Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi yazmadan edemeyeceğim ama bence atandığı okuldaki öğretmenlerin müdürden numarasını alıp gelme demeleri de garipti.
Hele ilçe milli eğitim müdürünün arayıp seni göreve baslatmayiz demesi, buraya çok nadir yorum yazarım, ama onu okuyunca tutamamistim kendimi, 15 senedir bu camiadayim ne ilçe milli eğitim müdürü böyle yuzgoz olur, ne başka öğretmenler böyle bı sebepten okula gelecek olan öğretmeni tehdit eder, ne de sonraki konusundaki gibi yeşil ışık görmeyen bir erkek hele ki aynı kurumda mesai arkadaşı boşanma gerçekleşmeden bu şekilde yaklaşır. Milli eğitim müdürü aradı dedikten sonra konuyu takibi bırakmıştım

Korkunç bişey anlattığınız olay... nasıl içim acıdı. Allah belasını versin o hemşirenin.
Bende tacizcilerin sistematik olarak farklı insanları taciz ettiğini düşünüyorum. Ayrıca doktordur yapmaz falan mantığı çok saçma, yanlış hatırlamıyorsam hastasını ilaçla uyutup taciz eden bir doktor vardı. Meslekle alakası yok yani bu işlerin. Sadece avlarını seçerken sesi çıkmayacak kişileri hedef alıyorlar. Evli kadınlar, ailesinden uzakta yalnız yaşayan tecrübesiz kizlar gibi gibi...

Milli Eğitim içinde ne işler dönüyor duysanız feleğiniz şaşar.

Okuyunca ben de çok üzüldüm, kadın canıyla uğraşıyor ve son anlarında bir de işkenceye maruz kalıyor. Hemşire de 25 yaşında, eşiyle yemek yediği restorandan alıp götürüyor polisler.

Kadın sosyete avukatıyla anlaşmış yahu siz de yani aşağısı kurtarmamıştır.

Yalnız sayfalardır güzel keklenmiş millet

Yahu kadin buraya 10 küsür senedir üye, niye milleti keklesin.
Inanmayan sikayet Eder Site yönetimi gerek görürse arastirir.
Lütfen ama zorda olan Insanlara bide böyle yüklenilmesin

Yahu kadin buraya 10 küsür senedir üye, niye milleti keklesin.
Inanmayan sikayet Eder Site yönetimi gerek görürse arastirir.
Lütfen ama zorda olan Insanlara bide böyle yüklenilmesin
Çok teşekkür ederim.

Allah o sapığı bildiği gibi yapsın, kesinlikle katılıyorum kadın olmanız kafi maalesef, yaşınız giyim tarzınız vb fark etmiyor, ki insan evladı erkekleri tenzih ederim ama neredeyse her gün haberlerde bir taciz tecavüz haberi duymuyor gibiyiz doğrusu.
Serpil öğretmen ve annesinin tecavüze uğradığını unuttuk sanırım, Anne kızı kaçırıp tecavüz eden ve defalarca bıçaklayan kişiler henüz 15-16 yaşında tiplerdi.
Yine unutmuş olmalıyız bu ülkede damacanaya tecavüz davası görüldü, köpeğe tecavüz ederken yakalanınca pantolonunu toparlamaya çalışan 80’lik dede gördü bu toplum.

Kazen’e katılıyorum kadın olmak zor, yaşadığınız yer küçükse daha da zor çünkü küçük yerlerde kadına bakış da sığsa kadın kendini aklamak için afiş de açsa belediyeden anons da geçse adınız çıkıyor, basıp gidebilecek durumdaysanız eyvallah ama orada yaşamaya mecbursanız tepkileriniz daha farklı olmak zorunda kalabiliyor.

Began çok eski bir üye, fikrimi açıkça yazarım ki bu topikte zaman zaman daha sert tepkiler vermemesini, bazı konularda eşinin yaptıklarına inanmayışını da eleştirdim ama her kadın sizinle aynı tepkileri vermiyor veremeyebiliyor, karakter olarak daha sessiz daha pasif olabiliyor.

Yine açık açık yazacağım Began karakter olarak tuttuğunu koparan atak biri değil, belki huyu böyle belki yetişme tarzı olarak fazla bastırılmış belki evliliği boyunca insanları idare etmek zorunda kaldı ve şu an hem boşanma süreci hem de yeni bir şehir yeni bir çevre derken ne zaman hangi tepkiyi vermek doğrudur kestiremiyor.

Bir anda birkaç cephede mücadele etmek afallatmış olabilir, biz şüpheye düşülen durumlarda karşımızdakinin kadın olduğunu vb başka bilgileri teyit edebiliriz ancak, tüm hikayesine hakim olamayız.

Hikayesinde eksik, mantığa yatmayan yanlar olabilir lakin bu da tolere edilebilir çünkü deşifre olmaktan korktuğu için yaşadıklarını değiştirerek anlatan çok üye var, bazı üyeleri eşleri bile yakalamışken boşanma davası olan bir kadının yazdıklarının mahkemede delil olarak kullanılma ihtimalini de göz önünde bulundurarak değişiklikler yapması anlaşılmaz bir durum değil, ki yani kusura bakılmasın da ne olur ne olmaz diye daha siteye üye olurken yaşadığı şehiri, mesleğini, eğitim durumunu, yaşını, medeni halini bile farklı yazan yüzlerce üye var, herkes daha profil bilgilerinde bile yeterince şeffaf mı ki başkasının tüm hayatını olduğu gibi anlatmasını bekliyor

Bizzat Feyza Hanım'la anlaşsın bence Began. Bu işi bir çözerse o çözer bence.
Bence bu işi kızılcık sopası çözer, bu adam avukat bezdirip istediğini yaptırma derdinde.

Began sen de şimdiye kadar yapmadıysan bu adamla hiçbir şekilde iletişim kurma, aradığı zaman telefonu doğrudan çocuklara ver. Dinleme, cevap verme, çocuklara da onunla ilgili hiçbir şey anlatmamalarını tenbihlemeye çalış.

Bunlar da mı fake çıktı yoksa
Diğerlerini tanımıyorum da sassy meselesi benim de kafama takıldı. Şu an fake diye bağıranların bazılarıyla ciddi biçimde kankaydı diye de hatırlıyorum. Kız yıllarca konu açtı burada, hangi ara fake oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…