Görgüsüzlük diye yorumladım. Ama bilemedim tabii ki biz de konu sahibinin yazdığı kadarını biliyoruz. Nispeten rahata ermiş, iş arkadaşlarına imrenmiş falan filan öyle bir ton ofsayt hareketi var anlatılan. İnsan şaşırıyor ama bilemeyiz.Atandıktan sonra bir güven mi gelmiş adama maaşı mı vs mı artmış da güven gelmiş.
Hiç de öyle görünmüyor para peşinde olmuş bir anda.
Doğrudur konu belki aşağı yukarı ama iki okumuş üç çocuk yapmış insanın konusuna benzetemedim bir türlü.
Allah kolaylık versin boşanma sürecinde
Ben de böyle düşünüyorumBence önceden konuş. Ne olursa olsun arada çocuklar var güzellikle olsun ve ne yapmış olursa olsun Bi insanın boşanacağını avukattan önce eşinden duymaya hakkı var.
Birebir şahit olduğum bir aile olmasa bana da garip gelirdi, anlaşamıyorsan boşanırsın niye karşındakini idare edeceksin ki diye düşünürdüm ama bazı adamlar cidden bir tuhaf kafaları değişik çalışıyor ve eşlerini de yıllar içinde psikolojik olarak çok yıprattıklarından kadının özgüveni de kalmıyor, Began özgüvenli midir bilmiyorum karakterini tam olarak bilmeden bir şey diyemem ama yakınım olan kadının özgüveni yoktu, boşanmaya karar verip uygulayana kadar nereden baksanız bir 5-6 yıl geçti, o 5-6 yılda da çalışma hayatına geri döndü işyerindeki pozisyonunu sağlamlaştırdı çalışmak özgüvenini yeniden kazanmasına yardımcı oldu, kendisine güvenmeye başlayınca da davayı açtı, ben de sizin gibiyim belki fazla deli cesaretim var gözüm karadır aman iş güç ne olacak ayrılırsam çoluk çocuk ne yaparız diye düşünmeden alır ceketi çıkarım, bu belki iyi bir evliliğim olmasına rağmen tek çocuklu olmayı tercih etmeme de bağlıdır bilmiyorum sanki tek çocukla her şey daha kolay gibi geliyorDediğinizi anladım. O yüzden konu sahibi kaçak dovusuyor. Belki ben tepkilerini direk gösteren bir insan olduğum için konu sahibini anlamakta zorlanıyorum. Maaşını gönder lafını 3.duyusumda eve polis gelmisti
Hakkınızda hayırlısı olsun, önce anlaşmalı boşanma davası açsanız anlaşamazsanız çekişmeliye dönse olmaz mı?Mesela bu tarz adamları anlaşmalıya ikna eden ne oluyor? Avukat ne diyor da anlaşıyorlar sesleri kesiliyorki.. ben de boşanma aşamasındayım, çekişmeli açıcam. Anlaşmaya çalışıcam da o yüzden sordum..
Eşim Karadenizli, avukat Doğulu.Vay be dogulu olup karısının parasında bu kadar gözü olanı da ilk defa duydum . Sümsük şey
Hala hala hala tek derdi para. Bir an önce işlemlere başla bence.10 dk önce aradı, e devletini ver, maaşına bakacağım diyor. Defalarca hayır dedim, ne kadar inatçısın diyor. Önceden olsa daha ağır konuşurdu.
Ben de öyle düşünüyorum. Ertelemek saçmaHala hala hala tek derdi para. Bir an önce işlemlere başla bence.
Amiiiinnn. İnşallah hemen biter.Açın davayi ama sizi cok ugrastiracak bir adam gibi .
Allah sabir versin diyorum cekismeli olmaz umarim
100 bin lira alıyorum de djdjdjd10 dk önce aradı, e devletini ver, maaşına bakacağım diyor. Defalarca hayır dedim, ne kadar inatçısın diyor. Önceden olsa daha ağır konuşurdu.
Daha da bırakmaz kadını100 bin lira alıyorum de djdjdjd
Oha yaw sabahın köründe aklına bu mu gelmiş10 dk önce aradı, e devletini ver, maaşına bakacağım diyor. Defalarca hayır dedim, ne kadar inatçısın diyor. Önceden olsa daha ağır konuşurdu.
Olmayan beynine, zihniyetine s.çayım böyle pisliğin.Evet avukata tüm detaylarıyla burada anlatmadığım her şeyi anlatmayı düşünüyorum.
Zaten bu konularda falsoları vardı ama burada söyleyebileceğim sadece şu örnek var: Okul müdürü ile öğrencilere dağıtılacak kitaplar hakkında konuşmak için odasına gittim. O da kahve ısmarladı. O sırada eşim aradı müdürle kahve içiyorum dedim. Soru şu; evinde mi içiyorsun?
İnanır da işin kötüsü.Daha da bırakmaz kadını
Google'a bakmış. 30 bin vardır diyor100 bin lira alıyorum de djdjdjd
Dersteyim hala arıyor.Daha da bırakmaz kadını
Yüzümü yıkamadan paraaaa diye arayan kocaOha yaw sabahın köründe aklına bu mu gelmiş
Hepsini Celal hocanın ekler yediği gibi yiycem de kudursun.Google'a bakmış. 30 bin vardır diyor
Çok değişik Bi adam ya. Benim arkadaşım da doğu görevine gitti öğretmen. Eşi para beklemeyi bırak yatılı yardımcısına kadar tuttu orada çocuklarla zorlanmasın diye. Bu da siz yemeyin bana gönderin diyor ihtiyacı olduğunda takviye yapacağı yerde.İnanır da işin kötüsü.Adam gözünü açıyor para kapıyor para şuvan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?