Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle değil. Bir sürü avukat var. 2 aydır buradayım kimseyi tanımıyorum. Kimse hakkında fikrim yok. O yüzden şu avukat iyi dedikleri kişilerle görüşüyorum mecburen.
yeni olduğunuz bir yerde 2 ayda arkadaş bulma olasılığı, iyi bir avukat bulma olasılığından daha düşük bence.
Burda size avukat tavsiyesi vermek isteyenler de oldu, kabul etmediniz.
İfşa olmamak için diyorsunuz ama şuan burda sizi gerçekten merak eden olsa 10 dk içinde tc nize kadar bulmak zor olmaz. Avukata 200 bin vermişsiniz, 300 bine anlaşmıssınız bunlar sizi bağlayan şeyler. Hata boşanmanız veya evliliğinize devam etmenizde kimsenin aslında umrunda değil. Siz gelip içinizi döküyorsunuz, bizler yorum yapiyoruz ve kk yı kapatıyoruz, onun dışında began hanım boşandımı naptı diye düşünen birileri varsa bile bir elin parmağını geçmezler.

Niye, psikolojik sorunlu olduğunu açıkça söylüyordu zaten. Hiç de öyle mükemmel bir hayatı yoktu, çok zavallı geliyordu bana. Zaten fake kimlik yaratmasından belliymiş sorunlu olduğu
Öyleymiş tabi de, ne bileyim doktor kızı kendisi mühendis dil falan iyi evden çalışıyordu galiba. Ne bileyim birçok insanın hayali olan sıradan bir hayat aslında doğru

Arkadaşlar hukuk camiasına kardeşim gereği yakın birisi olarak istenen 200bin toplam yani öncesi ve sonrası. Yani çok normal bir fiyat. Avukat başta ücret alıyor sonra da komisyon. Tazminat ev araba vs yuzde10-15ten aşağı isteyen avukat yok. Hatta bu oranlar başta ücret verirseniz geçerli. Yani 30bin+yuzde15 gibi.
Başta ücret vermezseniz yuzde25 bile isteniyor.
Yani kadın yalan söylüyor değil

Ü
Üye fakedir değildir bilemem ama
O "kapıya dizilenler" iyi niyetle ve aşklarından dizilmiyor. Sizin tabirinizle "beyonce etkisi" yaratmakla da ilgisi yok. Kuş beyinli erkeklerin gözünde boşanmış kadın=zarı olmayan, cinselliğe açık kadın. Hele bir de yeni boşanıyor ya nasılsa duygusal boşluktadır, ne kaparsak kâr gözüyle bakıyorlar.
O genç ve bekar kızlara böyle yaklaşamazlar. Çünkü onlara yaklaşmak demek sorumluluk almak demek. Cinsellik için naz niyaz çekmek demek. Ama boşanmış kadına sorumluluk hissetmiyorlar. Olaylar ayyuka çıksa bile insanların çoğunun kadını suçlayacağını biliyorlar.
Hemcinslerimizin bu ezikliğine tahammül edemiyorum ya. Çer çöp erkeklerin ilgisini güzellikle nasıl bağdaştırabiliyorsunuz? Kadın bunu taciz olarak görüyor, siz "ilgi" olarak görüyorsunuz.
Afedersiniz o zaman karaköy genelevinde ülkenin en güzel kadınları yaşıyordu bu mantıkla.
Adamın yaptığı hareketin manasını algılayamıyorsanız size akıl fikir dilerim.

Adamın yaptığı şeyin manasını anladi herkes merak etmeyin. Tepki gösteren üyeler beganın tepkisizligine adamın ağzının payını vermemiş olmasına tepkili

Adamın yaptığı şeyin manasını anladi herkes merak etmeyin. Tepki gösteren üyeler beganın tepkisizligine adamın ağzının payını vermemiş olmasına tepkili
Herkes aynı karakter yapısına sahip değil. Böyle olaylar insanın başına gelince yorum yaparken ki kadar rahat olamamasını anlıyorum. Kadın oraya daha yeni gitti, başında bin ton dert var 3 çocukla.
Cihangir'e Modaya falan atanmadı. Küçük illerde bu tarz şeyler çabuk duyulur ve genelde maalesef kadının suçu olmasa da mimlenir. Dikkat çekmemek, göze batmamak istemesini anlıyorum ben. İlk tepkisi öfke değil hayal kırıklığı olmuş olabilir. Korkmuş bile olabilir.

"Bir daha boyle bir taleple gelirseniz sizi şikayet ederim mesajlarınız da delildir" sekkindeki kimsenin duymayacagi ama karşı tarafın korkacagi bir tehditte bile bulunmadı. Bu yüzden kendisinin bile bunu en başta taciz olarak algılayıp algılamadığından şüphe ettik. Zira bu tacizdir ve hak edilen tepkisi bu olmamalıdır.

o Kdar haklısınız ki yazdıklarınızda. Ben bu taciz olayının beğenilme olarak zihinlere girdiğini şu yaşımda açıkçası daha yeni net olarak algılıyorum. Bazı insanlarda bunun olduğunu biliyordum ama yoğun olduğunu düşünmüyordum açıkçası. Geçen de bir sosyal medya platformunda, burayla da aynı ismi taşıyor, kadının biri mahalledeki adamın kendisine askıntı olduğunu yazmıştı ve oradaki insanlar buradakiler gibi de değil, kadına nasıl saldırdılar " sen kimsin ki adam sana askıntı olsun, kendini çok mu güzel sanıyorsun" gibi onlarca yorum geldi. Kaldı ki kadın kendisi için bile değil küçük çocuğu vardı ona bir şey yapar mı adam diye endişe ediyordu. Tacize duyulan kıskançlığı burada bir üyede görmüştüm ve çok kızmıştım ama şimdi şaşkınlıkla izliyorum. İnsanlar kendini bilmez birkaç kişinin bunu öğünme malzemesi yapmasından dolayı her olayı böyle algılıyor da olabilirler bilemiyorum. Ama tacize uğradığımda aklıma hiç üfff amma da güzelim gelmiyor doğrusu, sadece hataya düşüp "ben de neyi eksik gördü de bu tavrı takınabildi" diye sorgulamaya girişiyorum. Umarım birgün toplumun kafasına tacizin parlamakla ilgisi olmadığı, sapkın insanların düşünce tarzının bir ürünü olduğu sokulabilir.

3 çocuk bilgisi ile tanınamaz.
Türk dili ve ed. okuduğu bilgisi ile tanınamaz.
Batman'a ilk ataması olan 3 çocuklu kadın olarak tanınamaz. "ayyy bu bizim bilmem kimin gelini olmasıııın? onun da 3 çocuğu vardı, atandı diyorlardı" Hayır böyle bir mantık yürütme olamaz.
Avukat ücretinden tanınabilir. "200 bini verecek tek kişiyi tanıyorum ülkede, adı Began ama gerçek hayatta şu kişi".

Çünkü Began kaos sever, ilgi sever.
Tepkilere sebep olan konusu kapatılınca aynı konuyu tekrar açmayı sever.
Tıbbi, bilimsel bilgisi olmadan kendi görüşüne yakın bir derginin yazısını baz alıp, boyundan hayli hayli büyük cümleler kurmayı, insanları zan altında bırakmayı sever.

"Sana sahtesin diyen yok, yazdıklarında sahtelik var" lafını anlamayacak değil asla, gayet de anlıyor, ama işine "beni aradılar, doğruladılar" demek geliyor.

Sonsuz destek veren masum hanımlar, "background" denilen şey böyle durumlarda işe yarıyor. Karşınızdaki kişiyi az çok bilince sizin kadar göz kapalı desteklenmiyor.

Bundan sonrakilerin belki gözü açılır.

Bu konu ya da ben fake çıkayım diye neredeyse çete gibi davranmanıza ben gerçekten anlam veremiyorum. Yani ben fake çıkarsam ya da anlattıklarım yalan çıkarsa Türkiye çapında kutlamalar yapmayı falan mı düşünüyorsunuz? Ben demiştim oldu oley falan mı? Onun mu peşindesiniz?

Bildiğim kadarıyla konuya ya da kişiye fake diye ithamda bulunamazsınız. Eğer öyle bir düşünceniz varsa şikayet butonunu kullanırsınız. Bu konuyu bu kadar uzatmanız çok gereksiz ve boş bir tavır.

Belki çok kişi üzülecek ama arkadaşlar ben gerçek bir insanım ve yaşadıklarım gerçek.

Benim arkadaşım boşanma aşamasında 3 yıldır devam ediyor süreç ev ve 150 bin tazminat almak üzere avukatı da toplam 20 bin almış.
Ben de boşandım tazminat ve nafaka işleri için toplam 17,5 verdim. Konu sahibi küçücük ilin bir ilçesinde bu rakamlar normal değil. Kaldı ki ben büyükşehirdeyim. Karşıdaki ünlü bir iş adamı falan olsa tamam ama altı üstü birer memur ortada da bir ev bir araba 3 çocuk ve borçlar var. 200-300 binlik bir durum yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…