Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklım başıma sonradan geldi sonradan Google'a baktım ve azlettim.
Ben konularınıza hakim değilim. Dünden beri gördüm. Bu kadar paragöz bir avukat ise sizle sözleşme yapmadı mı? Ben de kardeşlerime dava açmak için 2 avukata gittim. Azlettirdiğimde bana ceza olarak çok yüklü bir miktar şartı koyacaklarını söylediler. Siz sözleşme imzaladınız mı? Paranın ne kadarını peşin verdiniz?
Bizim çok fazla mahkeme işlerimiz olduğu için artık gına geldi. Mesela eşim trafik kazası yaptı. Onun için davalık olduk.
O kadın tanıdığımızdı. Avukat ücretini 3 taksit halinde ödeyebileceğimizi söyledi. Anlaştığınız avukatın iyi niyetiyle alakalı bir durum.

Cezai şart koymadı neyse ki. Zaten adam uğraşmak istemiyordu bence.

Verilmiş sadakanız varmış yine. Geçmiş olsun. İnşAllah hayırlısıyla tez vakitte boşanırsınız.
Batman’da mı yaşıyorsunuz? Benimde Batmanlı avukat arkadaşım var ama iş hukukuna bakıyor ve çok uçuk fiyatlar istiyor.

Akıl sınırlarını zorluyorsunuz biraz, inandırıcılığınızı yitiriyorsunuz gerçekten ama tabi bizim sorunumuz değil, ne biz ne siz ispatlamak zorunda değilsiniz.
İnsan avukat tutarken gerçekten hiç bir araştırma yapmaz mı, bir fikri olmaz mı, 3 tane çocuğunuz var sonuçta, biran önce bitsin de isteyebilirsiniz ama bu kadar parayı evlatlarınız varken , ortada çok ciddi bir dava yokken vermeyi düşünmek biraz saçma geliyor tabi. Yazık yani.
14 senelik üyeden selamlar

Teşekkür ederim. İnşallah bir an önce kurtulurum.

Konularini basindan beri takip ediyorum. Sevildigi icin uzatilip bayan dizilere döndü. Bazi gelişmeleri stres atmak için yazdiginizi dusunuyorum. 2 avukat degistirmeniz , 200bine anlasmaniz, kurumdaki hocanin mesaji, kucuk cocuklarin soyadini istemiyoruz konusu acmalari gibi gelismeler. En mantiksizi 3 cocukla yeni duzen kuran hic bir kadin bosanma amacli avukata arastirmadan 200bin gibi bir rakamla anlasmaz hele ki sizin gibi kocasiyla maddi sorunlar yasayan bir kadin. Bu adami bosamak icin cok oyalaniyorsunuz inandirici gelmiyor.

Olanlar bu. İnanmıyorsanız o sizin bileceğiniz iş.

Bende çok etkileniyorum ya çok empatik biriyim zaten hemen herkesin herşeyin yerine kendimi koyup etkileniyorum o yüzden basbayağı kandırılmış hissediyorum. Bu da bir çeşit kul hakkı sonuçta ve ben böyle fake üyelere hakkımı helal etmiyorum.

Uzun yıllardır burayı takipteyim ve bu bahsettiğiniz kişi de gerçekten şüpheli. Benden başka farkeden de olmuş

Ama bazen de şaşırıyordum bu kadar iyi bir hayata işe vs sahip olup kk da bu kadar vakit geçirmeye vakti nasıl oluyor ya da tenezzül ediyor diye de düşünüp şüphe de ediyordum tabi.
Niye, psikolojik sorunlu olduğunu açıkça söylüyordu zaten. Hiç de öyle mükemmel bir hayatı yoktu, çok zavallı geliyordu bana. Zaten fake kimlik yaratmasından belliymiş sorunlu olduğu

Google de araştırdım azlettim demişsiniz biryerde. Avukat pahalı geldiği için değil, dava ile uğraşmak istemediği için azlettinizi yazmıştınız sanki.
Daha çok avukat azletmiş sizi gibi duruyor aslında.
Adam sıkılmıştır her gün yeni bir istekle gelen kocanızdan ve sizin karar verememenizden
Yoksa 200.000i niye kaçırmak isteesin, uğraşcak bişey yok onun için kolay bir iş.
Yada çok çok ünlü bir avukat, kafasını kaşıyacak vakti yok böyle ufak şeylere tenezzül etmiyor.

Ben de 250-300 herhalde diye düşündüm. 200ü hiç sorgulamadan kabul ettiğine göre...
Ama cevap alamadım
Verdiğim cevaplar sizi tatmin etmiyor. O yüzden yorulmayın diyorum.

Ben bu üyeye olan inancımı boşandığım okulda duyuldu ve erkek hocalardan biri ilk sıraya beni koy diye mesaj attı diye konu açtığında kaybettim hani adriana lima hani bir Beyonce etkisi yaratmış olmalı ki bekar manken gibi kızlar bostayken 3 çocuklu dul bir bayana hemen kapıya dizilmisler .. çok da şeyapmamak lazım... Bi de orada bi bayan yakınının başına da bu gelmiş diye çırpınıyordu vallahi billahi kapıya dizildiler diye ... ne bilim biz dizemedik diye kıskandık da sonra o konudan engellendim

Verdiğim cevaplar sizi tatmin etmiyor. O yüzden yorulmayın diyorum.

Benim hiçbir mesajıma cevap yazmadınız ki.

Önce googledan avukatlık ücretlerine bakın hep böyle dediniz, sonra internette ücretlere bakınca azlettim dediniz.
Azletme sebebiniz de başta adamın uğraşmak istememesiyken sonra ücrete döndü olay.

Hepimizin avukat eşi dostu ya da boşanan tanıdıkları var, az çok biliyoruz ücretleri.
Ben de doğal olarak ilk avukat ne kadar istedi ki 200'e "e iyiymiş tamam" dediğinizi merak ediyorum.

Konu baştan sona fake demiyorum ama buralarda tutarsızlık olduğunun siz de farkındasınızdır. İnsanların sorgulaması da çok doğal.
Kaç senelik üyesiniz, hiçbir konunun gerçekliğini sorgulamadığınızı söyleyemezsiniz herhalde.

Kıskançlık çok insani bir duygu. İnşallah kapına dizilirler :)

Çünkü ifşa olmamak adına bazı bilgileri değiştiriyorum. Bu kadar basit.

Kesinlikle bende ilk oradan acaba salliyor mu kaptim ama taciz artik her yerde oldugu gibi gercekte olabilir diye arada kalmistim. bu konuda ki gelişmelerden sonra direk gora'daki fake ulan bu fake tepkisi veresim geliyor jskssk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…