Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim. Arkadaşlarımdan isim aldım.

Began çok uzadı diyen kişiye bende katılıyorum şöyle ki bu durum eşinin lehine işliyor.Adam size aylardır para vermiyor ve dava açılmadığı her gün karına oluyor.Bu çocuklar onunda çocukları bakmak zorunda.3 ay kafadan nafaka ödemedi zaten adam.6 ay daha vermicem diye tutturuyor.Bu durumda bi an önce dava açılmalı çünkü dava açılış tarihinden itibaren nafaka hesaplanıyor dava bitince toplu nafaka artı aylık nafakanı alıyorsun.Eşin seni bilerek oyaladı gibi geliyor bana anlaşmalı boşanırım diye.senin açından kadın olarak yaşadığın sıkıntıları abukara anlatıp çekişmeli dava açtırman bu kadar zor olmasa gerek.Vay be senden çok ben dert edindim kendime dava açmanı

2 Avukat ayarladım ikisi de kötü çıktı. Maalesef benim elimde olmayan sebeplerden bu kadar uzadı.

Samimi olmuyorum. Bir kaç kişiyle samimi oldum pandemi dönemimde hatta telegramdan da görüştük. Onlar dışında bireysel ilişki kurmuyorum.

Ha bir defa yedim o naneyi, hesabı karı koca beraber kullanıyorlarmış, yakalanıp banlandılar. O ilk ve son oldu. Yorum yapıyorum geçiyorum. Takip ettiğim konular var beganınki gibi ama sahte çıksa da çok takılmıyorum. Olgunlaştım

2 Avukat ayarladım ikisi de kötü çıktı. Maalesef benim elimde olmayan sebeplerden bu kadar uzadı.
Çocuksuz kadınlar bile tazminat nafaka alıyor çatır çatır seninki üç çocukla karısını gönderdi aylardır beş kuruş vermiyo benim zoruma gidiyo valla

Burdaki üyeler herşeyin gerçek olduğunu yani o adamın gerçekten kızı olduğunu söylüyorlar.milana22 onunla çok samimiydi o biliyodur
Evet ya Milana ile samimiydi öyle anlamıştım yazışmalardan. Babası olarak tanıttığı kişinin de hastanesine varana kadar söylüyordu. Hatta ben de merak edip bakmıştım, adamın ismi unisex bir isimdi hatta ama hatırlayamıyorum şimdi.

Milana da çok net konuşmuyor,hatta görüştüm demiyor, konuştum fotoğraflarını gördüm diyor. Bilemiyorum artık.

Şaka mı yapıyorsunuz sassy fake miymiş? Hani muhendis kız. Sevgilisiyle eve çıkmışlardı ben en son orda bırakmıştım
Daha sen yeni üyesin sassyy nasl tanıdın ki bu kadar şaşırıyorsun
Sen üye olduğun da sassyy yoktu bile

Önceden ziyaretçi olarak okuyormus öyle yazmıstı
Hepimizin bi üye olmadan önce kk yi takip etmisliğimiz vardır banli ikende bakıyoruz mesela tanıdığımız kişiler olunca kimse yabancı gelmiyor yeni üyeler hariç

Ama dışardan takip ne kadar edersen et bir sürü üye bir sürü konu açılıyor mesela sassyy yi bu kadar iyi bilip hazirandan bu yana olmadığını niye fark etmedi yeni farkına varıyor ve cidden çok iyi tanıyor gibi tepki veriyor

Bilemiyorum artık nasıl dışardan takip etti ise içeri girince takibi unutmuş değişik geldi

Hayat işte bazen yoğun olunuyor bazen işler güçler takip etmedigim dönem de oldu yani her gün okumamış olabilirim burayi. Hazirandan bu yana dediginiz ne ki birkaç ay yani

Şahsen kimsenin yorumlarını özellikle aramadığım için yokluklarını anlamıyorum ama adları geçtiğinde 'aaaaaa' diyebiliyorum. Komşunu göremeyip merak etmek gibi değil ki bu, ben de eski konuların birinde üyelik iptali işaretli mesajını görünce farkettim. Çok şaşıracak bir şey yok bence

Güvenilir gördüğün üyelere çok güvenme bence. Ben 2018 ağustos anneleri grubunda yazışırken orada yazışan bir kadın vardı. Gerçekten bebek bekliyormuş gibi yazışıyordu, öyle sanıyorduk. Sonra bana mesaj geldi özelden. Whatsapp grubu kuruyoruz numaranı verir misin diye. Kabul etmedim. Benim gibi üç kişi daha kabul etmemiş. Meğer whatsapp grubu kurmak için toplaşmak yasakmış ve mune bunların planını öğrenmiş. Ben zaten hakkımda bilgi vermemiştim. Diğer üye yurtdışındandı. Ama üçüncü üye yaşadığı yere, mesleğine, eşinin mesleğine ve kv aorunlarına kadar her şeyini anlatıyordu. Üyeyi tehdit ettiler bizi sen ispiyonladın biz de sana gösteririz diye. üslup falan bir anda değişti. Ben bunları yapan kadını göz ardı ettim. Sonra tesadüf gözardı listeme baktığımda nicki değişmişti. Yeni nickinin duvarına yazan üyeler vardı bize askerim demişti meğer öğretmenmiş, boşanma aşamasındaymış falan… kısacası psikoloğa harcaması gereken vakti burada harcayarak herhalde iyileşmek istemiş. Duysaydım inanmazdım ama kendim gördüm yani. İşte hasta mı arıyorsun, gırla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…