Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görgüsüzlük diye yorumladım. Ama bilemedim tabii ki biz de konu sahibinin yazdığı kadarını biliyoruz. Nispeten rahata ermiş, iş arkadaşlarına imrenmiş falan filan öyle bir ton ofsayt hareketi var anlatılan. İnsan şaşırıyor ama bilemeyiz.

Birebir şahit olduğum bir aile olmasa bana da garip gelirdi, anlaşamıyorsan boşanırsın niye karşındakini idare edeceksin ki diye düşünürdüm ama bazı adamlar cidden bir tuhaf kafaları değişik çalışıyor ve eşlerini de yıllar içinde psikolojik olarak çok yıprattıklarından kadının özgüveni de kalmıyor, Began özgüvenli midir bilmiyorum karakterini tam olarak bilmeden bir şey diyemem ama yakınım olan kadının özgüveni yoktu, boşanmaya karar verip uygulayana kadar nereden baksanız bir 5-6 yıl geçti, o 5-6 yılda da çalışma hayatına geri döndü işyerindeki pozisyonunu sağlamlaştırdı çalışmak özgüvenini yeniden kazanmasına yardımcı oldu, kendisine güvenmeye başlayınca da davayı açtı, ben de sizin gibiyim belki fazla deli cesaretim var gözüm karadır aman iş güç ne olacak ayrılırsam çoluk çocuk ne yaparız diye düşünmeden alır ceketi çıkarım, bu belki iyi bir evliliğim olmasına rağmen tek çocuklu olmayı tercih etmeme de bağlıdır bilmiyorum sanki tek çocukla her şey daha kolay gibi geliyor Began 3 çocuklu, yakınımın 2 çocuğu var, ayrılırken çocukların maddi manevi ihtiyaçlarını da ölçüp tartmak zorunda kalıyorlar, velayet savaşı da oluyor zira bu adamlar sanki velayeti alsalar bakacaklarmış gibi çocuk üzerinden tehdit etmeyi de seviyorlar.
Hakkınızda hayırlısı olsun, önce anlaşmalı boşanma davası açsanız anlaşamazsanız çekişmeliye dönse olmaz mı?
Valla yine boşanan akrabam üzerinden yazayım, bizim davada adamın ikna olmasını sağlayan sebep paraydı, evlilik birliği içerisinde edinilen tüm taşınır taşınmaz mülkler ortaktı buna banka hesapları da dahil, adam her şeyin yarısını kaybetmeyi göze alamadı o yüzden de bir ev bir arabaya karşılık 2 ev bir araba ve bankadaki paraları aldı, ayrıca ortada kadının namusuna atılmış iftiralar ve psikolojik şiddet vardı avukat bunları da maddi manevi tazminat davasına konu edeceğini söylemiş oradan da para kaybetme korkusu sardı avukatlar kanunlara hakimler, adama eşinin hangi kanuni hakları olduğunu söylemiş adam hep para odaklı düşündüğünden parasal olarak karlı bir anlaşma yaptığını düşünerek ikna oldu, ki maddi olarak gayet karlı ayrıldı.

Açın davayi ama sizi cok ugrastiracak bir adam gibi .
Allah sabir versin diyorum cekismeli olmaz umarim

Açın davayi ama sizi cok ugrastiracak bir adam gibi .
Allah sabir versin diyorum cekismeli olmaz umarim
Amiiiinnn. İnşallah hemen biter.

Olmayan beynine, zihniyetine s.çayım böyle pisliğin.
Her gün 3-5 kere arıyorsa hala maaş soruyorsa bundan sonra çocuklar harici beni aramıyorsun avukatım seninle görüşecek,daha fazla seninle iletişim kurmak istemiyorum deyip kapat.
Sonrasında cidden süreci bırak avukatına.
Aman boşver ya isterse don lastiği gibi uzasın boşanma süreci,bu adamla hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam etmemiş olursun en azından.
Ev araba konularında evi sana vermeye yanaşmıyorsa borcu var diye insaflı davranmaya çalışma sakın,3 çocuk var madem babaevinden getirmedin nafaka ne kadar alabiliyorsan al çocuklarına verecek sonuçta sana değil ve o çocukların yaşı ilerledikçe paraya ihtiyacı olacak.
Evi bırakırsa bir tık insaflı davran sen bilirsin ama bugün yarın deme biran evvel süreci başlat ne olacaksa olsun.
Yeni bir hat almak istersen al ama ben almazdım bu süreçte ararsa çocuklar harici konuşma yapmaz,gerekirse yazılı olarak küfür,tehdit ya da ne yazıyorsa mesaj atarsa atsın diye bakar işler pisleşirse rahatsız ettiğine dair dosyaya eklerdim.

Yuva yıkılacak adam hala para derdinde. Önceki konularınızı hatırlıyorum siz yeni atanmış başka şehirde kendi maaşınızla 3 çocukla geçinmeye çalışacaktınız ve eşiniz sizden para istiyordu. Farklı şehirlerdeyseniz telefonda söyleyin yada mesajla söyleyin en azından ben sana haber vermiştim sen demek ciddiye almadın dersiniz. Sizden hala maaş soruyor sinir oldum

İnanır da işin kötüsü. Adam gözünü açıyor para kapıyor para şuvan.
Çok değişik Bi adam ya. Benim arkadaşım da doğu görevine gitti öğretmen. Eşi para beklemeyi bırak yatılı yardımcısına kadar tuttu orada çocuklarla zorlanmasın diye. Bu da siz yemeyin bana gönderin diyor ihtiyacı olduğunda takviye yapacağı yerde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…