Ben ne alaka aaaa?16 yıldır uyeyiyim, farklı Bi nickim vardı
Kimlerrrr geldi kimler geçti demek istiyorum. :) fake çıkan birine şaşırmam artık.. BEGAN A bile
:)
Bu durumda Kazen, Mune ve tüm üyeler fake. Tam bir metaverse alemindeyiz demek ki :)Üffff bazıları sıktı gerçekten, inanmıyorsanız yazmamak gözardı etmek seçenekleri mevcut
Arkadaşta çok şaşırmış üye olmadığı haldeŞahsen kimsenin yorumlarını özellikle aramadığım için yokluklarını anlamıyorum ama adları geçtiğinde 'aaaaaa' diyebiliyorum. Komşunu göremeyip merak etmek gibi değil ki bu, ben de eski konuların birinde üyelik iptali işaretli mesajını görünce farkettim. Çok şaşıracak bir şey yok bence
Ayy gerçekten ruh hastası.Güvenilir gördüğün üyelere çok güvenme bence. Ben 2018 ağustos anneleri grubunda yazışırken orada yazışan bir kadın vardı. Gerçekten bebek bekliyormuş gibi yazışıyordu, öyle sanıyorduk. Sonra bana mesaj geldi özelden. Whatsapp grubu kuruyoruz numaranı verir misin diye. Kabul etmedim. Benim gibi üç kişi daha kabul etmemiş. Meğer whatsapp grubu kurmak için toplaşmak yasakmış ve mune bunların planını öğrenmiş. Ben zaten hakkımda bilgi vermemiştim. Diğer üye yurtdışındandı. Ama üçüncü üye yaşadığı yere, mesleğine, eşinin mesleğine ve kv aorunlarına kadar her şeyini anlatıyordu. Üyeyi tehdit ettiler bizi sen ispiyonladın biz de sana gösteririz diye. üslup falan bir anda değişti. Ben bunları yapan kadını göz ardı ettim. Sonra tesadüf gözardı listeme baktığımda nicki değişmişti. Yeni nickinin duvarına yazan üyeler vardıbize askerim demişti meğer öğretmenmiş, boşanma aşamasındaymış falan… kısacası psikoloğa harcaması gereken vakti burada harcayarak herhalde iyileşmek istemiş. Duysaydım inanmazdım ama kendim gördüm yani. İşte hasta mı arıyorsun, gırla
Ben bunu kısaca açıklamıştım bir yorumumda.200-300k avukatlık parası olur mu? diye ısrarla konuyu rapor ediyorsunuz.
2 kez raporu açıklayarak geri çevirdim ama yok ısrar devam edince burada yazayım....
Çok bildiğini sanan ama bir halt bilmeyen ey üstün kişiler ;
Avukatlık ücreti sadece baronun uyguladı ücretten ibaret değildir. Avukat gelir derki boşanmada evi alırsam evin satış bedelinin %15'ini alırım. Sizde sözleşmeyi ona göre yaparsınız. Bunu bazıları bilmediği için hala 500 k avukatlık parası mı olur atıyor diye rapor ediyor. Ey anlayışı yavaş arkadaşım evi 2.000 K ya satarsa ev satışından %20 vereceğim diye anlaşma yaparsa avukata verdiği para normal anlaştığı avukatlık ücreti artı 400 K olur. Buradan avukata 400.000 verdiği için avukatlık ücretini 400 bin demesi normal değil mi? veya % kaça anlaştıysa...
Yazdıklarımı anlamadıysanız iki kez okumanızı öneririm.
Ben bunu kısaca açıklamıştım bir yorumumda.
Neden inanılmaz geliyor anlayamıyorum.
Yok artık.sanırım anlamıyorlar bu sebeple 2 kez okuyun dedim ... Hatta dünKibariyenin Annesi 'ne telefonda da anlattım
Yok artık.
Bunun neyini rapor ediyorlar, yalan söylüyor falan mı diyorlar??200-300k avukatlık parası olur mu? diye ısrarla konuyu rapor ediyorsunuz.
Bunun neyini rapor ediyorlar, yalan söylüyor falan mı diyorlar??
O konu karabatak gibi, nostalji topiginde detayları okudum tam yarım günüm gitti.Ayy gerçekten ruh hastası.
Ne bileyim ya yazdıkları tutarlı olan, uzun süredir forumda olan kişilerin nispeten güvenilir olduğunu düşünüyorum ama dediğin gibi manyak mı yok.
Yine de şu kızın sırrı çözülseydi iyiydi merak ettim
Began yüzde isteyen avukatlar sanırım nispeten az. Burda da yazmıştım arkadaşım anlasmaliya döndü ama çekişmeli içinde 25 bin demişti avukatı. Genelde fiyat sabit, birde ev senin üstüne zaten çok sıkıntı yaşayacagini düşünmediler sanırım. O nedenle rakam abartı geldi bence..birde konularını abartı / fake diye düşünenler var.Ben bunu kısaca açıklamıştım bir yorumumda.
Neden inanılmaz geliyor anlayamıyorum.
Yıllardır konu açıyorum. Hepsi mi fake? O kadar konu mantıklı, bir bu konu mu abartılı?Began yüzde isteyen avukatlar sanırım nispeten az. Burda da yazmıştım arkadaşım anlasmaliya döndü ama çekişmeli içinde 25 bin demişti avukatı. Genelde fiyat sabit, birde ev senin üstüne zaten çok sıkıntı yaşayacagini düşünmediler sanırım. O nedenle rakam abartı geldi bence..birde konularını abartı / fake diye düşünenler var.
Sen baya çakalina denk gelmişsin gerçekten.Yıllardır konu açıyorum. Hepsi mi fake? O kadar konu mantıklı, bir bu konu mu abartılı?
Avukatların taban fiyatı var ama tavan fiyatta sınır yokmuş. Ben de bunu böyle kötü şekilde öğrendim.
Evet konuya yazmalarını engelliyorum. Özelden yazıyorlar. Cevap vermiyorum eski konularımdan yazıp öne çıkarıyorlar. İstediğimize yazarız sen engel olamazsın demeleri de cabası.o sormadı ama yanlış anlaşılmaya örnekledim bu durumu ...
neyse bu konudan bana fenalık geldi
çok basit bir çözüm sundum, inanmayan bir sonraki konuya geçsin. Çözüm bu kadar basit. Konu sahibi kimsenin elinden tutup zorla yaz demiyor hatta engelliyor bildiğim kadarı ile.
Bir de arkadaş vasıtasıyla tanıştım halleder diye. Adam çakal çıktı arada tanış olmasına rağmen.Sen baya çakalina denk gelmişsin gerçekten.En azından yüzde isteyen birisi ile çalışmazsın her kötü seyde bir hayır var işte.
Bir an önce düzgün avukt bulman dileğiyle ve davanı hemen açtırman dileğiyle began zira çakal kocana gün doğduBir de arkadaş vasıtasıyla tanıştım halleder diye. Adam çakal çıktı arada tanış olmasına rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?