Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyorum ya kudra yani söz konusu Began olunca aşırı utopik oldu.
Olmaz demiyorum olabilir.
Ama bu durum için çok fazla :)
Valla ben direkt olmaz diyorum. Devlet okulu ortamı dahil hemen hemen her türlü iş ortamında bulundum, böyle saçma sapan bir olay duymadım.

Ve üç çocuklu bir kadın. Doğu ilindeler. Toplumun yapısı ortada. Hoş öyle bir ilde 200 bine boşayan avukat da zor. Sanki İstanbul’un en havalı avukatı gibi

Jinekolog mevzusu vardı bir de. O asılan öğretmenden de ütopikti.
Doktor yanında hemşiresi olmadan muayene yapacak ve şu an yazmaya utandığım övgülerde bulunup özel kliniğine davet edecek falan, kimse de o nasıl ortam dememişti.

Sen pati dostunun konularına hiç denk gelmedin sanırım. Doğuda işler daha kontrolsüz ve hadsiz ilerliyor. Okula yeni gelen bekar kızları kendi aralarında paylaşıp yürüdüklerini bile biliyorum ben. Boşanmış ya da boşanmak üzere olan kadını 'ateşi başına vurur şimdi' kafasıyla taciz edecek çok adam var.

Erenköyde yaşayıp köylü geldim köylü gidicem diye köylere methiye yazmaya benziyor senin söylediğin. Kaç defa öyle bir ortamda boşanmış bir kadınla muhattap olup yaşadıklarını dinledin ya da şahit oldun. Elit koktuklarınızdan anadolu hanzosu yorumlamanıza hastayım gerçekten

Ahahaha onu bilmiyorum. Kukusuna mı övgüler dizmiş doktor

Sizin de dünyanız ütopik zaten, şaşırmamanıza şaşırmıyoruz

Darmış demiş sırtararak, özel muayenehanesine çağırmış. Millet utanıyor ben söyliyim bari.
Hayatındaki herkesin buna bir darbe vurması peki? doktoru öğretmeni müdürü kocası zaten öyle. Manava gitse bir darbe yiyecek
Ben zaten şüpheleniyordum ama o gevşek öğretmen arkadaşının mesajıni burada gülerek yazmıştı orada anladım. Kabul edilemez bir davranış burada ehehehje diye yazılmaz çünkü.

Öğretmene bile biraz inanma durumum vardı ama doktor olayı çok manyak be. Adam sayısız vajina görüyor, seninki de onlardan biri işte. Sende dikkat çekeceği en son yer vajina olur adamın.

İlk ben yazdım bu kişinin konuları gerçek değil diye, hemen beni engelledi. Bir öğretmen yeni gelen 3 çocuklu öğretmene beni sıranın başına yaz diyecek. Doktor, çok darmış, seni özel muayenehanemde muayene edeyim diyecek. Bunlara inanan var mı gerçekten?

Maalesef
Bu arada yine konudan atacak bizi su teneffüs zili bir çalsın

Varmış gördüğümüz üzere. Biz bilmiyormuşuz hep böyle şeyler oluyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…