Öğretmen olayı asıl eksantrik değil mi? Adam kenarda köşede sıkıştırmamış mesaj atmış bir de, ifşa edilme olasılığı o kadar yüksek ki. Üstelik kanıt da var. Zaten kim olsa gider en azından okul müdürüne şikayet ederdi.Öğretmene bile biraz inanma durumum vardı ama doktor olayı çok manyak be. Adam sayısız vajina görüyor, seninki de onlardan biri işte. Sende dikkat çekeceği en son yer vajina olur adamın.
Dediğim gibi tamamen avukatın çakallığına maruz kalmış görünüyorum. Google'da da liste var ve o listede mal paylaşımlı davalarda direk fiyat değil yüzde var.Began bana da biraz uyumsuzluk var gibi geliyor. Kezban hatimi fln değil, ipten adam almayacak. O dediğin paralar basit boşanma değil ağır cezalarda olur. Yakın arkadaşım avukat artı kuzenim de ağır cezaya bakıyor. O dediğin paralar baya büyük ağır cezalarda olur.
Normal şartlarda doktoru da şikayet etmesi gerekir. Hiç bir doktor (kendilerini böyle hikayelerden ve şiddetten korumak için) hemşiresiz muayene yapmıyor artık, jinekolog hiç yapmaz. Hemşiresiz muayeneye giriyor bir de bariz taciz ediyorsa ihihihi kukum darmış diye kıkırdamazsın gider şikayet edersin.Öğretmen olayı asıl eksantrik değil mi? Adam kenarda köşede sıkıştırmamış mesaj atmış bir de, ifşa edilme olasılığı o kadar yüksek ki. Üstelik kanıt da var. Zaten kim olsa gider en azından okul müdürüne şikayet ederdi.
Dediğim gibi tamamen avukatın çakallığına maruz kalmış görünüyorum. Google'da da liste var ve o listede mal paylaşımlı davalarda direk fiyat değil yüzde var.
Avukat Batman'da degil mi Began ?Dediğim gibi tamamen avukatın çakallığına maruz kalmış görünüyorum. Google'da da liste var ve o listede mal paylaşımlı davalarda direk fiyat değil yüzde var.
Dedim. Ancak olayın sıcaklığı ile kabul ettim. Aklım başıma sonradan geldi sonradan Google'a baktım ve azlettim.Avukat Batman'da degil mi Began ?
Yani anlamadığım 200 bin anlaşırken hiç mi OHA demedin :)
Öfff aman neyse
Began bilmem kaç ay sonra mı Google'ye baktın ve azlettin ?Dedim. Ancak olayın sıcaklığı ile kabul ettim. Aklım başıma sonradan geldi sonradan Google'a baktım ve azlettim.
Ay olmadı.Began bilmem kaç ay sonra mı Google'ye baktın ve azlettin ?
He Began.İnanmayanlar konuyu terk etsin, boşuna kalabalık oluyor, mesaj sayısı artıyor.
Hiç kimseye kendimi ispat etmek zorunda değilim, yöneticiler dışında. Ben başımdan geçenleri fazla detaya girmeden anlatıyorum. İnanıp inanmamak beni değil sizi bağlar.
İnanmayanlar burada mesaj yazmak yerine şikayet butonunu kullanırsa daha iyi olur.
Tamam hadi gün olsun.Ay olmadı.
Aktif cinselliği yokmuş kocasının erken boşalma sorunu var yazmıştı önceki konularda. Evet çok ütopik bi olay ama olma ihtimali de var sapik heryerde sapiktir. Olay gerçek diyelim hadi ama gidip şikayet etmesi gerekirdi...3 çocuk da sezaryense bi ihtimal. Ama 20 yıllık aktif cinsellikten sonra çok da dar olamaz sanki gibime geliyor.
İspat edemedikten sonra buton da ise yaramıyor. Düşüncelerimizi saygı çerçevesinde yazmakta özgürüz amaİnanmayanlar burada mesaj yazmak yerine şikayet butonunu kullanırsa daha iyi olur.
Ya boşanma olayı, kocasının ayı oluşu her şey için eyvallah.Aktif cinselliği yokmuş kocasının erken boşalma sorunu var yazmıştı önceki konularda. Evet çok ütopik bi olay ama olma ihtimali de var sapik heryerde sapiktir. Olay gerçek diyelim hadi ama gidip şikayet etmesi gerekirdi...
Bu konuda kimse hesap soramaz yetkililer dışında. Ben de kendime bu konuda %100 güvendiğime göre sizi alakadar eden bir şey yok. Yorum yazmazsınız geçersiniz.İspat edemedikten sonra buton da ise yaramıyor. Düşüncelerimizi saygı çerçevesinde yazmakta özgürüz ama
Dedim. Ancak olayın sıcaklığı ile kabul ettim. Aklım başıma sonradan geldi sonradan Google'a baktım ve azlettim.
Ona sus buna susla geçen bir hayat, nereye kadar. İnşallah gerçek değildir bu yaşananlar. Kaça göçe 3 çocuk büyütecek olması keşke yalan olsa.Aktif cinselliği yokmuş kocasının erken boşalma sorunu var yazmıştı önceki konularda. Evet çok ütopik bi olay ama olma ihtimali de var sapik heryerde sapiktir. Olay gerçek diyelim hadi ama gidip şikayet etmesi gerekirdi...
İnanmayanlar konuyu terk etsin, boşuna kalabalık oluyor, mesaj sayısı artıyor.
Hiç kimseye kendimi ispat etmek zorunda değilim, yöneticiler dışında. Ben başımdan geçenleri fazla detaya girmeden anlatıyorum. İnanıp inanmamak beni değil sizi bağlar.
İnanmayanlar burada mesaj yazmak yerine şikayet butonunu kullanırsa daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?