Ohh çok güzel iyi gezmeler canımCanim ben haftaya calismaya baslayacagim.Simdiden de bir suru gezi programi yaptik biletleri aldik bile arkadaslarla bundan sonra nasil istersem oyle yasayacagim. Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim. Ama sendem dolayi neden hala gorusuyorlar anlamadim.
Canim cok kotu olmus ya .. Ama demek ki seni ve evliliginizi bir oyun kadar degerli gormuyor . Ya da ne bileyim belki o da biraz uzak kalmalidir. Dur bakalim sizin icin daha cok erken..Cocugumdan dolayi ben vermek istemiyorum aslında çok büyük sebepler yoktu aramızda onun pc oyun hastalığı ilgisizligi bnm çeneme vuruyordu o bnm çeneme bende onun bu hastalığına katlanamadigim için eve gelme dedim oda gitti ailesinin yanına ben ne olursa olsun bi nevzede sevdiğim için çok adım attım o atmadı bnmde vicdanım böyle işte birazda tabi yetistirme tarzı ve ailemden Kaynaklanan bisey bu ailem tutmasa ydi belkide bi anlık sinirle çoktan acmistim davayi
Aslinda her kar dağına ağırdır. Dertleri mukayese etmek nasil bir zeka noksanliğı ama iste bunu yapan insana istedigin cevabi vereceksin yaşa falan bakmadanKimisi en ağırlarına katlanir, gucu vardir, kimi kucuk bi seye bile katlanamaz.. İnsanların acilarini yorumlamak cok yanlis.. Bu da dert mi demek hele..
Sukur dayak, ihanet vs yoktu, buyuk iskenceler de gormedik ama kendimizce sonu olmayan bi seye "yeter" dedik..
Allah sizin yuvanizdan mutlulugu ve huzuru hhic eksik etmesin. Siz bunlarin ne demek oldugunu cok iyi bilirsiniz..Ohh çok güzel iyi gezmeler canımEvlendim ya ondan. Karı koca değil ama anne baba olarak beni dışarıya karşı ezdirmemek için. Bir sıkıntıda olmadı zaten annem hep der ne olursa olsun babanla ne kadar anlaşamasanızda ele güne gösterme diye. Annem babasına çok düşkünmüş ama evlenince babam yüzünden yine çok yalnız kalmış dayılarımda kendi aileleri var falan derken annem çok ezildiğini söyler. Cidden babamın boşanma sürecinde yıllarca aslanken dayılarım geldiğinde kedi bile değil fareye döndüğünü gördüm. 4 dayım var . Küçükken ziyarete gelicez diye her aradıklarında babam hır çıkarır niye geliyorlar diye bir yığın laf ederdi. Onlar geldiğinde minnoş bir insan hörmetler falan evden çıktıkları gibi anneme hakaretler ederdi. Böyle böyle annemde huzur kaçmasın diye bahaneler uydurup sadece telefonla görüşmeye başladı dayılarımdan da koptu. Boşanmaya karar verdiğinde ben aradım dayı bildiğiniz gibi değil annemin yanında olun diye. Yoksa asla boşanmazdı ne tehditler ne hakaretler darplar..bana söylüyordu anneni öldürürüm diye telefonda düşün nasıl çıldırmayayım. Ama dışarıya inanılmaz eziktir ensesine vurup ağzından lokmasını alırsın. dayımlar geldiği gibi hiç gıkını çıkarmadan beraber dilekçe verip boşandılar zaten sonra da annem benim yanıma taşındı. Uzun bir süre millete annem hakkında saçma sapan konuştu ama o konuştuğu insanlar zaten annemi sevdikleri için babamla iyi geçinen insanlardı ... annemi savunup hakkında ileri geri konuştuğu için görüşmeyi kesti pek çoğu. Sağolsunlar aydın insanlarmış akrabalardan çok daha fazla yanımızda oldular. Neyse zaten annem babama da söyledi bana yaşattıklarını kızında mı yaşasın diye düğüne kadar idare sonra sen sağ ben selamet dedi.
Çok kararlı gözüküyor benim çenem degismezmiş ama kendi oyununu hiç agiza bile almıyor ben sanki boşu bosuna yapmisim gibi lafları hayırlısı cnm ne diyelim şu üç günlük dünyada oluyor hersey Rabbim sağlık versin hepimize elbet geçer bu gunlerCanim cok kotu olmus ya .. Ama demek ki seni ve evliliginizi bir oyun kadar degerli gormuyor . Ya da ne bileyim belki o da biraz uzak kalmalidir. Dur bakalim sizin icin daha cok erken..
O zaman en guzeli sahiden yoluna bakmak. Sana bu yaptiklari icin coook uzulecek , ama is isten geçmis olacakÇok kararlı gözüküyor benim çenem degismezmiş ama kendi oyununu hiç agiza bile almıyor ben sanki boşu bosuna yapmisim gibi lafları hayırlısı cnm ne diyelim şu üç günlük dünyada oluyor hersey Rabbim sağlık versin hepimize elbet geçer bu gunler
Aynen öyle cnm bnm seninde Rabbim gönlüne göre versin insallahO zaman en guzeli sahiden yoluna bakmak. Sana bu yaptiklari icin coook uzulecek , ama is isten geçmis olacak
Amim canim bol bol dua yi unutma tamam mi ?Aynen öyle cnm bnm seninde Rabbim gönlüne göre versin insallah
Tmm cnm bnm duadan başka caremiz yok zatenAmim canim bol bol dua yi unutma tamam mi ?
Derdi veren dermani hic vermez mi ?Tmm cnm bnm duadan başka caremiz yok zaten
Çok şükür verir tabiki bunun bilinci ni Rabbim kimseden almasin canimmmDerdi veren dermani hic vermez mi ?
Benim de aynen boyle bir listem var 4 sene boyunca hep zaman kaybettim . Hic bir istegim olmadi , karsimda ki kisi hayati evden ibaret sanan bir asosyaldi.Bende kendime bir yapılacaklar listesi hazırladım. Kaç senedir gezmek istediğim yerler vardı. Oralara gideceğim turla. Sevdiğim şeyleri yapmaya çalışacağım. Geçen haftaya göre bile daha sakinim insan zamanla kabulleniyor sanırım bu durumu :)
zaten güzeldin yavru ceylanOkurken inanilmaz duygulandim.Ne kadar guzel bir evlatsiniz ,anneniz sizinle gurur duymali. Bu dediklerinizin hepsini su an yasiyorum.insanlarin bitmek bilmez sorulari uzerime uzerime geliyor resmen. Ama gececk hepsi hallolacak gozuyle bakiyorum. Ben cevaplarini verip susturuyorum ama canim annem her anlattiginda benim yasadiklarimdan oturu agliyor.
insan oyle bir surec icinde oluyor ki. Kimseye bir sey anlatamaz, kimseyle gercekten gulemez oluyir. Ben o donemlerde hep numara yaptim hep eski esimi ovdum.. Sirf kimse anlamasin diye, en cokta ailem uzulmesin diye. Tam 80 kg ye kadar ciktim dusunun, mutsuzlujtan heryerim sivilce oldu .
Simdi 66 kg yim tam olarak , yuzum guzellesti. Nefes ve estetiksel problemden oturu burnumuda yaptirdim. Herkes sana ne oldu boyle diyor. insan mutluyken guzellesiyor... Yorumun icin Allah razi olsun. Gercekten bana inanilmaz moral oldun
o senin güzel bakisindan kaynaklidir canimin içizaten güzeldin yavru ceylan
Canim o halde Allah kurtarmis. insan ictigi 1 bardak cayi bile huzurla icemiyorsa ne anlami kaldi ki o hayatin ? Senin kizinda varmis benim hic bir bagim kalmadi cok sukur. Peki kizinizla gezmenize falan karisiyor mu ?Geçen haftasonu o yokken gittiğim yerlere gittim . Deniz kenarında yürüyüş yaptım . Evde durdukça insan daha çok kuruyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?