Rica ederim. Özel mesaj gönderemediğim için arkadaş olarak ekledim sizi. Çünkü başkalarının iletişim bilgilerini forumda paylaşmak istemem.
peki bize istanbulda tavsiye edebileceginiz iyi bir avukat varmı.bi avukatımız var fakat eger bi dava daha açarsak onunla açmak istemiyoruz.lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.[/QU
Biz istanbulda yaşıyoruz..bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir avukat hanımla tanıştık.Arkadaşımı bir gün içinde anlaşmalı boşamış..aplama karşı boşanma davası açıldığında onunla anlaştık. başarılı ve içten bir bayan..bizede süreçte çok destek oldu Allah razı olsun..adresini ve bilgilerini vermemi isterseniz bana esracelikell@gmail.com adresinden özelden yazabilirsiniz..
.bişiy daha sorucam bizim evimizin hala kredisi bitmedi..evin kredisini ödememzlik yapabilirmi?veya derse ben evin borcunu ödemem satıcaz ama dava sonuçlanmadan bu durumlar masıl olur?eşim çocukların velayetlerini isteyebilir ben bu yollara başvurursam alma ihtimali var mı?son gelişme aramızdaki nafakayı 1.600 ze çıkardı.dediğim gibi birde yüz milyar.sizce ben bu durumda tatlı tatlı anlaşmalı boşanmaya razı oluyımmı yoksa bu çekişmeli boşanma olayına gireyimmi?kazanma şansım ne kadardır?bizim 3 çocuğumuz var eşim anlaşmalı boşanmak istiyor ve teklifleri çocuk başına 400 den toplam 1.200 tl vericekmiş.artı evimiz var 420 tl değerinde.borçlar ve kredileri çıkarınca her ikimize kalan tutar 200 tl.ve yarı yarıya diyor..çocuklarda bende kalıcak ben çalışmıyorum zaten çocuklarımın yaşı 14 yaşında kızım 3 yaşında kızım ve 2 yaşındaki oğlum.kendiside bürüt 6.000 tl alıyor bende çekişmeli boşanmaya karar verdim.artı tazminat davasıda açıcam çünki ben bu zamana kadar dayak yedim.ve raporum var hatta şikayetçide olmuştum.ayda 3.000 tl nafaka ve evden bize kalan tutarın hepsini istesem kazanma şansım ne kadardır....birde bu çekişmeli boşanma süreci 2 sene gibi bir zaman alıyormuş..bu zamana kadar ben maddi giderlerimi nasıl karşılayacağum?biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
.bişiy daha sorucam bizim evimizin hala kredisi bitmedi..evin kredisini ödememzlik yapabilirmi?veya derse ben evin borcunu ödemem satıcaz ama dava sonuçlanmadan bu durumlar masıl olur?eşim çocukların velayetlerini isteyebilir ben bu yollara başvurursam alma ihtimali var mı?son gelişme aramızdaki nafakayı 1.600 ze çıkardı.dediğim gibi birde yüz milyar.sizce ben bu durumda tatlı tatlı anlaşmalı boşanmaya razı oluyımmı yoksa bu çekişmeli boşanma olayına gireyimmi?kazanma şansım ne kadardır?
benim şu an açılmış b,ir davam var.darp raparum var 8 aylık hamileyken dayak yediğime dair.çocuklarımında darp raporu var.ve şikayetçi oldum.11. ayda mahme var.bunlarda göz önünde bulundurulunca ve şöyle bişiy daha var 7 sene önce beni dövüp bana cinnet geçrtip bileklerimi kestim. ve hastanede şikayetçi oldum.ama hiç bişiy yapılmadı... bu zamana kadar sonrasında başıştık bende araştırmadım.bunu bana koz olarak kullanırmı sen piskopatsın ver çocuklarımı diye
Babam annemebosanma davası actı. 34 yıllık evliler. evlilikleri boyunca annem sureklı sıddet gördü evden kovuldu.babam esnaf aynı zamanda emekli, annem ev hanımı ancak 20 yıl boyunca tarla da fiilen calıstı annem. babam davayı acmadan 1 hafta önce dukkanını bır arkadasının ustune geçirmiş.dukkanı ustune alan ınsan para karsılıgı almadıgını kabul edıyor. babamın ustune 1 ev 1 araba var. bır avukata danıstık avukat bıze oncelıkle bosanma gerceklersır bosanma da maddı manevı tazmınata yoksulluk nafakasına karar verılır. mal rejimi için 2. bir dava acılır mallar orada paylastırılır dedi. benım sıze sorum bu dukkan ıcın ne yapabılırız? annem bosanma sonucunda kesın nafaka alırmı?maddi manevi tazminat alır mi?mal paylasimi boşanma davasında gerçeklesır mi?şimdiden teşekkürler
Merhaba, sorunumu obur topicte de dile getirdim. ayni yazimi buraya aktariyorum. sizin de yorumunuzu merak ediyorum cevaplarsaniz cok sevinirim.
Suan esimle bosanma durumundayim. cok karisik bir karar doneminden sonra (aldatmalari vs yuzunden) ben mahkemeye verdim. bana beni bulursaniz bosarsiniz, bosamayi basarsan bile tek kurus odemem sana diyor. ona guvenimin bedelini agir odemek istemiyorum. butun mal varligimiz onun adinda. simdi avukatim korkmamam gerektigini eninde sonunda hem bosanabilecegimi hem de haklarimi alabilecegimi soyluyor. fakat mal paylasimi bosanma gerceklistikten sonra diger bir dava ile olacagini yani once bosanicaz sonra mal paylasimi olacak diyor avukatim. bu bana normal gelmedi. bosandiktan sonra nasil hakkimi alabilecegim. bosanmak istifa etmek gibi degil midir. istifa edince tum haklarindan vaz gezmis oluyorsun. mal paylasiminin bosandiktan sonra oldugu dogru mu? tedirgin oldum. yanlis anlasilmak istemiyorum ama tehlike yasamamam icin size de danismak istiyorum. Avukatimin anlattigi gelismeler dogru sekilde midir?
Simdiden tesekkur ederim.
merhaba benim sorumuda cevaplarsanız çok memnun olurum ben 13 yıllık evliyim 1 oğlum var 2009 yılında evimizi aldık ev tapuda ikimizin üzerine ve eşim sorumsuz ve sürekli benden habersiz borç yapyor son olarakta aldatıldım bunun üzerine eşime güvenim kalmadı kendimin ve çocuğumun geleceğini tehlikeye atmak istemiyorum henüz boşanmaya tam olarak karar vermedik boşanma gibi bi durum olursa evin tek sahibinin ve eşimin evden hiç bir hak talep etmemesi için ne yapmalıyım eşimin bu konuda rızası var ne istersem yapağını söyledi lütfen yardım edin bi çıkış yolu bulamadım
Babam annemebosanma davası actı. 34 yıllık evliler. evlilikleri boyunca annem sureklı sıddet gördü evden kovuldu.babam esnaf aynı zamanda emekli, annem ev hanımı ancak 20 yıl boyunca tarla da fiilen calıstı annem. babam davayı acmadan 1 hafta önce dukkanını bır arkadasının ustune geçirmiş.dukkanı ustune alan ınsan para karsılıgı almadıgını kabul edıyor. babamın ustune 1 ev 1 araba var. bır avukata danıstık avukat bıze oncelıkle bosanma gerceklersır bosanma da maddı manevı tazmınata yoksulluk nafakasına karar verılır. mal rejimi için 2. bir dava acılır mallar orada paylastırılır dedi. benım sıze sorum bu dukkan ıcın ne yapabılırız? annem bosanma sonucunda kesın nafaka alırmı?maddi manevi tazminat alır mi?mal paylasimi boşanma davasında gerçeklesır mi?şimdiden teşekkürler
Boşanıyorum yardım!!!
Merhabalar.bana yardımcı olursanız sevinirim.esim ben uç aylık hamileyken boşanmak istediğini söyledi.sebep olarak gecmiste yaşadığımız birkaç tartismayı gösterdi.benden soğumuş evli kalmak istemiyormuş.sudan sebepler sundu.hamileligim boyunca psikolojik şiddete maruz kaldım.hic yanımda olmadı.ben öğretmenim.32.haftada dogum iznine ayrıldım ve doğumumu yapmak üzere annelerin yanına geldim.ama evden ayrılma amaçlı değil.kendisi dedi sana bakamam,annelerde yap doğumunu diye ve beni ailemin evine kendisi bıraktı.bir daha da ne aradı ne sordu.maddi manevi hic bir destekte bulunmadı.is yerinden esim dogum yapacak diye izin alıp tatile gitti.yanimda bulunmadı.hastane masraflarını bile ben karşıladım.sadece gelip 10 gün kaldı doğumdan sonra.yine gitti.giderken de seni sevmiyorum duygusal olarak bosluktayim hayatıma birilerinin girmesini cok istiyorum diyip gitti.bes kuruş yardımını da görmedim.su anda bana anlaşmalı bosanma yapmamız konusunda baskı yapıyor.benden habersiz miktarını bile bilmediğim krediler çekmiş.borclar da ortak bosanirken,çekişmeli bosanma yaparsan hepsini yıkarım üstüne,yarısını ödersin diyor.ama ben çektiği krediyi nereye harcadığını bile bilmiyorum.ben kuruşunu dahi görmedim.boyle bir şey yapabilir mı?hem bu kadar zarar görüp hem borcunu mu ödeyeceğim?bor de cocugu elinden alicam diye tehdit ediyor.anladmali bosanma yapıp velayeti bana bırakacakmış,2 sene sonra bebek sütten kesilince velayeti iptal davası acacakmis.ben cocuğumu kaybetmemek icin hastanelerde yatarken,onun üzmeleri sonucu açıklık olurken kendisi hic yanımda yoktu.allah ömür verdiyse yasar ne yapalım diyordu.ben bu adama cocuğumu vermem.ayrica manevi tazminat davasi acarsam bu anlattiklarim dogrultusunda kazanma ihtimalim var mi sizce?ne yapmalıyım ne olur yardım edin.cocugum cok küçük birine bırakıp avukat arayamadim daha.siz yol gösterirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?