Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ilk zamanlar size üzülmüştüm ama jinekolog olayını bilmiyordum. Başınıza ikinci kez böyle bir şey geliyor ve tek bir şikayette bulunmuyorsunuz neden? Ayrıntı veremem, devam eden mahkemem var ama benim de başıma benzer bir olay geldi ve ortalığı ayağa kaldırdım. Google yorumlara kadar yazdım “bu insan tacizci, kimse şifa bulma umuduyla gitmesin” diye. Siz neden bu kadar sessiz kaldınız? Hani yol yordam bilmeyen bir insan olsanız anlarım da eğitimli, işi gücü olan bir kadınsınız.

Patidostunun konularına aşinaysanız okula taytla gittiğini, doğu şöyle böyle diye konuştuğunuz yerlerde büstiyerle koşuya çıktığını da biliyorsunuzdur. Bazı durumlar davetiye çıkartmaktır. Kaç yaşına gelmiş, öğretmen olarak atanmış biri yerine ve zamanına göre giyinmeyi bilmiyorsa erkekler bu kadının bilerek giyindiğini, göze çarpmak istediğini düşünür ve ona göre davranır. Hiç o konunun güzellemesini yapmayın o yüzden.
Buradaki konu sahibi de örtülü, boşanma aşamasında, çocuklu bir kadın. Nasıl bir fevriliği olduğu bilinmeden kendince güç bela atanmış başka bir öğretmen gidip de bu kadar bariz şekilde kanıt da bırakırcasına mesaj yazmaz.
Daha bu hafta açılan bir konu daha vardı kadın her işinde tacize uğramış, asılanlar olmuş. İnsan ya yalan olduğunu düşünür ya da bu kadınlar sınırlarını korumayı bilmediğinden böyle şeyler hep onların başına geliyor diye düşünür.

Avukat 200.000 bin mi istemis. New York Manhattan'dan bulmustur avukati

Sen sus şimdi İzmirli halinle konuşma başka şehirlerde farklıdır doktorlar şehirli halinle ne anlayacaksın

Sen sus şimdi İzmirli halinle konuşma başka şehirlerde farklıdır doktorlar şehirli halinle ne anlayacaksın
He ya ben arada unutuyorum kurtarılmış bölgede yaşadığımı. Zaten evden de çıkmıyoruz biz ailecek, başka şehir başka bölge görmedik. Hiç eşimiz dostumuz da yok. Kendi dünyamızda yaşıyoruz öyle

Adam kukun dar mi demis, catin dar demistir yahu. Doktor nasi asilmis bu arada?

Ben bu gibi şeyleri dillendirirken daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Burada konuya ve konu sahibine dair fikirlerimi paylaştım fakat söz konusu taciz olduğunda sizin reaksiyonunuzu net vermek adına kurmuş olduğunuz cümleler tacizde kurban suçlayan bir zemine çekiyor tartışmayı.
Zaten ülke yeterince muhafazakarlaştı ve doğal olarak mizojin yapıdan ötürü her türlü yükümlülüğü kadına yıkıyor. bir de burada tacizin edilmiş olmanın sorumluluğuunu da kadına yıkarcasına dillendirip zehri daha da yaymanın manası yok.

Eski konulariniza bakmistim. Ben olsam defalarca kez sepetlemistim kocanizi. Bilenler bilir ben bebegimle, işim yokken bosandim. O yuzden sizin bosanma isteginizi ve kocanizin boşanmak istememesinide anlayabiliyorum. Olayi daha sade sekilde anlatirsaniz bence konunuz hala kurtarilabilir

Valla ben konuya çok hakim değilim şimdi öğrendim. Bilen arkadaşlar aydınlatsın. Doğum süreci dışında doktorun çatıyla ilgili yorum yapacağını da sanmıyorum.

Bana yapmıştı. Rutin muayene esnasında çatın dar demişti. Ancak o muayene 5 saniyelik biseydi, rahatsiz edici degildi

Valla ben konuya çok hakim değilim şimdi öğrendim. Bilen arkadaşlar aydınlatsın. Doğum süreci dışında doktorun çatıyla ilgili yorum yapacağını da sanmıyorum.

Aşağıya alıntıladım:
Bu çok ayıp bir şey ama yazma gereği duydum. Vajinal muayene için gittiğim kadın doğum doktoru erkekti ve vajinan ne kadar dar demişti gülerek. Kendi muayenehanesine davet etmişti beni.

Bana yapmıştı. Rutin muayene esnasında çatın dar demişti. Ancak o muayene 5 saniyelik biseydi, rahatsiz edici degildi
Ben hiç denk gelmedim, çatım dar değilse demek
Rahatsız edici olsa ortalığı yıkardın zaten eminim. Kikiki darmışım ya la demezdin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…