- 20 Kasım 2019
- 249
- 1.408
- 113
Çünkü ifşa olmamak adına bazı bilgileri değiştiriyorum. Bu kadar basit.
Fake olduğunu düşünebilirsiniz. Yorum yazmazsınız olur biter. Görmezden de gelebilirsiniz.Kesinlikle bende ilk oradan acaba salliyor mu kaptim ama taciz artik her yerde oldugu gibi gercekte olabilir diye arada kalmistim. bu konuda ki gelişmelerden sonra direk gora'dki fake ulan bu fake tepkisi veresim geliyor jskssk
Evet işime gelen, yeterli gördüğüm şeylere cevap verebiliyorum.Onceki avutakin bilgisi sizin ifsa olmaniza sebep olmaz. Lutfen paylasir misiniz bizimle. Sadece isinize gelen mesajlara cevap veriyorsunuz gibi oluyor yoksa.
O zaman bizde fake oldugunu dusunsekte yorum yazabiliriz. Liseliler gibi inanmiyosan yazma tribi atmaniza gerek yokEvet işime gelen, yeterli gördüğüm şeylere cevap verebiliyorum.
Fake olduğunu düşündüğünüz konuya hala yazmak çok saçma bence.O zaman bizde fake oldugunu dusunsekte yorum yazabiliriz. Liseliler gibi inanmiyosan yazma tribi atmaniza gerek yok
Çünkü ifşa olmamak adına bazı bilgileri değiştiriyorum. Bu kadar basit.
Teşekkür ederim. Arkadaşlarımdan isim aldım.
Bir de arkadaş vasıtasıyla tanıştım halleder diye. Adam çakal çıktı arada tanış olmasına rağmen.
Öyle değil. Bir sürü avukat var. 2 aydır buradayım kimseyi tanımıyorum. Kimse hakkında fikrim yok. O yüzden şu avukat iyi dedikleri kişilerle görüşüyorum mecburen.began neden profesyonel biri ile anlaşmıyorsun anlamadım. yine arkadaşlarından tavsiye almışsın.
Bana gore sacma degil dusundugumu aktariyorum sonucta. Sizde burda konu acarken olumlu yada olumsuz her turlu yorumun gelecegini bilerek aciyorsunuz. Elestiriden yada sorgulanmaktan rahatsiz olmanizda bana gore sacma. Yani ortaya bir sey attiginizda tabiki soru sorulacak??? Yukarida yazmisimdir sanirim bazi noktalarin gercek olabilecegini dusunsemde cogu gelismenin uydurma yada abartildigini dusunuyorum cunku mantiga uymayan çok nokta var.Fake olduğunu düşündüğünüz konuya hala yazmak çok saçma bence.
Mantığa uymamasının sebebini yazdım. Farklı aktarıyorum bazı şeyleri. O da güvenliğim için.Bana gore sacma degil dusundugumu aktariyorum sonucta. Sizde burda konu acarken olumlu yada olumsuz her turlu yorumun gelecegini bilerek aciyorsunuz. Elestiriden yada sorgulanmaktan rahatsiz olmanizda bana gore sacma. Yani ortaya bir sey attiginizda tabiki soru sorulacak??? Yukarida yazmisimdir sanirim bazi noktalarin gercek olabilecegini dusunsemde cogu gelismenin uydurma yada abartildigini dusunuyorum cunku mantiga uymayan çok nokta var.
ya merakımı mazur görün bu kadar boş vakti olan insan var mı ve siz gerçekten böyle şeylere telefonda uzun uzun cevap mı veriyorsunuzsanırım anlamıyorlar bu sebeple 2 kez okuyun dedim ... Hatta dün @Kibariyenin Annesi 'ne telefonda da anlattım
Evet. Boş işler müdürüyüz çoğumuz.ya merakımı mazur görün bu kadar boş vakti olan insan var mı ve siz gerçekten böyle şeylere telefonda uzun uzun cevap mı veriyorsunuzyok artık ya
ıslatıp ıslatıp ergen sopasıyla gıdıklamak lazım. Makarna ketçap stok reyiz.O da biraz ağlayıp, ertesi gün krediden vs bahsetmişti. Hala hiçbir şey olmamış gibi her şey yolundaymış gibi kredilerden borçlardan falan bahsediyor.
Telefon fikri benden çıktı yazarak anlaşamayacaktıkya merakımı mazur görün bu kadar boş vakti olan insan var mı ve siz gerçekten böyle şeylere telefonda uzun uzun cevap mı veriyorsunuzyok artık ya
valla tebrik ediyorum şu sabrıTelefon fikri benden çıktı yazarak anlaşamayacaktık
Neden abartayım? 10 11 yıldır her yazdığım normal ama burada her şey üst üste geldi diye mi abartılı buldunuz? Bazen hayat üst üste sınıyor insanı. Ben de şu an bu süreçteyim. Gerekli olduğu kadarını yazıyorum.Ben Beganın gerçek olduğunu düşüyorum ama konuya çok yorum gelince biraz abartayım ne duruyorum ki dedi bence. Hepsini uydurmuş olduğunu sanmıyorum.
Çocukların soyadı meselesinde herkes yaşlarını sordu asla söylemedi, kimliği ifşa olmasın diye ayrıntı vermiyor olabilir dediler ona bile sesini çıkarmadı şimdi boşanma ücreti konusulunca evet o yüzden gizledim/değiştirdim diyor.
En ince ayrıntıya kadar hakimiz, hangi şehirde yaşadığından tut eşin yatakta nasıl olduğuna kadar bu kadar ayrıntı kimliğinizi ifşa etmiyorsa ilk avukatın ücreti hayli hayli etmez diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?