Boşanma ve velayet sorunu bi bakın

Baban neci
Silahı ruhsatlı mı

Ayrı eve çıktım zaten 2 ay oldu. Rest çektim. En sevdiğim insanla ayrı yaşıyorum sizinle niye birlikte yaşayayım dedim

Esinle anlaşma yoluna git bence
Çocuk çok küçük anneye ihtiyacı var de acindir anayim ben dayanamiyorum istedigin zaman istediğin kadar alırsın de
Yarın evlenince el kizi istemez de sen de mutsuz olursun de

Ayrı eve çıktım zaten 2 ay oldu. Rest çektim. En sevdiğim insanla ayrı yaşıyorum sizinle niye birlikte yaşayayım dedim
İyi yapmışsın
Keşke en baş yapsaydın ama demek ki o an sağlıklı düşünemedin

Ne olursa olsun alin.calisiyosunuz maasiniz var cocugunuza gore plan yaparsiniz maddi anlamda.babanizi hic ailenizi hic dinlemeyin.hatta silin onlari oyle dusundukleri icin.ama ne olursa olsun dimdik ayakta dur caninida versen rezilde olurum desen cocugunu birakma.sonra cok pisman olursun.kimsede yaninda olmaz.

Evet ruhsatlı taşıma ruhsatı da var. Mesleğini söylemeyeyim. Toplumda saygın bi meslek çünkü utanıyorum bunlar yaşandığı için
Statü ile adam olunmuyor işte
Belki alınacaksın babana laf dedim diye ama ben senin yerinde olsam bu adama baba bile demem

Diğer yorumları okumadan yazıyorum.

Çocuğunuz kaç yaşında? Bende boşandım ve velayet savaşı verdim.
Benimde ailem sahip çıkmadı, işim ve kalacak yerimde yoktu. Oğlum 1 aylıktı eski eşim evi terk ettiğinde ama oğlumu bırakmayı aklımın ucundan geçirmedim.
Maaşınız var, eviniz ayrı ailenizden, bırakılsa ben bırakırdım.

cok zor seyler yasamissin, yinede iyi duze cikmissin.
ev tutmussun, simdi ortam cok musait gibi cocugunu almaya, in davada sorun cikmazsa alirsin eger istersen.
ama sormak istedigim bir konu var, ailen zengin, esin zengin, nerden geliyor bu borclar kredielr sana???

Evet Can'ım düşünemedim ve inanamıyorum şuan o olanlara
Evladın da çok zorlanmıştır
Bir an önce alırsın inşallah
Senin kokuna hasrettir
2,5 yaş çok küçük bi yaş
Eşin neden diretiyor, kim bakıyor o çalışırken ? Senden daha iyi kim bakabilir

2,5 yaşında. Velayet sürecinde ailemleydim ve ayrı ev açabileceğim aklımdan bile geçmiyordu. Zaten ayrı ev meselesi de tartışmalardan sonra zorla oldu, yok ayrı evde yaşayan dul kadınlar o... Olur yok erkek atarlar vs.

YOk öyle yeni mezun avukat verirler. Kimdeyse sıra onu avukat atar baro, çok iyi avukatta denk gelebilir.

Cnm ben de bir anneyim seni yargılamak değil amacım ben silah milah korkmazdim Oglumdan ayrilmaktan fazla acı cektiremez kimse
Lütfen lütfen samimi olun ailenize daha önce rest cekemezmiydin?

Bunun canlı örneği biziz:). Benim oğlumda o dönem babada kalsaydı lüks hayat yaşayacaktı, benim yanımda 2 yıl süründü resmen. Şimdi arkama dönüp baktığımda iyiki mücadele ettim çocuğum yanımda kaldı diyorum, benim oğlumun babası sabancıyla denkti o dönem, bende diyebilirdim rahat yaşasın, 2 yılın sonunda büyük bir iflas yaşadı eski eşim, iyiki çocuğum o lüks hayata alışmadı.

Cnm ben de bir anneyim seni yargılamak değil amacım ben silah milah korkmazdim Oglumdan ayrilmaktan fazla acı cektiremez kimse
Lütfen lütfen samimi olun ailenize daha önce rest cekemezmiydin?

Bu ne biçim aile, ne biçim anne baba ki, destek olacakları yerde torunlarının velayetini eski damatlarına verdiriyorlar...

Aç kalıp o toruna bakmaları lazım.

Benim bebeğimi, oğlumu, asgari ücretle de çalışsam kimse benden koparamaz, ailem de teklif dahi edemez.

Benden önce onlar atlar torunumuzu kimselere vermeyeceksin diye.

Eski konunuzu görmüştüm, eski eşinize oh olsun

Sizi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…