Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu mevzu yaklaşık 20 yıl önce gerçekleşmişti. Yeri geldi bahsettim. Sonrasında neler yaşadığımı anlatmadım. Çünkü konu o değil.

Mune Kazen beni teyit etmenizi rica edebilir miyim? En azından gereksiz insanların çenesi kapanır.

bazen bazı arkadaşlar konu sahibinin açığını bulmak için laflarının nereye gittiğini hiç tartmıyorlar. öyle giyinmeseymiş, öyle davranmasaymış diye diye sapık, tacizci pisliklerin yaptıklarını onaylıyorsunuz resmen. birden fazla oluyorsa sorun kadındaymış gibi yazıyorsunuz. resmen sinirlerim zıpladı ya. dişi köpek kuyruk sallamasa erkek köpek gitmez de dersiniz siz. konu sahibi doğrudur ya da değildir ama fikirleriniz aşırı leş.

Sizin başınıza gelmeyen şey yaşanmamış mı oluyor?
Tamam Began en çok sen haklısın beybisi.
Hatta iş alımı için beklediğin kurumdaki çalışan da sana spor yaptıgından bahsedip eşinin yanında tshirtinin kollarını sıyırıp kaslı kollarını göstermişti.
Bak bu da yaşanmış olay.

Mune Kazen beni teyit etmenizi rica edebilir miyim? En azından gereksiz insanların çenesi kapanır.
Teyit ederken evet boşanma olayı doğrudur, began kadındır derler.
Ama Mune ve Kazen senin bunca yaşadıgını iddia ettiğin olaylara mı şahit oldular ki teyit etsinler, ne saçma ya .

Birileri de çıkıp olayların garipliklerinden bahsetmiş sonunda valla bravo kızlar.

Yıllar sonra yeni yeni takip etmeye başladım, "bilmiyorumdur şimdi yorum yapmayayım" dedim ama sadece boşanma konusu bile olay akışı ve tavır vesaire açısından müthiş çelişkiler, "yok artık"lar barındırıyordu. Öğretmen olayında koptum zaten, hiç ihtimal vermemiştim. Jinekolog meselesi ise akıl alır gibi değil, asla inanmıyorum, böyle olaylar gerçekten vuku buluyor olsa dünyanın altını üstüne getirirsin, ehe ehe demezsin. Began Hanım maşallah her türlü eleştiriye/soruya en ufak bir sinirlenme ibaresi dahi göstermeden düz düz cevaplar veriyor, sıfır duygu, bunca şey yaşayan insan böyle mi olur?

Ben de bu olayların ya hiç gerçekleşmediğini, ya da çoooooook farklı olduğunu düşünenlerdenim. Öğretmenin attığı mesajı tarihli marihli gören biri var mı mesela? Neyse. Mune ya da Kazen kimliğinizi teyit eder belki, evet bu kadın bu şehre atanmış öğretmendir adı sanı da doğrudur der, insanlar ne bilsin hayatınızın her noktasında yaşadığınız şeyin doğru olup olmadığını? Size kimse "sen fakesin" demiyor ki, anlattığınız olaylar olmuşsa bile anlattığınız şekilde olmamıştır diyor.

Sizin başınıza gelmeyen şey yaşanmamış mı oluyor?
Bu bu arada Began elbette yaşanabilecek olaylar.
bak ben ne dedim.
Senin yazdıgın olaylar silsilesi
Boşanma avukatı ile 200 bin ve çocuklarından boşanacagını öğrenen öğretmenin sana yavşaması olayı tamamen serpiştirme.
Yoksa kimse yaşanmaz, aslaaaaaaaa, imkansızzzzzz demiyor.
Began oldugun için diyorum ben.
Bak mesela BOŞANMA olayına inanıyorum.

Bence önce avukatla hiç görüşmediğini itiraf etmesi gerekir. Avukat ücretlerinden haberi olmadığına göre tek bir kişiyle bile görüşmemiş belli ki.
Boşanmak isteyip boşanamıyor olabilir, bu şekilde kurgular yaparak kendini rahatlatıyor olabilir ama insanların aklıyla dalga geçmektir bu.
Önce "fiyatlar hep böyle, araştırmanızı öneririm", sonra "fiyatlara baktım azlettim" dedi.
200 bin nedir? Duyan da hacı sabancının "sakin ol champ, evdeyim" cümlesindeki evi paylaşamıyorlar sanır.

Evet doğru. Senin ya da başkasının inanmaması olayın yalan olduğunu göstermez.

İnanıp inanmaman olayın gerçekliğini değiştirmiyor. Başıma geldi anlatıyorum. Çünkü burada yalan söylememin bana hiçbir katkısı yok. Ne maaşım artacak ne de kocam evin tamamını bana verecek.

Evet doğru. Senin ya da başkasının inanmaması olayın yalan olduğunu göstermez.
Began valla olayların yalan dogru olması degil mesele.
Her dedigine yalan da demiyorum şahsım adına.
Öğretmen ve 200 bin temalı azletme olayına tamamiyle sallamasyon gözüyle bakıyorum diyorum.

Began burada kocası kanepe yakan zeynep güven'e de mesela bir katkısı yoktu .
Sassy de, Müge hatuna da sonracıgıma the knacka ve daha nicelerine.
Ama oldu mu ?
Oldu.

Son düzenleme:

Belki nedenini anlatir diye cabaladim.
Boşanmak istiyorum, cesaret edemiyorum. Boşanmak istiyorum, duzen kurmayi bekliyorum gibi.
Binlerce yorum aldi konulari ve gercekten merak ediyorum nedenini

Kimse tacizci güzellemedi. Bulunduğunuz ortamın giyim koduna göre giyinmezseniz başınıza bir şey gelebilir dendi. Bu taciz etmek haklarıdır demek değil. Avrupa ülkesinde yaşamıyoruz, insan kalitesi belli ülkede. Kendimizi korumak için mecburen dikkatli davranmak zorundayız. Ben izmirin göbeğinde gece karanlığında büstiyerle koşuya çıkmam. Çünkü %90 ihtimalle başıma bişey gelir, hiç bir şey olmasa birileri laf atar. Okula janjanlı parlak spor taytla gitmem çünkü okul bir spor salonu değil, ben de öğrenci değilim. Bir öğretmen yönetmeliğe göre nasıl giyinmeliyse öyle tercihler yaparım. Yok ben istediğim gibi giyinecem dersem idareden uyarı aldığımda ağlayıp zırlamam.
Konular hakkında bilginiz yokken farklı yerlere çekip fikir belirtiyorsunuz.

lütfen daha da çirkin bir noktaya taşımayın tartışmayı. ülkede türbanlı hanımlar taciz ediliyor; beşikteki bebek tecavüze uğruyor. bu insanlar hangi dresscode ile uyumsuzdu da başlarına bu geldi?
Belli ki sizin beden politikaları ve iktidarın beden terbiyesi üzerine bilginiz yok. Lütfen hemcinslerinizin zararına olacak bu söylemleri dillendirmekten vazgeçiniz.

Yok ben anlatamıyorum. Damacanaya, cansız mankene bile tecavüz ediliyor bu ülkede. Türbanlı kadın mı eksik kalacak. Ben tacize bahane bulmuyorum, taciz edilmeniz doğaldır demiyorum. Farklı yerlere çekmeyin. Okula parlak spor taytla giden bir öğretmenden bahsediyoruz.

Aslında söylenmek istenenle sizin anladığınız aynı değil. "Yerine göre giyinmezseniz taciz edilirsiniz oh iyi oluyor" demiyor kimse. Ülkemizin maalesef ki bir realitesi var. Nasıl giyinirsen giyin taciz ediliyorsun elbette. Ama bu demek değil ki bir öğretmen taytla okula gitsin. Bu çoğu kesim tarafından garip karşılanır zaten. Ben de İzmir'de yaşıyorum, bana bile yer/kıyafet uyumu olarak bazı şeyler garip geliyor. Dediğim gibi biraz realiteye göre yorumlamakta fayda var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…