- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi yedundjdns
-
Evdeki kedini kaybetsen uzulursun. Bosanma da bir kayip. Gelecek belirsizligi, yarim kalmislik, hayal kirikliklari... Hissettiklerin cok normal. Her ayrilikta yasanir boyle seyler. Bir uzmqndan destek alnan cok iyi olur. Onun disinda bu donemde ic hesaplasmalar, gelgitler yasaman cok normal. Hepsi gececek.Çok haklısınız.Bu travmayı atlatmakta zorlanıyorum bunun için tedavi olmam gerekiyor.Bilginiz için teşekkür ederim
Uykusuzluk,uyuyamamak hastalığı daha çok tetikler derdi doktorum. Bu yüzden durumuma ilk önce uyku problemimi çözmekle başlamıştı.Gerçekten Haklısınız çağımızın ihtiyaçı haline geldi.Ve sağlık önemli bunun için önlem alınmalı.Ben süreci tek başıma atlatamıyorum belkide çok zor şeyler yaşadığım içindir.Bende ilaç kullanmak istiyorum umarım doktor yazar.Bendede uyku sorunu var asla uyuyamıyorum
Kızlar bir sorum olacak.Ben şuan boşanma sürecindeyim ve psikolojim hiç iyi değil,kendi başıma atlatmakta zorluk çekiyorum.Evlilik içerisimde yaşadığım şiddet,baskı,küçümseme beni çok yaraladı ve bu yaraları kendi başıma iyileştiremiyorum.Çok zorlanıyorum.Bu süreçte tedavi almaya gerek duydum hatta randevu aldım ve ilerde sorun çıkar diye korktum.Bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum ilerde memur olmama engel olur diye iptal ettim.İlerde sıkıntı olur mu bu konuda beni aydınlatanilir misiniz?
Teşekkür ederim beni aydınlattığınız içinhicbir sorun olmaz bu gibi seyler belki polislikte ve guvenlik islerinde oluyor memurlukla alakali sorun olmaz
Ne yazık ki uyku sorunumda var bu sorunda beni kötü etkiliyorUykusuzluk,uyuyamamak hastalığı daha çok tetikler derdi doktorum. Bu yüzden durumuma ilk önce uyku problemimi çözmekle başlamıştı.
Evet sonuçta adapte olduğum bir hayattan çıktım be zorlandım destek almam şartEvdeki kedini kaybetsen uzulursun. Bosanma da bir kayip. Gelecek belirsizligi, yarim kalmislik, hayal kirikliklari... Hissettiklerin cok normal. Her ayrilikta yasanir boyle seyler. Bir uzmqndan destek alnan cok iyi olur. Onun disinda bu donemde ic hesaplasmalar, gelgitler yasaman cok normal. Hepsi gececek.
Haklısınız burda birçok insan beni motive etti hepinize teşekkür ederim iyiki varsınızBurada konu açıp derdinizi paylaşsanız bile iyi gelir size, psikiyatristten çekiniyorsanız da bir psikologla görüşebilirsiniz, gerek görürse o sizi yönlendirir zaten.
Bende yeni boşanma kararı aldım arkadaşım. Zor bir karar. Psikoloğa giderek bu kararı verdim ve bana çok yardımı oldu kesinlikle tavsiye ederim bursadaysan özelden ismini atayımKızlar bir sorum olacak.Ben şuan boşanma sürecindeyim ve psikolojim hiç iyi değil,kendi başıma atlatmakta zorluk çekiyorum.Evlilik içerisimde yaşadığım şiddet,baskı,küçümseme beni çok yaraladı ve bu yaraları kendi başıma iyileştiremiyorum.Çok zorlanıyorum.Bu süreçte tedavi almaya gerek duydum hatta randevu aldım ve ilerde sorun çıkar diye korktum.Bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum ilerde memur olmama engel olur diye iptal ettim.İlerde sıkıntı olur mu bu konuda beni aydınlatanilir misiniz?
Evet zor bir karar ama olması gereken bir karardı benim için.Hayır Bursa’da değilim.Bu arada ilaç desteği aldınız mı?Bende yeni boşanma kararı aldım arkadaşım. Zor bir karar. Psikoloğa giderek bu kararı verdim ve bana çok yardımı oldu kesinlikle tavsiye ederim bursadaysan özelden ismini atayım
Sizin alacağınız terapi memur olmanıza engel bir tadavi değil, içiniz rahat olsun. Lütfen tekrar randevu alınKızlar bir sorum olacak.Ben şuan boşanma sürecindeyim ve psikolojim hiç iyi değil,kendi başıma atlatmakta zorluk çekiyorum.Evlilik içerisimde yaşadığım şiddet,baskı,küçümseme beni çok yaraladı ve bu yaraları kendi başıma iyileştiremiyorum.Çok zorlanıyorum.Bu süreçte tedavi almaya gerek duydum hatta randevu aldım ve ilerde sorun çıkar diye korktum.Bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum ilerde memur olmama engel olur diye iptal ettim.İlerde sıkıntı olur mu bu konuda beni aydınlatanilir misiniz?
Haklısınız tekrar aldım inşallah haziranın 1 inde gideceğim.Sizin alacağınız terapi memur olmanıza engel bir tadavi değil, içiniz rahat olsun. Lütfen tekrar randevu alın
Siz nasıl tıp okuyabildiniz bu tanıyla ya, helal olsun, kitaplarınız kütük gibi, nefes almaya vakit yok. Çok zor olmuşturbenim de
Çok teşekkür ederimSiz nasıl tıp okuyabildiniz bu tanıyla ya, helal olsun, kitaplarınız kütük gibi, nefes almaya vakit yok. Çok zor olmuştur
Her yazdıgım konuyu bulup her mesajımın altına anlamsız yere gulme emojisi koyan biri nasıl doktorsa artıkBen doktorum, antidepresan kullandım, ve hala memurum.
Acınacak durumda değiliz yav, tohturumuzun hastası çokHer yazdıgım konuyu bulup her mesajımın altına anlamsız yere gulme emojisi koyan biri nasıl doktorsa artık
Allah sana gelen hastalara acısın
Her yazdıgım konuyu bulup her mesajımın altına anlamsız yere gulme emojisi koyan biri nasıl doktorsa artık
Allah sizin gibi hastalari ondan korusun aminHer yazdıgım konuyu bulup her mesajımın altına anlamsız yere gulme emojisi koyan biri nasıl doktorsa artık
Merhaba ben de boşanma sürecindeyim , yaşınız küçükmüş. Ama hayatınızı daha güzel kurabileceğiniz günler yakındır , Allah’a sığının. Dua edin. Psikolojik olarak da devlet hastanelerinde ücretsiz psikologlar var ilk etapta görüşebilirsiniz.Ha
Haklısınız.Yaşım 21 be yaşadığım şeyler hiç kolay değil belkide boşanmak bu kadar zor gelmiyordur bana yaşattığım kötü şeyler bana zor geliyor ve atlatamıyorum.Buraya yazma gereği duydum çünkü bazı insanlar sorun olabilir dedi .Bende korktum tabi ama sağlık kadar önemli bir şey yok bunu çok iyi biliyorum ve dediğiniz gibi biran önce aksatmadan tedavi olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?