Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim Munem.

Muhatap değilim. O çocuklar aracılığıyla laf sokmaya çalışıyor.

Began fake diye düşünmüyordum üyeler yazınca aklıma takıldı bence değil ama sassy bende merak ediyorum.sanirim kendi isteğiyle kapatmış uyeligini

Began fake diye düşünmüyordum üyeler yazınca aklıma takıldı bence değil ama sassy bende merak ediyorum.sanirim kendi isteğiyle kapatmış uyeligini
Evet bende merak ettim şimdi. Sassy gerçekten fake mi çıktı? Kızın babası doktor diye hatırlıyorum, Amerika'da okuyordu. Şimdi bunlar yalan mıydı

Ona fake diyenin canını okuyorlardı. Kadın villa yaptırdı, yatak odasına koyacağı jakuzinin paravanı için kv ile atıştığını yazdı, ona herkes inandı, yüzlerce sayfa yorum yapıldı ama bunlar inandırıcıyken began fake, kafalar bayağı güzel yani. Elit koltuklarından anadoluyu namus timsali, kadınları da zeyna zannediyorlar. Söyleyince de zorlarına gidiyor beğenmedim atıyorlar. Öyle elitler ki Kocalarıyla şömine başında şarap yudumlayıp DEVLET OKULLARI DAHİL (nasıl bir meslek ve konumsa artık ciğerlerini öğreniyor falan) her ortamda çalıştığını söylüyor, babası hastane yatağında hemşire karşılamak için takım elbise giymeye çalışıyordu. Sefir falandı sanırsam, bu eski istanbul beyefendilerinin kızları doğu anadolunun ataerkil bakış açısının böyle olduğunu düşünmediğini söylüyor. Kim fake ben de merak ediyorum zaman zaman.

Evet bende merak ettim şimdi. Sassy gerçekten fake mi çıktı? Kızın babası doktor diye hatırlıyorum, Amerika'da okuyordu. Şimdi bunlar yalan mıydı
İnşallah değildir baya inanmıştım hatta uzulmustum.burdaki bı kaç üyeyle dışardan görüşüyordu fake değildi bence

Anlamadım, fake mi yani kız?
Kimler fake bilmiyorum ama bu siteden arkadaş olduğum, Instagram'da takiplestigim kişiler var. Allah'tan pek konu acmamişim ismimi Google a yazınca ilk sırada LinkedIn profilim çıkıyormuş bu arada

Bilmiyorum, ben de aydınlatacak birini bekliyorum. Çıkar belki bilen

Teşekkür ederim Munem.
Rica ederim, teşekkür etmen için yazmadım ya da okuyanlara yönetim Began’a “dokunulmazlık” tanıdı densin diye de yazmadım, ki yok öyle bir şey.

Bu konuya yorumlarımla da dahil oldum bazen de sadece okudum, evet doğru anlattıkların bazen mantığa oturmuyor ama bir yandan da bakıyorum genel olarak zaten dişli bir kadın değilsin, bu yüzden çekindiğin şeyler olabilir her şeyi olduğu gibi anlatırsan sorun yaşamaktan çekiniyorsundur bu anlaşılır bir durum, seni tasvir etmemi isteseler sessiz sakin, hayatı çevresindeki herkesi idare etmekle geçen bir kadın tasvir ederim bende bıraktığın intiba bu çünkü.

Hoş böyle bir kocaya 20 yıla yakın katlanabilen bir kadın bence zaten idareci biridir, ki yanlış hatırlamıyorsam ailenle de çok sağlıklı bir ilişkiniz yoktu, şu an ki kişiliğinde bu da bir etken bence.

Bir tanıdığımdan onun cimri eşinden ve boşanma sürecinden bahsetmiştim topiğinde, onun boşanma süreci de yıllara yayılan bir dönemden geçmişti, benim gibi tez canlı hemen bütün gemileri yakan biri için iç kanırtıcıydı belki senin konunu okuyanlarda bu yüzden şüpheye düşüyordur ama herkesin yoğurdu yeme şekli başka, bunu çevremde boşanmış birçok arkadaşımla deneyimledim, tek diyebileceğim umarım bir an önce boşanırsın artık anlaşmalı olsun diye diretme, çekişmeliden devam et gitsin çünkü demiştim sana cimrilerin taktiğidir bu, canı gitsin parası gitmesin sürekli ağız değiştirir yıllar geçse de anlaşma sağlayamazsın böyle bir adamla.

Bilmiyorum, ben de aydınlatacak birini bekliyorum. Çıkar belki bilen

sanırım filmdelisi, kızın paylaştığı fotograflarda bir tuhaflık fark etmiş (artık neyse bilmiyorum), sıkıştırmış o da itiraf etmiş -böyle okumuştum yani.
kızı olduğunu iddia ettiği adam gerçekten varmış, sadece o kız onun kızı değilmiş ben öyle anladım.

Çok ünlü bı ailenin kızıymis,söylersem herkes tanır falan diyorlardı.cok şaşırdım suan

Babasının kim olduğunu biliyorduk zaten ama, yalan mıymış gayet açık açık yazıyordu ben de öğrenmiştim hayta adını.
Burdan oldukça güvenilir gördüğüm üyelerden biriyle dışarda görüştüğünü de okumuştum sanki. Biri açıklasa ya ne olmuş ben de merak ettim şimdi

Sassy şok etkisi yarattığı için herkesten şüphe duymaya başladılar. kız yıllarca yazdı burada kendine kankalar yaptı. kim uğraşır bu kadar yalanla? belli ki bir amacı var. babası olduğunu söylediği doktorla bir sorunu olmalı.. adamı karisini aldatan, 20 yaşındaki kızlarla sevgili olan biri olarak tanıttı. çoğu kişi de biliyormuş bu doktorun kim olduğunu...

Kimmiş?

Ben bu konuyu hatırlıyorum bu kadın o kadın mı ya vaay şaşırdım. O konuda da yanlış anlamış olabilirsin demistiler; ya da eşin çok geniş mi demislerdi öyle bişey

filmdelisi sanırım olayı sen çözmüşsün, merakimizi gidersen

Şaka mı yapıyorsunuz sassy fake miymiş? Hani muhendis kız. Sevgilisiyle eve çıkmışlardı ben en son orda bırakmıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…