Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B Began üzgün emoji atmışsınız üzmek için yazmadım sadece şaşırdım. O konuda da üzülmüştüm. Detayları hatırlamıyorum konunuzda.

Size destek veriyorum yasadiklariniza da inanıyorum ama arkadaşlardan bazılarının üslubu niyetini aşmış olmakla birlikte kendinizi biraz fazla çekici & elde edilmek istenen vs buluyor olabilir misiniz ? Bu da psikolojik bir sorun. Kendinizle yüzleşip böyle bir sorununuz varsa başa çıkmanız için yazıyorum.

Sassyi bildiginize göre eski bir üyesiniz sanırım
Öf ya bazı insanlar vardır hani hayatına imrenirsin sassy benim için öyleydi. Üzüldüm Ama bazen de şaşırıyordum bu kadar iyi bir hayata işe vs sahip olup kk da bu kadar vakit geçirmeye vakti nasıl oluyor ya da tenezzül ediyor diye de düşünüp şüphe de ediyordum tabi. Bak şimdi adı misscharybloss gibi yazılan mühendis ve Almanya'da yaşayan bı kız var ondan da şüphe etmeye başladım çünkü her konuya ilk yaxanlardan biri de o

Aynen o da var. Çocuklarından para sakınan adam, sanmıyorum başkasına harcasın.
Teyzemin eski esi evin kirasını da ödemiyordu, iki çocuğuna da bakmiyordu. Hatta en son ev sahibi teyzemin eşyalarını kapıya koymustu.
Neyse işte adam her gece alemlere akiyordu, kiyafet gibi sevgili değiştirip parayı onlara yediriyordu, çocuğuna yedirmeyen gayet de başkalarına yediriyor maalesef.

MissCherryBlossom amme hizmeti

Bir de size katılıyorum. Biz sassy den nası suphelenmedik ya. Yani tamam girersin de, o baya giriyormuş. Pek muhabbetim olmadı bi iki konu da karşılasmistik ama ifsadan sonra baktım maşallah her şeyi de buraya soruyormus safız biz bence bsnsns

Şaka mı yapıyorsunuz sassy fake miymiş? Hani muhendis kız. Sevgilisiyle eve çıkmışlardı ben en son orda bırakmıştım
Sonra nişanlandılar, kp bunlara büyük şehirlerin birinde bir arsa verdi, babas üzerine villa yapdı, evlenler, taşındılar. Bu arada eskiden bir kanser atlatmış onun twkrar nüksetme durumu falan vardı, ohooooo sen yakalayamamışsın

Yani eski üye olunması fake olmayı etkilemiyormus

Nostalji trenini okudum.orda aslında gerçek biri olduğunu ve bu söylediklerinin doğru olduğunu söyleyenler var sadece fotoğraf olayını anlayamamış kimse

Yani eski üye olunması fake olmayı etkilemiyormus
Açıkçası gerçekliği beni çok da etkilemiyor, konu sahibinin gerçeği olmasa da bir başka hayatın gerçeği bunlar. Ben olması gereken yorumu yapıyorum, fikir beyan ediyorum. Burada okuduğum konulara dünyamı adamış falan değilim. Boş vaktim olmasa burada da olmazdım, o yüzden sahte konularda dolandırılmış da hissetmiyorum.

Yani yıllarca burada birine destek oluyorsun, anlattığı her şeyi dinliyorsun, çareler arıyorsun,yol gösteriyorsun ama bir bakıyorsun ki karşındaki kişi çok çok farklı yani kurgu ve hatta diyelim erkek nasıl dolandırılmıs hissetmezsin ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…