Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşta çok şaşırmış üye olmadığı halde
Sanki tanıyormuş gibi

Bence de sasirilicak bir durum yok ama arkadaş şaşırınca sordum

Meğer takip ediyormuş üyeliği olmadığı zamanlarda

Ayy gerçekten ruh hastası.
Ne bileyim ya yazdıkları tutarlı olan, uzun süredir forumda olan kişilerin nispeten güvenilir olduğunu düşünüyorum ama dediğin gibi manyak mı yok.
Yine de şu kızın sırrı çözülseydi iyiydi merak ettim

200-300k avukatlık parası olur mu? diye ısrarla konuyu rapor ediyorsunuz.

2 kez raporu açıklayarak geri çevirdim ama yok ısrar devam edince burada yazayım....

Çok bildiğini sanan ama bir halt bilmeyen ey üstün kişiler ;

Avukatlık ücreti sadece baronun uyguladı ücretten ibaret değildir. Avukat gelir derki boşanmada evi alırsam evin satış bedelinin %15'ini alırım. Sizde sözleşmeyi ona göre yaparsınız. Bunu bazıları bilmediği için hala 500 k avukatlık parası mı olur atıyor diye rapor ediyor. Ey anlayışı yavaş arkadaşım evi 2.000 K ya satarsa ev satışından %20 vereceğim diye anlaşma yaparsa avukata verdiği para normal anlaştığı avukatlık ücreti artı 400 K olur. Buradan avukata 400.000 verdiği için avukatlık ücretini 400 bin demesi normal değil mi? veya % kaça anlaştıysa...

Yazdıklarımı anlamadıysanız iki kez okumanızı öneririm.

Son düzenleme:
Ben bunu kısaca açıklamıştım bir yorumumda.

Neden inanılmaz geliyor anlayamıyorum.

o sormadı ama yanlış anlaşılmaya örnekledim bu durumu ...

neyse bu konudan bana fenalık geldi

çok basit bir çözüm sundum, inanmayan bir sonraki konuya geçsin. Çözüm bu kadar basit. Konu sahibi kimsenin elinden tutup zorla yaz demiyor hatta engelliyor bildiğim kadarı ile.

O konu karabatak gibi, nostalji topiginde detayları okudum tam yarım günüm gitti. Aşk olsun filmdelisi

Ben bunu kısaca açıklamıştım bir yorumumda.

Neden inanılmaz geliyor anlayamıyorum.
Began yüzde isteyen avukatlar sanırım nispeten az. Burda da yazmıştım arkadaşım anlasmaliya döndü ama çekişmeli içinde 25 bin demişti avukatı. Genelde fiyat sabit, birde ev senin üstüne zaten çok sıkıntı yaşayacagini düşünmediler sanırım. O nedenle rakam abartı geldi bence..birde konularını abartı / fake diye düşünenler var.

Yıllardır konu açıyorum. Hepsi mi fake? O kadar konu mantıklı, bir bu konu mu abartılı?
Avukatların taban fiyatı var ama tavan fiyatta sınır yokmuş. Ben de bunu böyle kötü şekilde öğrendim.

Yıllardır konu açıyorum. Hepsi mi fake? O kadar konu mantıklı, bir bu konu mu abartılı?
Avukatların taban fiyatı var ama tavan fiyatta sınır yokmuş. Ben de bunu böyle kötü şekilde öğrendim.
Sen baya çakalina denk gelmişsin gerçekten. En azından yüzde isteyen birisi ile çalışmazsın her kötü seyde bir hayır var işte.

Evet konuya yazmalarını engelliyorum. Özelden yazıyorlar. Cevap vermiyorum eski konularımdan yazıp öne çıkarıyorlar. İstediğimize yazarız sen engel olamazsın demeleri de cabası.

Sen baya çakalina denk gelmişsin gerçekten. En azından yüzde isteyen birisi ile çalışmazsın her kötü seyde bir hayır var işte.
Bir de arkadaş vasıtasıyla tanıştım halleder diye. Adam çakal çıktı arada tanış olmasına rağmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…