cümlelerini cimbizlayip, konu sahibine dondurmesin. Mantıklı.Began’ın eşi benim yakınımın eşi gibiyse ki benzer karakterde gibi görünüyorlar bu adamlar konuşmaktan anlamıyor, daha doğrusu karşınıza alıp ciddi ciddi konuşsanız da sizi dikkate almıyorlar blöf yapıyorsun, birilerinin dolduruşuyla konuşuyorsun sanıyorlar.
Bu adamlara ekonomik özgürlüğünü eline alana kadar net olamıyorsun zira takıntılı tipler, seni dikkate almıyor ama söylenen her şeyi biriktirip çocukları manipüle ediyorlar, yakınımın kocası el kadar kızına annen beni boşayacak bizi terk edecek sen annesiz kalacaksın diyordu, 5 yaşındaki çocuk onun yüzünden gece kabuslar görmeye başlamıştı, bazı planlarınızı söylemeden gizlice yapıp şartlar elverince harekete geçmeniz gerekiyor Began da bunu yapıyor.
Garip gibi görünüyor ama sağlıklı bir insandan boşanmak gibi düşünmeyin bunu, bu tip insanlar normal kafa yapısında değiller, eşi telefonu 2 dakika geç açtı diye kimle yatıyordun da telefona bakmadın diyecek kadar kötü zihniyetli koca modeli bunlar.
Rica ederim, bu model kocayı tanıyorum, sağ olsun yakınım sayesinde epey bir tanıdım bu hasta ruhlu koca modeliniÇok güzel ifade ettin. Teşekkür ederim.
Siz sağlıklı bir düşünce yapısına sahipsiniz eşiniz de sağlıklı düşünebilen bir adamdır Allah mutluluğunuzu daim etsin ama Allah muhafaza ayrılmaya karar verseniz zaten iki medeni insan olarak oturup konuşur anlaşırsınız ortak kararla boşanma davası açarsınız ama Began’ın eşi gibi adamlar sağlıklı bir zihniyete sahip değil, kafaları hem tuhaf hem çok çirkin çalışıyor, çocuklar da varsa bu modeller kadını yıpratmak için çocuklar üzerinden yürüyor, mesela yakınımın boşanma davası açılmıştı dava sonuçlanmadan önce miydi sonra mıydı net hatırlamıyorum ama bir gün kızını alıyor çocuğu hiç tanımadığı bir yoldan gezmeye götürürken arabayı da çok hızlı kullanıyor kızı o kadar korkmuş ki ağlama krizine girmiş hiç susmadan ağlayınca adam geri dönmüş kaçırma olmadı elbette fakat bu adamların davranışlarını anlayın diye yazıyorum evlilik süresince en ufak olayları bile çocuklara da yansıtıyorlar ve çocukları öyle bir işliyorlar ki çocuk babasının onu kaçıracağını da düşünüyor annesinin terk edeceğini de düşünüyor, bunlara psikopat desem ayıp olmaz sanırım.Anladım . Bazı iliskilerin dinamikleri farklı oluyor. Ben kendimi düşünerek garip değil mi yazdım. Eşim bana ben senden boşanmak istiyorum, kararlıyım demeden elime celp gelse yapmayacağım ne pislik varsa yaparım. Ama dediğinizi anladım her türlü pislik yapacak en azından konu sahibinin cümlelerini cimbizlayip, konu sahibine dondurmesin. Mantıklı.
Anladım demek istediğiniz profili. Ama konu sahibi de adam psikopatolojisini hehe diyerek beslemiyor mu? Hiç cikismiyor ki. Bu nokta garip geliyor. Çok uzun zamandır evliler adam kadını sindirmis olabilir tabi. Ama şimdi profiline göz attım tapu kadında, kv ile görüşmüyor, fiziksel şiddet baktığım kadarı ile yok. Yani adama yeri geldiğinde tepki koyabilmek.Rica ederim, bu model kocayı tanıyorum, sağ olsun yakınım sayesinde epey bir tanıdım bu hasta ruhlu koca modelini
Siz sağlıklı bir düşünce yapısına sahipsiniz eşiniz de sağlıklı düşünebilen bir adamdır Allah mutluluğunuzu daim etsin ama Allah muhafaza ayrılmaya karar verseniz zaten iki medeni insan olarak oturup konuşur anlaşırsınız ortak kararla boşanma davası açarsınız ama Began’ın eşi gibi adamlar sağlıklı bir zihniyete sahip değil, kafaları hem tuhaf hem çok çirkin çalışıyor, çocuklar da varsa bu modeller kadını yıpratmak için çocuklar üzerinden yürüyor, mesela yakınımın boşanma davası açılmıştı dava sonuçlanmadan önce miydi sonra mıydı net hatırlamıyorum ama bir gün kızını alıyor çocuğu hiç tanımadığı bir yoldan gezmeye götürürken arabayı da çok hızlı kullanıyor kızı o kadar korkmuş ki ağlama krizine girmiş hiç susmadan ağlayınca adam geri dönmüş kaçırma olmadı elbette fakat bu adamların davranışlarını anlayın diye yazıyorum evlilik süresince en ufak olayları bile çocuklara da yansıtıyorlar ve çocukları öyle bir işliyorlar ki çocuk babasının onu kaçıracağını da düşünüyor annesinin terk edeceğini de düşünüyor, bunlara psikopat desem ayıp olmaz sanırım.
İşin daha da acayibi en azından benim tanıdıklarımdan yola çıkacak olursam bu adamlar eğitimli iyi bir kariyer sahibi, alım güçleri yerinde ve çevresinde saygın görünen, iyi bir aile babası iyi bir eş profili çizen tipler.
Bakınca, uğrayınca ne olacak ben anlamadım. Maaşınızın miktarını mı öğrenmeye çalışıyor?Şimdiye kadar nasıl ödediysen yine ödenir dedim. Evet de maaşın yatıyor, yapı krediye bir uğra diyor.
Dolaylı olarak kredi çekmemi isteyecek herhalde gene.Bakınca, uğrayınca ne olacak ben anlamadım. Maaşınızın miktarını mı öğrenmeye çalışıyor?
Selam hanımlar,
Son durumları biliyorsunuz. Arada benden boşanmayı düşünüyorsun değil mi diye sorardı, ben de geçiştirirdim çocukların yanında olay çıkardığı için. Eşime en son beni bir süre rahat bırak, kafamı toplayıp karar vereceğim demiştim.O da biraz ağlayıp, ertesi gün krediden vs bahsetmişti. Hala hiçbir şey olmamış gibi her şey yolundaymış gibi kredilerden borçlardan falan bahsediyor.
Avukat buldum, birkaç gün içinde görüşüp detayları netleştireceğiz. Bunu eşime söylemeli miyim kızlar? Nasıl bir yol önerirsiniz?
Direk boşanma davasını açınca haber ver. Ona müstehak
Ona bir küçük sürpriz yapın. Dava açtığınızı söylemeyin
Ben hiçbir şey söylemeyeceğim. Avukatla ortak karar alırım herhalde ya bilmiyorum.ay hayır
tebligat gidince sürpriz olsun
hatta bence de ki sana sürpriz yaptım kredi çekip para gönderdim
ama kuryeyle
Began’ın evliliğinin detaylarını bilemem ama yakınımın evliliği üzerinden yazayım, bizimkinde de fiziksel şiddet yoktu ev ortak tapuydu, ortak banka hesabı vardı kadın giyim vb konularda baskı altında değildi ama adam ekonomik olarak kadının elini kolunu bağlamıştı, şöyle ki kadın meslek sahibi çalışan biriydi evlenmeden önce, evlenirken adam hemen çocuğumuz olsun istiyorum çocuğumuzu sen büyüt istiyorum diyerek kadını çalışma hayatından koparıyor a bu arada sigortanı ben öderim de diyor güvendiriyor kendisine, gerçi seneler sonra öğrendik ki kadının kendine ait bir parası olmasın diye sgksını bile ödememiş, malum ortada aşk da olunca kadın şüpheye düşmüyor ama bir süre sonra psikolojik şiddet başlıyor önce aşığım adı altında kıskançlık krizleri oluyor sonraları iftiralar vs tepki koyunca ağlamaya başlıyor böyleleri, mecazi değil gerçekten ağlıyorlar eşlerinin ayaklarına kapanıp aşığım seviyorum sensiz yaşayamam ölürümler havalarda uçuyor hediyeler alınıyor adam kendine bir süre çekidüzen veriyor öyle bir hale getiriyor ki sanki siz dünya iyisi mükemmel bir kocayı boşamak için fırsat kollayan kötü kalpli kadınsınız, hissettirdikleri duygu bu.Anladım demek istediğiniz profili. Ama konu sahibi de adam psikopatolojisini hehe diyerek beslemiyor mu? Hiç cikismiyor ki. Bu nokta garip geliyor. Çok uzun zamandır evliler adam kadını sindirmis olabilir tabi. Ama şimdi profiline göz attım tapu kadında, kv ile görüşmüyor, fiziksel şiddet baktığım kadarı ile yok. Yani adama yeri geldiğinde tepki koyabilmek.
Konu sahibi ile alakalı değil dediğim, konu sahibi sadece bir örnek.
söyleme söylemeBen hiçbir şey söylemeyeceğim. Avukatla ortak karar alırım herhalde ya bilmiyorum.
Bu tipten bir tane de bende var, çocuk kaçırma/korkutma kısmı hariç -suanlık- hemen hemen aynısı. Ben henüz dava açmadım ama başıma neler gelicek az çok biliyorum. Kendisi eğitimli iyi bir mesleği ve geliri var baksan çok medeni ama iş boşanmaya gelince dağ ayısı bunlardan daha medenidir.Rica ederim, bu model kocayı tanıyorum, sağ olsun yakınım sayesinde epey bir tanıdım bu hasta ruhlu koca modelini
Siz sağlıklı bir düşünce yapısına sahipsiniz eşiniz de sağlıklı düşünebilen bir adamdır Allah mutluluğunuzu daim etsin ama Allah muhafaza ayrılmaya karar verseniz zaten iki medeni insan olarak oturup konuşur anlaşırsınız ortak kararla boşanma davası açarsınız ama Began’ın eşi gibi adamlar sağlıklı bir zihniyete sahip değil, kafaları hem tuhaf hem çok çirkin çalışıyor, çocuklar da varsa bu modeller kadını yıpratmak için çocuklar üzerinden yürüyor, mesela yakınımın boşanma davası açılmıştı dava sonuçlanmadan önce miydi sonra mıydı net hatırlamıyorum ama bir gün kızını alıyor çocuğu hiç tanımadığı bir yoldan gezmeye götürürken arabayı da çok hızlı kullanıyor kızı o kadar korkmuş ki ağlama krizine girmiş hiç susmadan ağlayınca adam geri dönmüş kaçırma olmadı elbette fakat bu adamların davranışlarını anlayın diye yazıyorum evlilik süresince en ufak olayları bile çocuklara da yansıtıyorlar ve çocukları öyle bir işliyorlar ki çocuk babasının onu kaçıracağını da düşünüyor annesinin terk edeceğini de düşünüyor, bunlara psikopat desem ayıp olmaz sanırım.
İşin daha da acayibi en azından benim tanıdıklarımdan yola çıkacak olursam bu adamlar eğitimli iyi bir kariyer sahibi, alım güçleri yerinde ve çevresinde saygın görünen, iyi bir aile babası iyi bir eş profili çizen tipler.
Dediğinizi anladım. O yüzden konu sahibi kaçak dovusuyor. Belki ben tepkilerini direk gösteren bir insan olduğum için konu sahibini anlamakta zorlanıyorum. Maaşını gönder lafını 3.duyusumda eve polis gelmistiBegan’ın evliliğinin detaylarını bilemem ama yakınımın evliliği üzerinden yazayım, bizimkinde de fiziksel şiddet yoktu ev ortak tapuydu, ortak banka hesabı vardı kadın giyim vb konularda baskı altında değildi ama adam ekonomik olarak kadının elini kolunu bağlamıştı, şöyle ki kadın meslek sahibi çalışan biriydi evlenmeden önce, evlenirken adam hemen çocuğumuz olsun istiyorum çocuğumuzu sen büyüt istiyorum diyerek kadını çalışma hayatından koparıyor a bu arada sigortanı ben öderim de diyor güvendiriyor kendisine, gerçi seneler sonra öğrendik ki kadının kendine ait bir parası olmasın diye sgksını bile ödememiş, malum ortada aşk da olunca kadın şüpheye düşmüyor ama bir süre sonra psikolojik şiddet başlıyor önce aşığım adı altında kıskançlık krizleri oluyor sonraları iftiralar vs tepki koyunca ağlamaya başlıyor böyleleri, mecazi değil gerçekten ağlıyorlar eşlerinin ayaklarına kapanıp aşığım seviyorum sensiz yaşayamam ölürümler havalarda uçuyor hediyeler alınıyor adam kendine bir süre çekidüzen veriyor öyle bir hale getiriyor ki sanki siz dünya iyisi mükemmel bir kocayı boşamak için fırsat kollayan kötü kalpli kadınsınız, hissettirdikleri duygu bu.
Ekonomik özgürlüğünüz de yoksa boşanmak için adım atamayacaksanız tepkiniz de havada kalıyor çünkü adam aslında mükemmel giden bir evlilikleri olduğunu çevrenin kıskançlıklarıyla kadını doldurduğunu düşünüyor buna inanıyor, ekonomik olarak kendisine bağımlı kurbana dönüştürüyorlar eşlerini.
Farkındaysanız Began’ın eşinin de lafı sözü para üzerine, yakınım da ta ki tekrar iş hayatına atılana kadar adamı he he diyerek geçiştirdi çünkü bu tiplerle oturup düzgünce konuşamıyorsunuz bile.
Vay be dogulu olup karısının parasında bu kadar gözü olanı da ilk defa duydum . Sümsük şeyBen de avukatımdan aynı şeyi bekliyorum. Bir de doğu kökenli olduğu için anladığı dilden konuşur belki.
Mesela bu tarz adamları anlaşmalıya ikna eden ne oluyor? Avukat ne diyor da anlaşıyorlar sesleri kesiliyorki.. ben de boşanma aşamasındayım, çekişmeli açıcam. Anlaşmaya çalışıcam da o yüzden sordum..Yakınımın eşi de aynı eşin gibiydi o zaman, bahsettiğim kişide çok çirkin iftiralar atma da vardı, aile içinde dedikodu yapması bir yana elin adamlarıyla konuşmuş karısını pis pis iftiralarını anlatmış.
Allah yardımcın olsun inşallah kazasız belasız atlatır bir an önce boşanırsın, bizimkinde adam anlaşmalıya yanaşmadı önce çekişmeli olur seni yıllarca süründürürüm diyordu araya avukat girince o tehditkar hallerinden eser kalmadı anlaşmalı ve tek celsede bitti, inşallah senin de öyle olur
Avukat zaten yaşadığın herşeyi detaylandıran bir yazı yazmanı istiyor. Ben de yazıyorum 8 sayfa oldu şimdiden. Cin Ali kıvamında bir kitap sayfası kadar tutacak sanırım:)Evet avukata tüm detaylarıyla burada anlatmadığım her şeyi anlatmayı düşünüyorum.
Zaten bu konularda falsoları vardı ama burada söyleyebileceğim sadece şu örnek var: Okul müdürü ile öğrencilere dağıtılacak kitaplar hakkında konuşmak için odasına gittim. O da kahve ısmarladı. O sırada eşim aradı müdürle kahve içiyorum dedim. Soru şu; evinde mi içiyorsun?
Adam başka işte çalışıyormuş. O da yakın zamanda atanmış. Atandıktan sonra huyu suyu değişmiş konu sahibinin anlattığına göre.Ben konu sahibinin anlattıklarını pek anlayamıyorum ya. Ücretli öğretmen için kendini öne atan iki öğretmen kısmında da anlayamamıştım o ayrı konu tabii.
Ama bu eş öğretmen maaşını ne sanıyor ya da bu eşe atanana kadar neden üç çocuk yapılıyor.
Eş kötü anladık baştan veya ilk çocuktan beri öyledir zaten de neden sonrası yani.
Konulardan anlaşılıyor aslında bu adamcık borçları vs kendi ödüyor şimdi ise beşin hesabına düşmüş.
Her şey belli iken üç çocuk yapılmış.
Çok değişik bir durum öğretmenim yazmasaydı iyiydi bu tip anlaşılmayan konularda-bana göre- herkes de öğretmen.
Şimdi beğenmeyenler falan çok olur konu çok ve uzun olunca ama bana geçmiyor bir türlü şu konuların,anlatınların tamamen gerçek olduğu.
Ya da ben yanlış tanıyorum eğitim vermek isteyen insanları ne bileyim
Atandıktan sonra bir güven mi gelmiş adama maaşı mı vs mı artmış da güven gelmiş.Adam başka işte çalışıyormuş. O da yakın zamanda atanmış. Atandıktan sonra huyu suyu değişmiş konu sahibinin anlattığına göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?