bosanma ve cocugun velayeti

Geçende trt de izledim avukat anlattı 9 dedi çok iyi hatırlıyorum. Ama annede çocuğa zarar verecek bişi olmayıp iyi bakabilecek eğitimiule yakından ilgilenicek olması şartıyla.

Anliyorum, cocugun egitimiyle ben ilgileniyorum zaten, cocuguma zarar verecek bir rahatsizligim yok cok sukur aksine bu bosanma konusunun merkezine tamamen onu koyarak bu isi yara almadan nasil bitirebilirim diye gayretim...

Siddeti kanitlayip sahitler bulabilirseniz mahkeme cocugun yararini gozeterek anneye verecektir tabi kapi gibi darp raporu olursa cok iyi olur
İyi bir avukatla gorusmenizi tavsiye ederim
Allah yardimciniz olsun insallah

Yaklasik 3ay once bogazimi sIktI ve oncesinde de bir kac kez sinirliyken kavga esnasinda "senin dunyani degistiririm "diye tehdit etmisti, darp raporu almadim ? Ne yapacagi belli olmaz daha da basima dert olur diye.5 yil once aldigim bir raporum var , eve polis cagirmistim ama sanirim onlar da bir sure sonra zaman asimina ugruyor.

Sanirim o raporlarin zaman asimi var 1 yil ama yine de kullanilabilir boyle yapti ikinci defa yaptiginda gidemedim korkudan diye adamin gecmisinde bu tarz hareketlerinin oldugunu dusunebilir hakim. Yine de iyi bir avukat sizi cok iyi yonlendirir , maddi durumunuz yoksa baroya basvurun

Aslinda bogazimi sIktigi gun 155i aradim o yokken ve olayi anlattim, bu durumda ne yapmaliyim diye sordum, polis de uzaklastirma vs den bahsetti, dedigim gibi korkumdan olayin daha fazla uzerine gidemedim cunku tv de cok izliyoruz uzaklastorilan erkek daha da saldirganlasiyor.Acaba 155 de bu konusmalar kayit altina aliniyormu, bu benim icin bir kanit olabilirmi

Tarihi zamani hatirliyorsaniz ve acan karakolun neresi oldugunu biliyorsaniz bu da belirtilebilir korktum hastaneye gidemedim ama polisi aradim boyle bir kayit mevcut olmasi gerektigini dusunuyorum hic olmadi cep telinizden aradiysaniz gsm sirketinden mahkeme karari ile istenebilir , ya da en azindan polisi aradiginiz saat zaman ispat edilir telefon dokumunden

Gunu ve saati biliyorum tabiki ve hala benim cep telefonumda aramalarda duruyor, o anda ne yapacagimi bilemez durumdaydim daha fazla zarar gormekten korktum.Ayrica daha once evlilik terapisi icin benim zorlayarak goturdugim bir psikiyatrist var, ama esim hoslanmamis ve devam etmemisti.onumuzdeki hafta randevu aldim gidip herseyi anlatacagim cunku kimseyle paylasamiyorum, acaba mahkeme surecinde doktorun alacagi notlar isime yararmi?-surekli bilgisayara not aliyor, sonraki gidiste ordan bakiyor-

Tabiki sonucta doktor bilirkisi sayilacak kisilerden
Mahkemede bahsettiginizde doktorunuzun klinik goruslerine de onem verilecektir

Anliyorum, cocugun egitimiyle ben ilgileniyorum zaten, cocuguma zarar verecek bir rahatsizligim yok cok sukur aksine bu bosanma konusunun merkezine tamamen onu koyarak bu isi yara almadan nasil bitirebilirim diye gayretim...
Ben bu konularla ilgili bilgi sahibi değilim ama tv de rastladığım program dan duyduklarım bunlar. Umarım çok az hasarla atlatırsınız bu süreci

Anne yuzkizartici bir suç islemediği sürece velayet ona verilir

Şiddet uygulayan birine vermez. Kusurlu tarafa verilirde kusuruna bağlı işte.
Çocuğa sorar ama illa çocuğun istediğine verilmez dediğin gibi çocuğun menfaati önemli. Maddi menfaatinden çok maneviyat açısından.

Maddiyat neden önemli değil, çünkü çocuğun velayetinin velilerden bi tanesinde olması diğerinin sorumlulugu kaldiriyor anlamına gelmez.istirak nafakadi ödenir atıyorum annenin maddi durumu yoksa ama anneyle kalmak ruhsal acidan çocuğun menfaatindeyse

Ben de hukukçuyum merak etmeyin.
Önemli olan bugüne kadar verilmiş kararlardır. Zina yapan birine verildiğini de gördüm, eşine şiddet uygulayan birine de. Zaten diğerlerini de anlattım.

5 yıl önce aldığınız rapor sayılmaz ama doktorun bilgilerinde mevcuttur, o şekilde kullanabilirsiniz. Bir de bu şiddetler için şahitler bulabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır. İnşallah istediğiniz gibi sonuçlanır.

Zate

Zaten maddiyatla ilgili sorun yok, sorun ikimizinde cocugu istiyor olmamiz.Annenin yaninda kalmasi menfaatineyse derken kastedilen nedir? Yani ben ogretmenim evden ise , isten eve bir hayatim var, cocugumla ilgilenmek icin yeterli zamanim ve de istegim var, esim cocugu vermem diye surekli tehdit ettigi icin belkide bu zamana kadar sabrettim ama artk edemiyorum...

Ben de hukukçuyum merak etmeyin.
Önemli olan bugüne kadar verilmiş kararlardır. Zina yapan birine verildiğini de gördüm, eşine şiddet uygulayan birine de. Zaten diğerlerini de anlattım.

Hukukcysaniz bir sorum daha olacak, suanda yeni tasindigimiz ve henuz tapusunu almadigomiz bir evimiz var, bu surecte ve sonrasinda magdur olmak istemiyorum, bu konuda ne yapilabilir acaba?

Çocuk size verilir fakat 7 yaşında olduğu için sanırım çocuğun kimde kalmak istediği fikri alınır gibime geliyor..
Pekii kimde kalmak istiyor oğlunuz, bu çok önemli yanii oğlunuzun düşüncesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…