sevgili aşina ben de o aşamadayım ama eşimin oğlumla ilgili tehditlerinden, yani çocuğumuzu kaçırmayla ilgili, ailemin tamamını öldürmeyle ilgili tehditleri yüzünden çok zor durumdayım. oğluma her baktığımda içim acıyor resmen, uyku uyuyamıyorum, ne olursa olsun asla oğlumu alamazsın hakim sana da verse kaçırırım diyor, ailenden tek bir kişi kALmaz hepsini öldürürüm bunu bil ona göre aç boşanma davanı diyor, ne yapacağımı bilmez durumdayım, sormak istediğim şey sen de böyle şeyler yaşadın mı çocuğunla ilgili, cevabın için şimdiden teşekkürler, herşey gönlünce olsun...
canım çok şükür yaşamadım, ben kararımı verdikten sonra çocuğunu bile umursamadı çünkü, bebeği doğdu görme talebinde bile bulunmadı uzun zaman....
canım eşini en iyi tanıyan sensin, ne yapıp ne yapmayacağını az çok tahmin edersin, ama o öğle dediği gibi kolay birşey değil, davanı açınca bu söylediklerine karşılık yanına yaklaşmama kararı verebilir mahkeme, çok zor bir durum Allah yardımcın olsun, sevdiklerin için kendi hayatından vazgeçmek gibi bir şey bu, ama şu da gerçek ki havlayan ...... ısırmazmış, iyi düşün canım kararını öğle ver, dertleşmek istersen burdayım....