Boşanma ve sonrası...

Ohh çok güzel iyi gezmeler canım Evlendim ya ondan. Karı koca değil ama anne baba olarak beni dışarıya karşı ezdirmemek için. Bir sıkıntıda olmadı zaten annem hep der ne olursa olsun babanla ne kadar anlaşamasanızda ele güne gösterme diye. Annem babasına çok düşkünmüş ama evlenince babam yüzünden yine çok yalnız kalmış dayılarımda kendi aileleri var falan derken annem çok ezildiğini söyler. Cidden babamın boşanma sürecinde yıllarca aslanken dayılarım geldiğinde kedi bile değil fareye döndüğünü gördüm. 4 dayım var . Küçükken ziyarete gelicez diye her aradıklarında babam hır çıkarır niye geliyorlar diye bir yığın laf ederdi. Onlar geldiğinde minnoş bir insan hörmetler falan evden çıktıkları gibi anneme hakaretler ederdi. Böyle böyle annemde huzur kaçmasın diye bahaneler uydurup sadece telefonla görüşmeye başladı dayılarımdan da koptu. Boşanmaya karar verdiğinde ben aradım dayı bildiğiniz gibi değil annemin yanında olun diye. Yoksa asla boşanmazdı ne tehditler ne hakaretler darplar..bana söylüyordu anneni öldürürüm diye telefonda düşün nasıl çıldırmayayım. Ama dışarıya inanılmaz eziktir ensesine vurup ağzından lokmasını alırsın. dayımlar geldiği gibi hiç gıkını çıkarmadan beraber dilekçe verip boşandılar zaten sonra da annem benim yanıma taşındı. Uzun bir süre millete annem hakkında saçma sapan konuştu ama o konuştuğu insanlar zaten annemi sevdikleri için babamla iyi geçinen insanlardı ... annemi savunup hakkında ileri geri konuştuğu için görüşmeyi kesti pek çoğu. Sağolsunlar aydın insanlarmış akrabalardan çok daha fazla yanımızda oldular. Neyse zaten annem babama da söyledi bana yaşattıklarını kızında mı yaşasın diye düğüne kadar idare sonra sen sağ ben selamet dedi.

Canim cok kotu olmus ya .. Ama demek ki seni ve evliliginizi bir oyun kadar degerli gormuyor . Ya da ne bileyim belki o da biraz uzak kalmalidir. Dur bakalim sizin icin daha cok erken..

Aslinda her kar dağına ağırdır. Dertleri mukayese etmek nasil bir zeka noksanliğı ama iste bunu yapan insana istedigin cevabi vereceksin yaşa falan bakmadan

Allah sizin yuvanizdan mutlulugu ve huzuru hhic eksik etmesin. Siz bunlarin ne demek oldugunu cok iyi bilirsiniz..
Annenize hayran oldum gercekten , destek bir ailesi varken bile katlanmak nasil bir sabir gostergesidir..
Siz sakin olumsuz dusunmeyin olur mu ? Bu sacma dusuncelerle evliliginizi ne kendinize ne esinize zindan etmeyin.

Canim cok kotu olmus ya .. Ama demek ki seni ve evliliginizi bir oyun kadar degerli gormuyor . Ya da ne bileyim belki o da biraz uzak kalmalidir. Dur bakalim sizin icin daha cok erken..
Çok kararlı gözüküyor benim çenem degismezmiş ama kendi oyununu hiç agiza bile almıyor ben sanki boşu bosuna yapmisim gibi lafları hayırlısı cnm ne diyelim şu üç günlük dünyada oluyor hersey Rabbim sağlık versin hepimize elbet geçer bu gunler

O zaman en guzeli sahiden yoluna bakmak. Sana bu yaptiklari icin coook uzulecek , ama is isten geçmis olacak

Bende kendime bir yapılacaklar listesi hazırladım. Kaç senedir gezmek istediğim yerler vardı. Oralara gideceğim turla. Sevdiğim şeyleri yapmaya çalışacağım. Geçen haftaya göre bile daha sakinim insan zamanla kabulleniyor sanırım bu durumu :)

Benim de aynen boyle bir listem var 4 sene boyunca hep zaman kaybettim . Hic bir istegim olmadi , karsimda ki kisi hayati evden ibaret sanan bir asosyaldi.
Simdi bende ne istersem yapmaya calisiyorum en azindan artik hedeflerim var. Umarim her sey cok daha guzel olur

Benim eski eşimde öyleydi tüm tatillerde ya benim annemlere ya onun annelerine. Ben de gezmeyi çok seven biriyim . Sekiz senedir yapamadığım şeyler içimde ukte kaldı. Hadi zoraki olmasın. İstemedikten sonra ne anlamı var falan demiştim ama kızımla tadını çıkarmaya çalışıcam inşallah

Geçen haftasonu o yokken gittiğim yerlere gittim . Deniz kenarında yürüyüş yaptım . Evde durdukça insan daha çok kuruyor sanırım.

zaten güzeldin yavru ceylan

Geçen haftasonu o yokken gittiğim yerlere gittim . Deniz kenarında yürüyüş yaptım . Evde durdukça insan daha çok kuruyor sanırım.
Canim o halde Allah kurtarmis. insan ictigi 1 bardak cayi bile huzurla icemiyorsa ne anlami kaldi ki o hayatin ? Senin kizinda varmis benim hic bir bagim kalmadi cok sukur. Peki kizinizla gezmenize falan karisiyor mu ?

Biz daha evleri ayırmadık. 15 tatili bekliyoruz . Kızımın okulunu da değiştireceğimiz için. Şuan karışmıyor teşvik ediyor hatta kafam dağılsın ona sarıp kavga çıkarmayayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…