okula parlak spor tayt ile giden öğretmenin sadece başına gelmesi gereken şey, yönetimden kılık kıyafet kurallarına uymadığı için uyarı almaktır.Yok ben anlatamıyorum. Damacanaya, cansız mankene bile tecavüz ediliyor bu ülkede. Türbanlı kadın mı eksik kalacak. Ben tacize bahane bulmuyorum, taciz edilmeniz doğaldır demiyorum. Farklı yerlere çekmeyin. Okula parlak spor taytla giden bir öğretmenden bahsediyoruz.
Ne ben mesajımda ne delütfen daha da çirkin bir noktaya taşımayın tartışmayı. ülkede türbanlı hanımlar taciz ediliyor; beşikteki bebek tecavüze uğruyor. bu insanlar hangi dresscode ile uyumsuzdu da başlarına bu geldi?
Belli ki sizin beden politikaları ve iktidarın beden terbiyesi üzerine bilginiz yok. Lütfen hemcinslerinizin zararına olacak bu söylemleri dillendirmekten vazgeçiniz.
Sizden ders almaya ihtiyacım olduğunu zannetmiyorum. Gidin konulara hakim olun, ne hakkında konuştuğumuzu ve neden konuştuğumuzu idrak edin ondan sonra siz buyrun gelin tekrar konuşalım. Aksi halde söylenmeyen şeyleri yanlış anlayıp söylenmiş gibi yazmaya devam edeceksiniz belli ki.okula parlak spor tayt ile giden öğretmenin sadece başına gelmesi gereken şey, yönetimden kılık kıyafet kurallarına uymadığı için uyarı almaktır.
"dresscode'a uygun giyinmezseniz başınıza her şey gelebilir" demek ise tacizi de ihtimaller içine sokmaktır.
bunu daha fazla tartışmayacağım. yeri burası deği. arzu ederseniz DM atabilirsiniz ve sabaha kadar beden politikaları üzerine ders verircesine anlatabilirim. ne de olsa işim bu.
Sizden ders almaya ihtiyacım olduğunu zannetmiyorum. Gidin konulara hakim olun, ne hakkında konuştuğumuzu ve neden konuştuğumuzu idrak edin ondan sonra siz buyrun gelin tekrar konuşalım. Aksi halde söylenmeyen şeyleri yanlış anlayıp söylenmiş gibi yazmaya devam edeceksiniz belli ki.
Lisans ve yüksek lisans düzeyinde ne yaptığınız inanın beni hiç ilgilendirmiyor. Okuduğunu anlamak ve doğru çıkarımlar yapabilmek çok daha önemli forum ortamında.Lisans ve yüksek lisans düzeyinde bu konuları insanlara anlattığıma göre konuda bir yetkinliğim olduğuna inanılmış olsa gerek.
Biz bunları anlatırken "doğru kelimeler seçmenin" de ne kadar önemli olduğuna vurgu yapıyoruz.
Teşekkür ederimİnsanların neler yaşadığını kimse bilemez, yaşananlar akıl alır gibi de olmayabilir.
B Began aktif ve eski bir üyemizdir, kimliği deşifre olmasın diye yazdıklarında değişiklikler de yapmış olabilir bu sebeple tutarsızlıklar da görüyor bu sebeple de inanmıyor olabilirsiniz.
Konular size inandırıcı gelmiyorsa bakın hemen altta başka bir konu var ona geçin : ) kimse size zorla yorum yazın diye baskı kurmuyor.
Lisans ve yüksek lisans düzeyinde ne yaptığınız inanın beni hiç ilgilendirmiyor. Okuduğunu anlamak ve doğru çıkarımlar yapabilmek çok daha önemli forum ortamında.
İş eğitim yarıştırmaya gelmişse zaten olay bitmiş demektir. Hadi hayırlı forumlar
Kimse tacizci güzellemedi. Bulunduğunuz ortamın giyim koduna göre giyinmezseniz başınıza bir şey gelebilir dendi. Bu taciz etmek haklarıdır demek değil. Avrupa ülkesinde yaşamıyoruz, insan kalitesi belli ülkede. Kendimizi korumak için mecburen dikkatli davranmak zorundayız. Ben izmirin göbeğinde gece karanlığında büstiyerle koşuya çıkmam. Çünkü %90 ihtimalle başıma bişey gelir, hiç bir şey olmasa birileri laf atar. Okula janjanlı parlak spor taytla gitmem çünkü okul bir spor salonu değil, ben de öğrenci değilim. Bir öğretmen yönetmeliğe göre nasıl giyinmeliyse öyle tercihler yaparım. Yok ben istediğim gibi giyinecem dersem idareden uyarı aldığımda ağlayıp zırlamam.
Konular hakkında bilginiz yokken farklı yerlere çekip fikir belirtiyorsunuz.
Nereden biliyorsunuz ya ülkede doğru düzgün yargılama mi var da sapik adam korkup mesaj yazamayacak ?Buradaki konu sahibi de örtülü, boşanma aşamasında, çocuklu bir kadın. Nasıl bir fevriliği olduğu bilinmeden kendince güç bela atanmış başka bir öğretmen gidip de bu kadar bariz şekilde kanıt da bırakırcasına mesaj yazmaz.
Ha onlar haksız ya da manipülatif değil yani, konu sahibi torpilli, öyle mi diyorsunuzKendisini eleştiren herkese tek ayak cezası verilmiş. Dokunulmazlığı var yorum yaparken dikkat edin.
Kendisini eleştiren herkese tek ayak cezası verilmiş. Dokunulmazlığı var yorum yaparken dikkat edin.
Ne alaka acaba? Yönetimle diyalog kurup gerçek bir kişi olduğumu doğrulamışım. Neyin tatavası anlamıyorum.Kendisini eleştiren herkese tek ayak cezası verilmiş. Dokunulmazlığı var yorum yaparken dikkat edin.
Kuzenimin bir lafı var, 'ellerinde olsa kocasının yanından alacaklar ' diye. Gerçekten zihniyeti çok pis insanlar var. Üstelik yaşına, konumuna falan bakmaya gerek yok.Nereden biliyorsunuz ya ülkede doğru düzgün yargılama mi var da sapik adam korkup mesaj yazamayacak ?
Öğretmene bile biraz inanma durumum vardı ama doktor olayı çok manyak be. Adam sayısız vajina görüyor, seninki de onlardan biri işte. Sende dikkat çekeceği en son yer vajina olur adamın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?