Boşanma ve velayet sorunu bi bakın

bir çocuğun annesinden ayrı kalmasına ciğeri yanmıyorsa iyi bir insan demem ben olsam.
maalesef...

Da
davayı sonlardırırsam velayeti kesin olarak bırakmış oluyorum. Eski koca velayeti veririm ama rezil ede ede diyor, sonra da kavgasız veririm diyor anlamadım. 10 avukat tutcam en iyilerinden dedi.

bir seneye yakındır çocuğa babaannesi bakıyor diye anladım ben.

Konu Sahibini de suçlu buldum biraz etki altında kalmış
Ben çocuğum için dünyalarıkarşıma alırım işi var mesleği var
Dilenirim gene ayrılmam Oglumdan

Konu Sahibini de suçlu buldum biraz etki altında kalmış
Ben çocuğum için dünyalarıkarşıma alırım işi var mesleği var
Dilenirim gene ayrılmam Oglumdan

ya işte değişik psikoloji ile insan ne yaptığını bilemiyor demek ki.

bugün eşim evde, ben de oğlumu kreşe götürmedim, babasıyla takıldı,
sabah beni işe bıraktılar, içim kaldı resmen, ben de gideyim onlarla diye, bizim kerata da çok mutluydu.
insan akşam göreceği çocuğunu bile özlüyor, bu anne bilememiş demek ki diyorum ben.

T
tüm maddeleri mi bozdurayım. Ya dava bu şekilde biterse kötü olur ya. Bu çocuğu almam gerekiyor. Bi de eş durumundan burdayım. Davayı bitirince hemen tayin çıkacak yani. Çocuksuz gidemem başka şehre

bir seneye yakındır çocuğa babaannesi bakıyor diye anladım ben.

Konu sahibinin işi oldukça zor gibi, dediğim gibi çocuğun alışkın olduğu düzeni bozmak istemeyebilir hakim. Yoksa velayet davalarının sonu gelmez ve çocuklar oradan oraya sefil olur. Başta velayeti vermeyecekti.

Çok gel gitlisin konu sahibi
Zaten istekli vermişsin
Hadi pişman oldun sandım al diyordum bi şekilde geçinilir
Ama bilmiyorum yazdıkların beni şaşırtıyor, babası daha ilgiliyse orda kalması daha iyi belki de çocuk için
Anne kokusu önemli demiştim ama ilerde bu emeklerinin karşılığını sorgulayacaksan hiç elini taşın altına koyma yani..

Da

davayı sonlardırırsam velayeti kesin olarak bırakmış oluyorum. Eski koca velayeti veririm ama rezil ede ede diyor, sonra da kavgasız veririm diyor anlamadım. 10 avukat tutcam en iyilerinden dedi.

10 avukata gerek yok.
Bir tane adamakıllı avukatınız olsun ve de kararlılığınız yeter..
Belki sert yorum yaptım kusura bakmayın ama sizinle aynı şeyleri yaşadım ben..
İnanın evlatla birlikte bu zor günleri daha kolay atlatacaksınız..
Çok kısa sürede normale döneceksiniz..
Huzurlu mutlulukla uyuyacaksınız..

sizin eşinizle sıkıntılarınız nedir bilmiyorum ama çocuğunuzu eşinizin aynası olursa hiç kurtaramazsınız evet bir memur maaşıyla dürüst bir şekilde yaşar sizinle ,fakat babada zenginlik içinde büyüyen çocuk ileride sizi suçlar ,o zaman çocuğunuz hiç kurtaramazsınız,evlenirken aileye sorulmadığı gibi ayrılıkta da ailelerin başrol oyuncusu olmasını ben anlamıyorum,aileniz destek olmasa bile siz hayır ben çocuğumu vermem demeliydiniz maddi gücü olmayan biri bile asla bırakmıyor çocuğunu,babaya bırakmakla en büyük hatayı yapmışsınız.

Azıcık empati kurun..
Zaten o zaman çocuğunuzu almak için herkesle savaşırdınız..

Kızlar velayet verme olayı şöyle oldu.
Baba evine geldim çocukla 4 ay kaldık. Annem 24 saat konuşup hakaret etti. Babam da öyle. Bana saydırıp saydırıp sonra birbirlerine çatıyorlar, ağlıyorlar falan. Geri döneyim bari kocaya dedim babam yok dönersen kocanı da seni de öldürürüm dedi buarada belde silahla gezer. Ailem istemeden evlenmiştim Zaman'ında zaten boşatmak için ellerinden geleni yaptılar.
Neyse herkes laf saydırıyor, sen bize danışmadan evlendin bedelini ödiyceksin, biz demiştik biz demiştik. Eve kapattılar beni, sadece işe gidiyorum geliyorum. Gelince de 5 dakika bişe dinlenmek yasak. Çünkü çocuğuma bakmış onlar yorulmuş. Annem ben tatile gitcem diye tutturdu, gitti 2 ay. Babam da arkasından gitti. Ben ortada kaldım 1 ay. Kaynanaya dedim işe gidiyorum sen bak bakamam dedi. O sırada çok kötü kredi borcu da var, kreşe yollayım bi ay parasını sen ver dedim kocaya kabul etmedi. Kış günü bi rezil oldum. Konu komşuda gezdi çocuk iş yerimde izin rapor hiç sevmezler.
Sonra ailem geldi tatilden. Yine kavga dövüş tehdit verdim zaten psikolojim bozuktu.

İçimden geçenleri yazmışsın
Konu sahıibi ilk başta çocuk sorumluluğunu almak istememis kendi hayatını yaşayıp ayak bagi olmadan evlenmek için
Sonra da yokluğuna dayanamamis geri istiyor

Babam seni öldürücem vurucam diyordu sürekli, sonra da özür diliyordu. Psikolojim bozuktu babam beni öldürecek diye korku aldı beni tedaviye gittim doktora, babamın tavırlarını sordu sakin sakin seni vuracağım diyor diye anlatınca o Zaman gerçek söylemiş yapabilir dedi doktor da.

İyi tamam..
Olan olmuş..
Nasıl izinsiz evlenebildiyseniz evladınızı da izinsiz alabilirsiniz..
Madem çocuğunuzu istemiyorlar siz de onları istemeyin..
Benim evladımı istemeyeni ben hiiiç istemem..

Bunları bilmiyordum
Ama baban ali kıran baş kesense
Şimdi senin ayrı eve çıkıp çocuğunu almana bişey yapmayacak mı ?

Ailen aile olamamış
Sen evladına aile ol, gerçek bi anne ol
Komşu bile daha merhametlidir senin ailenden, öz torunlarına baktılar diye kaçmışlar 5 yıldızlı otele ay yazık konforunuzdan kısmayın emi bu dünyaya kazık çakacaksınız zaten

Keklik mi avlıyor, hadi ordan deseydin

İçimden geçenleri yazmışsın
Konu sahıibi ilk başta çocuk sorumluluğunu almak istememis kendi hayatını yaşayıp ayak bagi olmadan evlenmek için
Sonra da yokluğuna dayanamamis geri istiyor
Ben beni yargılayın diye açmadım ki konuyu. Yine de saolun. Ölüm tehdidi altında verdim bebeği evde eli silahlı babamla yaşamak zorundayken.
Çocuğu asla babaya bırakmam alıcam geri.
Ama bunları da duymam iyi oluyor toplumda herkesin farklı bi bakış açısı var

T

tüm maddeleri mi bozdurayım. Ya dava bu şekilde biterse kötü olur ya. Bu çocuğu almam gerekiyor. Bi de eş durumundan burdayım. Davayı bitirince hemen tayin çıkacak yani. Çocuksuz gidemem başka şehre

Velayet eşinizde olduğu sürece ve velayet davası açmadığınız sürece yargıtay dan gelecek temyiz sonucu sizi tatmin etmeyecektir.

Davanızın içeriğini bilmiyorum, örneğin bir boşanma davası vardı elimde ortalama 2,5 sene çekişmeli sürdü , bayan benim müvekkilimdi, sırf inat uğruna temyiz ettik sonuç yargıtay kararı bozmadı. Sebep olarak "evlilik birliğinin temelden sarsıldığını gösteren şeylerin olmasıydı." Boşanma dilekçenizde ne yazdınız? Boşanma sebebi olarak ne söylediniz?

Bazen yargıtay da şaşırtabiliyor. Anlaşmalı boşanma sonucu taraflardan biri temyize giderse, yargıtay "taraflardan birinin temyize başvurması sebebiyle davanın anlaşmalı olmaktan çıktığını çekişmeli davaya döndüğünü düşünerek, değişen şartlar ve koşullar sebebiyle kararı bozarak, dosyayı yerel mahkemeye gönderebilir. Davanız tekrar açılır çekişmeli olarak. Böylede bir ihtimal var, ama böyle kararlar nadirdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…