Teşekkür ederim Munem.Allah o sapığı bildiği gibi yapsın, kesinlikle katılıyorum kadın olmanız kafi maalesef, yaşınız giyim tarzınız vb fark etmiyor, ki insan evladı erkekleri tenzih ederim ama neredeyse her gün haberlerde bir taciz tecavüz haberi duymuyor gibiyiz doğrusu.
Serpil öğretmen ve annesinin tecavüze uğradığını unuttuk sanırım, Anne kızı kaçırıp tecavüz eden ve defalarca bıçaklayan kişiler henüz 15-16 yaşında tiplerdi.
Yine unutmuş olmalıyız bu ülkede damacanaya tecavüz davası görüldü, köpeğe tecavüz ederken yakalanınca pantolonunu toparlamaya çalışan 80’lik dede gördü bu toplum.
Kazen’e katılıyorum kadın olmak zor, yaşadığınız yer küçükse daha da zor çünkü küçük yerlerde kadına bakış da sığsa kadın kendini aklamak için afiş de açsa belediyeden anons da geçse adınız çıkıyor, basıp gidebilecek durumdaysanız eyvallah ama orada yaşamaya mecbursanız tepkileriniz daha farklı olmak zorunda kalabiliyor.
Began çok eski bir üye, fikrimi açıkça yazarım ki bu topikte zaman zaman daha sert tepkiler vermemesini, bazı konularda eşinin yaptıklarına inanmayışını da eleştirdim ama her kadın sizinle aynı tepkileri vermiyor veremeyebiliyor, karakter olarak daha sessiz daha pasif olabiliyor.
Yine açık açık yazacağım Began karakter olarak tuttuğunu koparan atak biri değil, belki huyu böyle belki yetişme tarzı olarak fazla bastırılmış belki evliliği boyunca insanları idare etmek zorunda kaldı ve şu an hem boşanma süreci hem de yeni bir şehir yeni bir çevre derken ne zaman hangi tepkiyi vermek doğrudur kestiremiyor.
Bir anda birkaç cephede mücadele etmek afallatmış olabilir, biz şüpheye düşülen durumlarda karşımızdakinin kadın olduğunu vb başka bilgileri teyit edebiliriz ancak, tüm hikayesine hakim olamayız.
Hikayesinde eksik, mantığa yatmayan yanlar olabilir lakin bu da tolere edilebilir çünkü deşifre olmaktan korktuğu için yaşadıklarını değiştirerek anlatan çok üye var, bazı üyeleri eşleri bile yakalamışken boşanma davası olan bir kadının yazdıklarının mahkemede delil olarak kullanılma ihtimalini de göz önünde bulundurarak değişiklikler yapması anlaşılmaz bir durum değil, ki yani kusura bakılmasın da ne olur ne olmaz diye daha siteye üye olurken yaşadığı şehiri, mesleğini, eğitim durumunu, yaşını, medeni halini bile farklı yazan yüzlerce üye var, herkes daha profil bilgilerinde bile yeterince şeffaf mı ki başkasının tüm hayatını olduğu gibi anlatmasını bekliyor
Muhatap değilim. O çocuklar aracılığıyla laf sokmaya çalışıyor.Bence bu işi kızılcık sopası çözer, bu adam avukat bezdirip istediğini yaptırma derdinde.
Began sen de şimdiye kadar yapmadıysan bu adamla hiçbir şekilde iletişim kurma, aradığı zaman telefonu doğrudan çocuklara ver. Dinleme, cevap verme, çocuklara da onunla ilgili hiçbir şey anlatmamalarını tenbihlemeye çalış.
Değil mi, bi anlatsınlar ne oldu, ben de meraktayımAyy Bi anlatın kısaca, ne oldu.
Began fake diye düşünmüyordum üyeler yazınca aklıma takıldı bence değil ama sassy bende merak ediyorum.sanirim kendi isteğiyle kapatmış uyeliginiDiğerlerini tanımıyorum da sassy meselesi benim de kafama takıldı. Şu an fake diye bağıranların bazılarıyla ciddi biçimde kankaydı diye de hatırlıyorum. Kız yıllarca konu açtı burada, hangi ara fake oldu
Evet bende merak ettim şimdi. Sassy gerçekten fake mi çıktı? Kızın babası doktor diye hatırlıyorum, Amerika'da okuyordu. Şimdi bunlar yalan mıydıBegan fake diye düşünmüyordum üyeler yazınca aklıma takıldı bence değil ama sassy bende merak ediyorum.sanirim kendi isteğiyle kapatmış uyeligini
Ona fake diyenin canını okuyorlardı. Kadın villa yaptırdı, yatak odasına koyacağı jakuzinin paravanı için kv ile atıştığını yazdı, ona herkes inandı, yüzlerce sayfa yorum yapıldı ama bunlar inandırıcıyken began fake, kafalar bayağı güzel yani. Elit koltuklarından anadoluyu namus timsali, kadınları da zeyna zannediyorlar. Söyleyince de zorlarına gidiyor beğenmedim atıyorlar. Öyle elitler ki Kocalarıyla şömine başında şarap yudumlayıp DEVLET OKULLARI DAHİL (nasıl bir meslek ve konumsa artık ciğerlerini öğreniyor falan) her ortamda çalıştığını söylüyor, babası hastane yatağında hemşire karşılamak için takım elbise giymeye çalışıyordu. Sefir falandı sanırsam, bu eski istanbul beyefendilerinin kızları doğu anadolunun ataerkil bakış açısının böyle olduğunu düşünmediğini söylüyor. Kim fake ben de merak ediyorum zaman zaman.Began fake diye düşünmüyordum üyeler yazınca aklıma takıldı bence değil ama sassy bende merak ediyorum.sanirim kendi isteğiyle kapatmış uyeligini
İnşallah değildir baya inanmıştım hatta uzulmustum.burdaki bı kaç üyeyle dışardan görüşüyordu fake değildi benceEvet bende merak ettim şimdi. Sassy gerçekten fake mi çıktı? Kızın babası doktor diye hatırlıyorum, Amerika'da okuyordu. Şimdi bunlar yalan mıydı
Anlamadım, fake mi yani kız?Ona fake diyenin canını okuyorlardı. Kadın villa yaptırdı, yatak odasına koyacağı jakuzinin paravanı için kv ile atıştığını yazdı, ona herkes inandı, yüzlerce sayfa yorum yapıldı ama bunlar inandırıcıyken began fake, kafalar bayağı güzel yani. Elit koltuklarından anadoluyu namus timsali, kadınları da zeyna zannediyorlar. Söyleyince de zorlarına gidiyor beğenmedim atıyorlar. Öyle elitler ki Kocalarıyla şömine başında şarap yudumlayıp DEVLET OKULLARI DAHİL (nasıl bir meslek ve konumsa artık ciğerlerini öğreniyor falan) her ortamda çalıştığını söylüyor, babası hastane yatağında hemşire karşılamak için takım elbise giymeye çalışıyordu. Sefir falandı sanırsam, bu eski istanbul beyefendilerinin kızları doğu anadolunun ataerkil bakış açısının böyle olduğunu düşünmediğini söylüyor. Kim fake ben de merak ediyorum zaman zaman.
Bilmiyorum, ben de aydınlatacak birini bekliyorum. Çıkar belki bilenAnlamadım, fake mi yani kız?
Kimler fake bilmiyorum ama bu siteden arkadaş olduğum, Instagram'da takiplestigim kişiler var. Allah'tan pek konu acmamişimismimi Google a yazınca ilk sırada LinkedIn profilim çıkıyormuş bu arada
Rica ederim, teşekkür etmen için yazmadım ya da okuyanlara yönetim Began’a “dokunulmazlık” tanıdı densin diye de yazmadım, ki yok öyle bir şey.Teşekkür ederim Munem.
Bilmiyorum, ben de aydınlatacak birini bekliyorum. Çıkar belki bilen
Çok ünlü bı ailenin kızıymis,söylersem herkes tanır falan diyorlardı.cok şaşırdım suansanırım filmdelisi, kızın paylaştığı fotograflarda bir tuhaflık fark etmiş (artık neyse bilmiyorum), sıkıştırmış o da itiraf etmiş -böyle okumuştum yani.
kızı olduğunu iddia ettiği adam gerçekten varmış, sadece o kız onun kızı değilmiş ben öyle anladım.
Babasının kim olduğunu biliyorduk zaten ama, yalan mıymışsanırım filmdelisi, kızın paylaştığı fotograflarda bir tuhaflık fark etmiş (artık neyse bilmiyorum), sıkıştırmış o da itiraf etmiş -böyle okumuştum yani.
kızı olduğunu iddia ettiği adam gerçekten varmış, sadece o kız onun kızı değilmiş ben öyle anladım.
Sassy şok etkisi yarattığı için herkesten şüphe duymaya başladılar.Ona fake diyenin canını okuyorlardı. Kadın villa yaptırdı, yatak odasına koyacağı jakuzinin paravanı için kv ile atıştığını yazdı, ona herkes inandı, yüzlerce sayfa yorum yapıldı ama bunlar inandırıcıyken began fake, kafalar bayağı güzel yani. Elit koltuklarından anadoluyu namus timsali, kadınları da zeyna zannediyorlar. Söyleyince de zorlarına gidiyor beğenmedim atıyorlar. Öyle elitler ki Kocalarıyla şömine başında şarap yudumlayıp DEVLET OKULLARI DAHİL (nasıl bir meslek ve konumsa artık ciğerlerini öğreniyor falan) her ortamda çalıştığını söylüyor, babası hastane yatağında hemşire karşılamak için takım elbise giymeye çalışıyordu. Sefir falandı sanırsam, bu eski istanbul beyefendilerinin kızları doğu anadolunun ataerkil bakış açısının böyle olduğunu düşünmediğini söylüyor. Kim fake ben de merak ediyorum zaman zaman.
Kimmiş?Sassy şok etkisi yarattığı için herkesten şüphe duymaya başladılar.kız yıllarca yazdı burada kendine kankalar yaptı. kim uğraşır bu kadar yalanla? belli ki bir amacı var. babası olduğunu söylediği doktorla bir sorunu olmalı.. adamı karisini aldatan, 20 yaşındaki kızlarla sevgili olan biri olarak tanıttı. çoğu kişi de biliyormuş bu doktorun kim olduğunu...
Ben bilmiyorum sadece beyin cerrahi olduğu aklımda kalmış ama çoğu kişi bildiğini soyluyorKimmiş?
Ben bu konuyu hatırlıyorum bu kadın o kadın mı yaTamam Began en çok sen haklısın beybisi.
Hatta iş alımı için beklediğin kurumdaki çalışan da sana spor yaptıgından bahsedip eşinin yanında tshirtinin kollarını sıyırıp kaslı kollarını göstermişti.
Bak bu da yaşanmış olay.
Babasının kim olduğunu biliyorduk zaten ama, yalan mıymışgayet açık açık yazıyordu ben de öğrenmiştim hayta adını.
Burdan oldukça güvenilir gördüğüm üyelerden biriyle dışarda görüştüğünü de okumuştum sanki. Biri açıklasa ya ne olmuş ben de merak ettim şimdi
Şaka mı yapıyorsunuz sassy fake miymiş? Hani muhendis kız. Sevgilisiyle eve çıkmışlardı ben en son orda bırakmıştımSassy şok etkisi yarattığı için herkesten şüphe duymaya başladılar.kız yıllarca yazdı burada kendine kankalar yaptı. kim uğraşır bu kadar yalanla? belli ki bir amacı var. babası olduğunu söylediği doktorla bir sorunu olmalı.. adamı karisini aldatan, 20 yaşındaki kızlarla sevgili olan biri olarak tanıttı. çoğu kişi de biliyormuş bu doktorun kim olduğunu...
Kk nostalji treni konusuna bak orada konuşuldu tüm detaylarıylaŞaka mı yapıyorsunuz sassy fake miymiş? Hani muhendis kız. Sevgilisiyle eve çıkmışlardı ben en son orda bırakmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?