Boşanma ve sonrası...

Biz daha evleri ayırmadık. 15 tatili bekliyoruz . Kızımın okulunu da değiştireceğimiz için. Şuan karışmıyor teşvik ediyor hatta kafam dağılsın ona sarıp kavga çıkarmayayım diye
Allah kurtarsin o halde canim.. En cok cocuklar icin devam ettiriliyor bu evlilikler. Ahaha evet sana sarma diye su an ne istersen yapar.

Kilomuz bile ayni nerdeyse, pes dedim onu da okuyunca : )) yaş, evlilik, yaşananlar derken

Zaman herşeyin ilacı inanki geçiyor eve kapatma kendini öyle duygusal şarkılar falan dinleme.spor yap mesela illa salona gitmen şart degil yürüyüş yap parklara git sahile git bisürü sıkıntı çekmişsin şimdi özgürlüğün ve nefes almanın tadını çıkar

Bosanir bosanmaz ,daha dogrusu evleri ayirir ayirmaz ilk isim spor yapmak oldu. 80 kg den 66 kg ye dustum Allaha cok sukur. Simdi havalar sogudu pek yuruyus yapamiyorum. Pazarteside is basi yapacagim , anlayacaginiz pek vaktim kalmayacak . Evet zamana biraktim sonucta 4 seneyi bir kalemde silip atamiyorsunuz. Rabbim yardimcimiz olsun...

Çalışmak hakikaten insana iyi geliyor evde olsam daha çok bunalıma girerdim herhalde . Zaten dünyanın merkezine koyduğum için çok zor geçiyor süreçler. İnşallah huzurlu bir iş ortamın olur da kafan dağılır

Ah o şarkılar yok mu şarkılar başlıca bunalım sebebi zaten

Ay insallah canim , bir an evvel baslamam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…