Allah kurtarsin o halde canim.. En cok cocuklar icin devam ettiriliyor bu evlilikler. Ahaha evet sana sarma diye su an ne istersen yapar.Biz daha evleri ayırmadık. 15 tatili bekliyoruz . Kızımın okulunu da değiştireceğimiz için. Şuan karışmıyor teşvik ediyor hatta kafam dağılsın ona sarıp kavga çıkarmayayım diye
Kilomuz bile ayni nerdeyse, pes dedim onu da okuyunca : )) yaş, evlilik, yaşananlar derkenOkurken inanilmaz duygulandim.Ne kadar guzel bir evlatsiniz ,anneniz sizinle gurur duymali. Bu dediklerinizin hepsini su an yasiyorum.insanlarin bitmek bilmez sorulari uzerime uzerime geliyor resmen. Ama gececk hepsi hallolacak gozuyle bakiyorum. Ben cevaplarini verip susturuyorum ama canim annem her anlattiginda benim yasadiklarimdan oturu agliyor.
insan oyle bir surec icinde oluyor ki. Kimseye bir sey anlatamaz, kimseyle gercekten gulemez oluyir. Ben o donemlerde hep numara yaptim hep eski esimi ovdum.. Sirf kimse anlamasin diye, en cokta ailem uzulmesin diye. Tam 80 kg ye kadar ciktim dusunun, mutsuzlujtan heryerim sivilce oldu .
Simdi 66 kg yim tam olarak , yuzum guzellesti. Nefes ve estetiksel problemden oturu burnumuda yaptirdim. Herkes sana ne oldu boyle diyor. insan mutluyken guzellesiyor... Yorumun icin Allah razi olsun. Gercekten bana inanilmaz moral oldun
Sen suan kac kg sin canim ?Kilomuz bile ayni nerdeyse, pes dedim onu da okuyunca : )) yaş, evlilik, yaşananlar derken
Bosanir bosanmaz ,daha dogrusu evleri ayirir ayirmaz ilk isim spor yapmak oldu. 80 kg den 66 kg ye dustum Allaha cok sukur. Simdi havalar sogudu pek yuruyus yapamiyorum. Pazarteside is basi yapacagim , anlayacaginiz pek vaktim kalmayacak . Evet zamana biraktim sonucta 4 seneyi bir kalemde silip atamiyorsunuz. Rabbim yardimcimiz olsun...Zaman herşeyin ilacı inanki geçiyor eve kapatma kendini öyle duygusal şarkılar falan dinleme.spor yap mesela illa salona gitmen şart degil yürüyüş yap parklara git sahile git bisürü sıkıntı çekmişsin şimdi özgürlüğün ve nefes almanın tadını çıkar
Yok artikkk : ))Sen suan kac kg sin canim ?
Valla epey bir benzerlik var cidden aramizda:))
Ben su an tam 66 kg yim boyum 1.70
Benim kayip kiz kardesim misin ? cabuk soyleYok artikkk : ))
171im ben de, 65-66 kilo filanim : ))
Ahahha. Calisiyor musun canim ?
Evet, ogretmenim canim, ozel sektör.. Sen basladin mi?Ahahha. Calisiyor musun canim ?
Meslek supermis canim , yok ben insallah bu hafta baslayacagim bir suru aksilik oldu. Bir an evvel baslamam gerekiyor calismayaEvet, ogretmenim canim, ozel sektör.. Sen basladin mi?
InsaAllah guzel bi ortamin olur, huzurla calisirsin da için açılır, kafan dağılır..Meslek supermis canim , yok ben insallah bu hafta baslayacagim bir suru aksilik oldu. Bir an evvel baslamam gerekiyor calismaya
insallah canim , Allah hayirlisini versin herseyin..InsaAllah guzel bi ortamin olur, huzurla calisirsin da için açılır, kafan dağılır..
Zaman herşeyin ilacı inanki geçiyor eve kapatma kendini öyle duygusal şarkılar falan dinleme.spor yap mesela illa salona gitmen şart degil yürüyüş yap parklara git sahile git bisürü sıkıntı çekmişsin şimdi özgürlüğün ve nefes almanın tadını çıkar
Ay insallah canim , bir an evvel baslamam lazimÇalışmak hakikaten insana iyi geliyor evde olsam daha çok bunalıma girerdim herhalde . Zaten dünyanın merkezine koyduğum için çok zor geçiyor süreçler. İnşallah huzurlu bir iş ortamın olur da kafan dağılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?