Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğretmene bile biraz inanma durumum vardı ama doktor olayı çok manyak be. Adam sayısız vajina görüyor, seninki de onlardan biri işte. Sende dikkat çekeceği en son yer vajina olur adamın.
Öğretmen olayı asıl eksantrik değil mi? Adam kenarda köşede sıkıştırmamış mesaj atmış bir de, ifşa edilme olasılığı o kadar yüksek ki. Üstelik kanıt da var. Zaten kim olsa gider en azından okul müdürüne şikayet ederdi.

Dediğim gibi tamamen avukatın çakallığına maruz kalmış görünüyorum. Google'da da liste var ve o listede mal paylaşımlı davalarda direk fiyat değil yüzde var.

O öğretmenin yeri degistirilirdi ve gidecegi yere de meslektaşına yazdığı mesaj kendisinden önce giderdi. Dedikodu bu show TV ana habere bile çıkardı. Evet o tip insanlar var ama dakika bir gol bir kimse kadrosunu tehlikeye atmaz üstelik mesajla. Ciddi yaptırımı olur.

Normal şartlarda doktoru da şikayet etmesi gerekir. Hiç bir doktor (kendilerini böyle hikayelerden ve şiddetten korumak için) hemşiresiz muayene yapmıyor artık, jinekolog hiç yapmaz. Hemşiresiz muayeneye giriyor bir de bariz taciz ediyorsa ihihihi kukum darmış diye kıkırdamazsın gider şikayet edersin.

İnanmayanlar konuyu terk etsin, boşuna kalabalık oluyor, mesaj sayısı artıyor.

Hiç kimseye kendimi ispat etmek zorunda değilim, yöneticiler dışında. Ben başımdan geçenleri fazla detaya girmeden anlatıyorum. İnanıp inanmamak beni değil sizi bağlar.

İnanmayanlar burada mesaj yazmak yerine şikayet butonunu kullanırsa daha iyi olur.

Dediğim gibi tamamen avukatın çakallığına maruz kalmış görünüyorum. Google'da da liste var ve o listede mal paylaşımlı davalarda direk fiyat değil yüzde var.

Mal paylaşımlı davalarda da baroların belirlediği asgari ücretler ve ortalama fiyatlar mevcut. Eşinizin çok mu mal varlığı var ki mal paylaşımı yapacaksınız? Sizin maaşınızı almaya çalışıyordu diye hatırlıyorum. Avukata eşinizden almaya çalıştığınız evin yarısını vereceksiniz neredeyse.

Avukat Batman'da degil mi Began ?
Yani anlamadığım 200 bin anlaşırken hiç mi OHA demedin :)
Öfff aman neyse

Avukat Batman'da degil mi Began ?
Yani anlamadığım 200 bin anlaşırken hiç mi OHA demedin :)
Öfff aman neyse
Dedim. Ancak olayın sıcaklığı ile kabul ettim. Aklım başıma sonradan geldi sonradan Google'a baktım ve azlettim.

He Began.
Bizi inandırmak zorunda degilsin de bari kendinin de inanacağı şekilde hayaller kur derim hshsh

3 çocuk da sezaryense bi ihtimal. Ama 20 yıllık aktif cinsellikten sonra çok da dar olamaz sanki gibime geliyor.
Aktif cinselliği yokmuş kocasının erken boşalma sorunu var yazmıştı önceki konularda. Evet çok ütopik bi olay ama olma ihtimali de var sapik heryerde sapiktir. Olay gerçek diyelim hadi ama gidip şikayet etmesi gerekirdi...

Ya boşanma olayı, kocasının ayı oluşu her şey için eyvallah.
Kocasının ona yaşattıklarına da eyvallah
Ama araya serpiştirdikleri Müge Anlı'nın bir cümlesi vardı hayatın olağan akışına uymuyor diye.
Neyse inanmayanlar konuyu terketsin demiş, ben terkediyor inanan ya da inanmaya meyilli arkadaşlara başarılar diliyorum.

İspat edemedikten sonra buton da ise yaramıyor. Düşüncelerimizi saygı çerçevesinde yazmakta özgürüz ama
Bu konuda kimse hesap soramaz yetkililer dışında. Ben de kendime bu konuda %100 güvendiğime göre sizi alakadar eden bir şey yok. Yorum yazmazsınız geçersiniz.

Ona sus buna susla geçen bir hayat, nereye kadar. İnşallah gerçek değildir bu yaşananlar. Kaça göçe 3 çocuk büyütecek olması keşke yalan olsa.

Bu olaylari yasiyor olabilirsiniz. Farkli anlatiyor gibi gorunuyorsunuz sadece
Mesela doktor "çatın dar" demistir, siz "darmissin" dedi yazmissiniz gibi.

Hayatta talihsizlikler basimiza gelebilir. Kötü eş, hadsiz meslektas, sapık doktor. Bunlarin hepsi hayatin icinde var. Ancak yaptirim adina bisey uygulamamaniz supheye düşürüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…