Eger kadın gördüğü şiddet nedeniyle eşine maddi manevi tazminat açmak isterse ya da boşanma davasında raporunu delil sunmak isterse süresi 6 aydır. Eğer söz konusu olan velayet davasiysa, eşinin karakterini ortaya koymak için geçmişte yaşadığı şiddeti ispat amacıyla raporunu kullanabilir. Tek basina yeterli olmaz ama babanın karakterini ortaya koyduğu için dikkate alınır. Konu Sahibi dilekçesinde eşinin şiddete meyilli olduğunu gecmistede kendisine şiddet uyguladigini, darp raporu aldığını, eşinin Özür dilemesinden dolayi şans verdiğini ama aynı sorunların yeniden başladığını yazacak. Raporda bu iddiaların delili olarak dosyaya eklenecek.Başka bir Arkadaşta söylemiş darp raporunun süresi 6 aydır arkadaş 5 yıl önce almış artık bir hükmü kalmamıştır o raporun.
Anneye verilir ... kafana takma na bile gerek yok.. ama çocuğa da soru sorarlar . 7 yaşında olduğu için evinizde neler oluyordu baban anneni dovuyor muydu ve kavgalar oluyor muydu gibisinden. Sorulacak olan sorular sizin ve Eşinizin yazdiracagi boşanma dilekcesiylede alakali. . Hakim degilsem de katibi olacak kadar bilgiliyimdir bu konularda..Iyi aksamlar arkadaslar.sizlere danismak istedigim bir konu var.siddetli gecimsizlik ve fiziksel siddet nedeniyle bosanma gerceklesse,7yasindaki erkek cocuk kime verilir? Kendisi bizzat yasayan yada cevresinde sahit olan vardir muhakkak boyle durumlara, gercek olaylar uzerinden bu konuyu ogrenmek istiyorum, tesekkurler
not; bu arada baba da cocugu almak noktasinda israrci ve elinden geleni yapacak birisi...
Anneye verilir ... kafana takma na bile gerek yok.. ama çocuğa da soru sorarlar . 7 yaşında olduğu için evinizde neler oluyordu baban anneni dovuyor muydu ve kavgalar oluyor muydu gibisinden. Sorulacak olan sorular sizin ve Eşinizin yazdiracagi boşanma dilekcesiylede alakali. . Hakim degilsem de katibi olacak kadar bilgiliyimdir bu konularda..
Bak atlamisim ben bunu. Hem kiminle kalmak istediğini, hem de evinizde yaşananları sorarlar.
Zaten beni de en cok dusunduren bu surec, ne evliligin devamina ne de bu surece enerjim var...Eğer derse sizde 7 yaşında bir ço. ğun anneye daha çok ihtiyacı olduğunu . Babasının da istediği zaman oğluyla vakit gecirebilecegini belirtirsiniz. . Yada vekiliniz size önerim boşanma süreçleri insanın psikolojisini em çok yıpratan süreçtir. Kendinize bir avukat vekil tayin etmeniz. . Ve bu olaydan en az yara almaya çalışmaktır...
Duruşmalara gerekmedigi sürece katılmayın. Avukatiniz ilgilensin. Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun canım. Benim. Bu yasayacagin son olsun umarım bundan sonra mutlu olursun hersey istediğin gibi olsun dualarim seninle.Zaten beni de en cok dusunduren bu surec, ne evliligin devamina ne de bu surece enerjim var...
bakacak durumunuz varsa, babanin siddet meselesi de kanitlanabilirse size verilir diye dusunuyorumIyi aksamlar arkadaslar.sizlere danismak istedigim bir konu var.siddetli gecimsizlik ve fiziksel siddet nedeniyle bosanma gerceklesse,7yasindaki erkek cocuk kime verilir? Kendisi bizzat yasayan yada cevresinde sahit olan vardir muhakkak boyle durumlara, gercek olaylar uzerinden bu konuyu ogrenmek istiyorum, tesekkurler
not; bu arada baba da cocugu almak noktasinda israrci ve elinden geleni yapacak birisi...
bakacak durumunuz varsa, babanin siddet meselesi de kanitlanabilirse size verilir diye dusunuyorum
adamin kusurunu ispatlamaniz gerek avantaji elde tutmak icinIkimiz de memuruz, kendi ayaklarimin uzerinde durabilirim
9 yaşına kadar annede şiddet yada çocuğa iyi bakamama gbi bi durum olmadıkça kesinlikle anneye veriliyo canım ki şiddet varmış babada.
Geçende trt de izledim avukat anlattı 9 dedi çok iyi hatırlıyorum. Ama annede çocuğa zarar verecek bişi olmayıp iyi bakabilecek eğitimiule yakından ilgilenicek olması şartıyla.9 yasina kadar oldugundan eminmisiniz benim aklimda 7 gibi kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?