Patidostunun konularına aşinaysanız okula taytla gittiğini, doğu şöyle böyle diye konuştuğunuz yerlerde büstiyerle koşuya çıktığını da biliyorsunuzdur. Bazı durumlar davetiye çıkartmaktır. Kaç yaşına gelmiş, öğretmen olarak atanmış biri yerine ve zamanına göre giyinmeyi bilmiyorsa erkekler bu kadının bilerek giyindiğini, göze çarpmak istediğini düşünür ve ona göre davranır. Hiç o konunun güzellemesini yapmayın o yüzden.Sen pati dostunun konularına hiç denk gelmedin sanırım. Doğuda işler daha kontrolsüz ve hadsiz ilerliyor. Okula yeni gelen bekar kızları kendi aralarında paylaşıp yürüdüklerini bile biliyorum ben. Boşanmış ya da boşanmak üzere olan kadını 'ateşi başına vurur şimdi' kafasıyla taciz edecek çok adam var.
Avukat 200.000 bin mi istemis. New York Manhattan'dan bulmustur avukatiİnanılmaz bir fiyat istemiş gerçekten.
Arkadaşım Ağustos'ta anlaşmalı için 15 bine anlaştı, çekişmeli olursa 25 bin demiş; iyi bir avukat üstelik. Şehirde Kocaeli. 200 bin TL ödemem için ortada ciddi bir rakam olması gerekmez mi yahu?
Google bakıp tahmini avukat ücreti uydurmuşsunuz benceBu konuda kimse hesap soramaz yetkililer dışında. Ben de kendime bu konuda %100 güvendiğime göre sizi alakadar eden bir şey yok. Yorum yazmazsınız geçersiniz.
Sen sus şimdi İzmirli halinle konuşma başka şehirlerde farklıdır doktorlar şehirli halinle ne anlayacaksınNormal şartlarda doktoru da şikayet etmesi gerekir. Hiç bir doktor (kendilerini böyle hikayelerden ve şiddetten korumak için) hemşiresiz muayene yapmıyor artık, jinekolog hiç yapmaz. Hemşiresiz muayeneye giriyor bir de bariz taciz ediyorsa ihihihi kukum darmış diye kıkırdamazsın gider şikayet edersin.
Lincoln avukatıysa demek ki…Avukat 200.000 bin mi istemis. New York Manhattan'dan bulmustur avukati
He ya ben arada unutuyorum kurtarılmış bölgede yaşadığımı. Zaten evden de çıkmıyoruz biz ailecek, başka şehir başka bölge görmedik. Hiç eşimiz dostumuz da yok. Kendi dünyamızda yaşıyoruz öyleSen sus şimdi İzmirli halinle konuşma başka şehirlerde farklıdır doktorlar şehirli halinle ne anlayacaksın
Bak oda olabilir access.Avukat 200.000 bin mi istemis. New York Manhattan'dan bulmustur avukati
Adam kukun dar mi demis, catin dar demistir yahu. Doktor nasi asilmis bu arada?Normal şartlarda doktoru da şikayet etmesi gerekir. Hiç bir doktor (kendilerini böyle hikayelerden ve şiddetten korumak için) hemşiresiz muayene yapmıyor artık, jinekolog hiç yapmaz. Hemşiresiz muayeneye giriyor bir de bariz taciz ediyorsa ihihihi kukum darmış diye kıkırdamazsın gider şikayet edersin.
Ben bu gibi şeyleri dillendirirken daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Burada konuya ve konu sahibine dair fikirlerimi paylaştım fakat söz konusu taciz olduğunda sizin reaksiyonunuzu net vermek adına kurmuş olduğunuz cümleler tacizde kurban suçlayan bir zemine çekiyor tartışmayı.Daha bu hafta açılan bir konu daha vardı kadın her işinde tacize uğramış, asılanlar olmuş. İnsan ya yalan olduğunu düşünür ya da bu kadınlar sınırlarını korumayı bilmediğinden böyle şeyler hep onların başına geliyor diye düşünür.
Izmir'le ne alip veremediginjz var yaw. Dunden beri bana da gelen gecen sen sus Izmir'li muamelesi yapiyi bxbxbSen sus şimdi İzmirli halinle konuşma başka şehirlerde farklıdır doktorlar şehirli halinle ne anlayacaksın
Valla ben konuya çok hakim değilim şimdi öğrendim. Bilen arkadaşlar aydınlatsın. Doğum süreci dışında doktorun çatıyla ilgili yorum yapacağını da sanmıyorum.Adam kukun dar mi demis, catin dar demistir yahu. Doktor nasi asilmis bu arada?
Valla ben konuya çok hakim değilim şimdi öğrendim. Bilen arkadaşlar aydınlatsın. Doğum süreci dışında doktorun çatıyla ilgili yorum yapacağını da sanmıyorum.
Valla ben konuya çok hakim değilim şimdi öğrendim. Bilen arkadaşlar aydınlatsın. Doğum süreci dışında doktorun çatıyla ilgili yorum yapacağını da sanmıyorum.
Bu çok ayıp bir şey ama yazma gereği duydum. Vajinal muayene için gittiğim kadın doğum doktoru erkekti ve vajinan ne kadar dar demişti gülerek. Kendi muayenehanesine davet etmişti beni.
Bana da çatın dar demişti.Bana yapmıştı. Rutin muayene esnasında çatın dar demişti. Ancak o muayene 5 saniyelik biseydi, rahatsiz edici degildi
Ben hiç denk gelmedim, çatım dar değilse demekBana yapmıştı. Rutin muayene esnasında çatın dar demişti. Ancak o muayene 5 saniyelik biseydi, rahatsiz edici degildi
Bana da çatın dar demişti.
Ama amma da darmışsın özel muayenehaneme gelsene dememişti.
Sizin başınıza gelmeyen şey yaşanmamış mı oluyor?Bana da çatın dar demişti.
Ama amma da darmışsın özel muayenehaneme gelsene dememişti.
Ben hiç denk gelmedim, çatım dar değilse demek
Rahatsız edici olsa ortalığı yıkardın zaten eminim. Kikiki darmışım ya la demezdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?