Eşim zengin ve pislikti. O paranın içinde benim maaşıma göz dikerdi. Evin mutfak vs harcamasını da yapmazdı. Ailemde şu var bi kız evlenince bitti artık açlıktan ölse yardım etmezler kocası sorumludur. Araba aldım kendime onun da borcu vardı. Altın akçeyi de kaynanayla koca kapıp paylaştılar düğünden sonra bi şekilde. Bilezik falan kalmadı. Ailem de madem varlıklılar onlar yardımcı olsun diyip koca tarafına attılar topu. Kocam yanımda marka kıyafetlerle gezerdi ben pazar style:) onun 2 arabası vardı birini bana vermezdi. Ailem de çeyize karışmadı zaten onları da kendim aldım. Çoğu çeyize de yetişemedim zaten yarım yamalak oldu her şeycok zor seyler yasamissin, yinede iyi duze cikmissin.
ev tutmussun, simdi ortam cok musait gibi cocugunu almaya, in davada sorun cikmazsa alirsin eger istersen.
ama sormak istedigim bir konu var, ailen zengin, esin zengin, nerden geliyor bu borclar kredielr sana???
Benim ailem ele karışmayı bilmiyor bence. Kına müzikli diye salona girmediler, benim düğünde de kız kardeşimin düğününde de. Müzikli düğüne karşılar. Kardeşimi çok istedikleri biriyle evlendirdiler yine de müzik olayını duyunca arabaya binip gittiler. Kızkardeşim bi saat ağladı, ben de gelin oluyor diye duygusallaştı stres işte falan diye milleti kandırmaya çalışıyordum o sırada. Tabi herkes gördü ben de güya rezil olmayalım diye konuşup durdum.
kızlar bi senedir ayrıyım. Bi çocuğum var. Velayetini aile baskısı tehdit vs ile eski kocama verdim. Anlaşmalı ayrıldık. Dava görüldü bitti ama imzalar atılmadı yani temyiz vs süreci başlamadı daha. Çocuk babada kalıyor.
Şimdi velayeti almak istiyorum. Bana bu konuda destek olan kimse yok. Ailem velayet almama tamamen kesinlikle karşı.
2500 maaşım var. 700 kira. Borcum da var ama bitecek yakında.
Eski kocam çok zengin ama kendini asgari ücretli gösteriyor.
Ailem maddi olarak bakıcıya vs yetmeyeceğimi söyledi 8-5 çalışıyorum buarada.
Yine de ben velayeti alıcam.
Bunları niye yazdım bilmiyorum. Kızlar bana destek kimse yok hayatımda anne baba kardeş dost vs. Ne bileyim bu sayfadan konuşalım dedim :,((
Velayeti alınca babam baya azar kayacak buarada. Ailemin geri kalanından da laf duycam. Eski eş de ayrı bi problem.
Maddiyat da problem olur mu sizce? Bakıcılar en az 800 istiyor bulunduğum yerde nafaka olarak da 300 ancak alırım belki o da.
Uf neyse ya bilmiyorum işte velayet ve tak başınalık durumumda başıma gelenleri burdan yazıcam. Süreci adım adım bildiriyorum.
Ne umduğumu tam bilmiyorum. Evladımdan ayrıyken elin adamıyla Mutlu mu olucam dedim aileme o sırada. Sen doğru olanı yapıyorsun dediler hatta velayeti vermek hayatımda yaptığım en mantıklı şeymiş şuan öyle diyorlar. Şuan annem babam tine tatildeler buarada geziyorlar rahat rahat. Ben de uzak duruyorum daha fazla zarar görmemek için aramıyorum falan. Tabi yine kıymet bilmez oluyorum ailesini arayıp sormayan az görüşen kötü evlat olarak. Babam diyor emeklerim boşa, bizimle çok görüşmüyorsun plan yapmıyorsun bizimle.Baban seni ölümlemi tehdit ediyordu ? Aile ve eşimin baskısıyla o kararı almıştım diyin
Ne yani bebeğini aldığın içinmi silahıyla öldürecek baban. Sen bir annesin kendine gel lütfen. Gaza gelip vermişsin velayetini ne umuyordun ailenin dediği gibi çocuğunu yok sayıp yeni bir evlilik yapmayımi o evlilikte birde çocuk yapıp annelik yapacaktın öylemi? Hadi onlara boşandin o çocugudami bırakacaksın. Bahane üretme bir bireysin ve ailen bencil kötü insanlar haa aman aileni kimse kötü bilmesin çocuğun annesiz büyüsün. İnan bana çocugunun lükse değil sana ihtiyacı olacak hele birde anne baba kavramlarıni iyice anlasın boynu bükulecek almazsan
Olarak yeniden bakılır eğer eşinizin gerçek gelirini kanıtlarsanız 1/4 oranında iştirak nafakası alırsınızöncelikle süresi geçmediyse kararı temyiz edebilirsiniz, davaya çekişmeli Boşanma olarak
Kızlar bana duş edin kolaylıkla alayım çocuğumu. Çıkar yol kalmayınca o mal kocamla barışmayı bile planlamıştım. O kadar düştüm yani.
Benim anlamadığım annem babam ve kardeşlerim Nasıl velayeti ver ver yaptılar bana ya. Neymiş ben tekrar evlenemezmişim çocuk olunca benim kendime yeni bi hayat kurmam içinmiş bunlar. Çocuğa ne kadar emek versem yarın çeker gidermiş, yapmasaydın kendi hayatına baksaydın banane dermiş
Bi de 15 bin lira tazminat aldım eşimden, altın karşılığı yazıldı düğünde çalınan. Eşimin babası yatırdı hesabıma. Ben de borçlara yatırdım gitti. Şimdi eski koca çekişmeliye çevirirsen beni kandırdı paramı aldı derim geri isterim diyor o parayı geri vermek için kredi çekmem gerekir ki o da çok zorlar beni.öncelikle süresi geçmediyse kararı temyiz edebilirsiniz, davaya çekişmeli Boşanma olarak
Psikolojik baskı da olsa nasıl verirsin çocuğunu aklın mi yerinde değildi o senin canından kanından ya babanne kim oluyo o mu doğurmus da ona veriyosun ben kopamam ki pişmansin çok evet ama en başta çok dusunmen gerekirdi ailen torununu kabullenmiyosa sende onları boşver evlat daha önemli gerisi bosBen de öyle oldum biliyor musun. Velayeti verdiğimden beri mutsuzum huzursuzum hasretim yani. Hiçbir şey beni Mutlu etmiyor. Çocuğuma babanne bakıyor çok iyi bakılıyor ondan şüphem yok. Ama ben böyle yarım kaldım
Çocuğunuzun daha iyi maddi imkanlarla mı yoksa imkansızlık içinde ama anneyle mi yaşamasının daha iyi olacağının cevabı
Lütfen sonuna dek izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?