- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Inanki okurken çocukluğum geldi gözümün önüne. Malesef akraba böyle iste. Boylesine günahını bile vermeyeceksin. Yasadiklarin gerçekten ağır şeyler. Allah evlatlarimizi ite köpeğe muhtaç etmesin. Güzel ablacım bizler yaşadığımız zorlukları asla unutamayiz. Hele ki kadinlar. Çünkü bizler bu dünyaya kendi canımızı kanımızı getiriyoruz dogamiz gereği ve istiyoruz ki bizim yaşadıklarımızı yavrularimizda yaşamasın. Allah ayni acıları kimsenin coluguna çocuğuna yaşatmasin. Kimsesizlik çok zor. Hele bide maddi sıkıntı yasiyorsanmerhaba sevgili kk,
bu konuyu açıp açmamakta çok tereddüt ettim fakat içimde yasadıklarımı paylaşırsam biraz olsun rahatlarım diye düşündüm. bastan söyleyeyim amacım sizlerden fikir almak değil bana sıkıntı yaratan şeyleri paylaşıp üzüntümü azaltmak. sataşma içerikli yorumları dikkate alıp cevap vermeyeceğim bunu da belirtmiş olayım.
bundan yaklaşık 18 yıl evvel annemle babam ayrıldı çeşitli sorunları vardı. (detaya girersem çok uzar) anneminde babamında maddi durumu çok iyi değildi. annem en son yasadığı şiddetli kavga sonunda bizi alıp teyzemlere geldi. ve ayrılma davası açıldı. gidecek yerimiz olmadığı için bir süre daha teyzemlerde kalmak zorundaydık. (babam il dışında yasıyordu)
neyse gelelim asıl konuya teyzemlerden hergün hakaret işittim.
-ben senin teyzen değilim babanızın kanını tasıyorsunuz bu evde yerınız yok
-annen hata yaptı siz daha çok küçükken bırakıp gelmeliydi sizi
-sakın mahkemede zorluk çıkarmayın annen canını yolda bulmadı biz sizi vereceğiz babanız baksın size
(babamda il dışında yasıyor bır duzenı falan yok bıze bakamaz bunu da bılıyorlar?
-sonra anneme dönüp çocukların bi suçu yok ama sen bu çocukları bırak çocuk onun da çocuğu bırak o baksın kendin gel maasından da ayda bir kısım bize verirsin sonra kral gibi yasarsın hem onun düzeni yok rahat edecek belki bir daha evlenecek hayata sıfırdan baslayacak sen niye çocuklara bakasın
-mahkemede temizle bunları üstünden ve daha neler neler...
şu an 34 yasındayım ama bunları atamıyorum içimden bu kırgınlıkları kalbim o kadar kırık ki pek çok insana karşı
lütfen şartlar ne olursa olsun çocuklarınıza sahip çıkın ve değer verin.
o yüzden hep bunu bilir bunu sölerım kadınların ayakta durması lazım maddı manevı kımseye muhtac olmamak için .Allah hepimizi iyilerle karsılastırsınInanki okurken çocukluğum geldi gözümün önüne. Malesef akraba böyle iste. Boylesine günahını bile vermeyeceksin. Yasadiklarin gerçekten ağır şeyler. Allah evlatlarimizi ite köpeğe muhtaç etmesin. Güzel ablacım bizler yaşadığımız zorlukları asla unutamayiz. Hele ki kadinlar. Çünkü bizler bu dünyaya kendi canımızı kanımızı getiriyoruz dogamiz gereği ve istiyoruz ki bizim yaşadıklarımızı yavrularimizda yaşamasın. Allah ayni acıları kimsenin coluguna çocuğuna yaşatmasin. Kimsesizlik çok zor. Hele bide maddi sıkıntı yasiyorsan
vermedi. 2 yıl kadar böyle ortada kaldım sonra ünv.kazandım ayrıldım oradan yanı kurtardım kendımıSonuçta annen verdi mi vermedi mi
amin çok teşekkür ederim.Teyzemler dediğin kim? Teyzelerin ve eşleri mi?
Çöplük zihniyetli insanlarmış. Merhametsiz köpekler! Çok kızdım.
Ben yeğenlerim için ölürüm ya.
Her insan böyle değil...Gönlünüzü karartmayın. Kalbi güzel insanlarla muhatap etsin Rabbim sizi.
vermedi. 2 yıl kadar böyle ortada kaldım sonra ünv.kazandım ayrıldım oradan yanı kurtardım kendımı
bende nefret ediyorum nefret ettiğim zamanda sen kincisin diyorlar. teyzem ayda yılda bir aradığında niye hiç aramıyorsun diye sorar bir de şimdi yıllar gectı ya üstünden o unuttu ben unutmadım amacanım seni okadr iyi anlıyorumki aynı şeyleri benim annemde yaşamış babamla ayrılma noktasına gelmişler teyzemde anneme ver çocukları köye göndersin orda kalsınlar demiş hatta babam barışmak için geldiginde teyzem ben ve kardeşimin kolundan tutup babamın üstüne attı resmen bende nefret ediyorum teyzemden kimse kimsenin çocuguna bakmaz annem sahip çıktı bizlere baktı büyüttü şükür o teyzemin eline kalmadık
annme hep teşekkür ediyorum. çok şükür ki hayatta...O zaman sil teyzenleri
Annen sağ ise bu davranışını yüzüne karşı takdir et yani teyzem böyle böyle yaptı ama sen bizi bırakmadın de onu yücelt
Teyzeni de neden sildin beni derse ona da söyle için soğusun
Evet zor bir dönem tam da ergenlik vs yıpranmışsınızdır ama geçmişte kalsın üzmeyin tatlı Canınızı
Bu arada teyzelerin zihniyette çok kadın var
Ada'm bekar gibi yaşamasın çocuklar başına musallat olsun diye velayeti zorla babalarına veren yüzlerce kadın var
Çocuklarımıza sahip çıkma ve ekonomik özgürlük bu nedenle kadınlar için bir zorunluluk
o yüzden hep bunu bilir bunu sölerım kadınların ayakta durması lazım maddı manevı kımseye muhtac olmamak için .Allah hepimizi iyilerle karsılastırsın
evet o yüzden bende bunları atamıyorum işte içimdenAmin canın AMIIINNNN.. Hayat bize zor. Sille yemeden yaşamış kadin yok maleseff
[/QUOTE]Tabiki yuzles. Bu dünyada bırakma hiçbir hesabını. Gün gelecek bende hesaplasacagim elbet. Sadece guclenmeyi bekliyorum. Eğer kendini hazır hissediyorsan çık karşılarına. Sen susarsan ben susarsam değil 7 kat yabancı böyle hep aile içinden yara almaya devam ederiz. Bil ki yalnız değilsin.
merhaba sevgili kk,
bu konuyu açıp açmamakta çok tereddüt ettim fakat içimde yasadıklarımı paylaşırsam biraz olsun rahatlarım diye düşündüm. bastan söyleyeyim amacım sizlerden fikir almak değil bana sıkıntı yaratan şeyleri paylaşıp üzüntümü azaltmak. sataşma içerikli yorumları dikkate alıp cevap vermeyeceğim bunu da belirtmiş olayım.
bundan yaklaşık 18 yıl evvel annemle babam ayrıldı çeşitli sorunları vardı. (detaya girersem çok uzar) anneminde babamında maddi durumu çok iyi değildi. annem en son yasadığı şiddetli kavga sonunda bizi alıp teyzemlere geldi. ve ayrılma davası açıldı. gidecek yerimiz olmadığı için bir süre daha teyzemlerde kalmak zorundaydık. (babam il dışında yasıyordu)
neyse gelelim asıl konuya teyzemlerden hergün hakaret işittim.
-ben senin teyzen değilim babanızın kanını tasıyorsunuz bu evde yerınız yok
-annen hata yaptı siz daha çok küçükken bırakıp gelmeliydi sizi
-sakın mahkemede zorluk çıkarmayın annen canını yolda bulmadı biz sizi vereceğiz babanız baksın size
(babamda il dışında yasıyor bır duzenı falan yok bıze bakamaz bunu da bılıyorlar?
-sonra anneme dönüp çocukların bi suçu yok ama sen bu çocukları bırak çocuk onun da çocuğu bırak o baksın kendin gel maasından da ayda bir kısım bize verirsin sonra kral gibi yasarsın hem onun düzeni yok rahat edecek belki bir daha evlenecek hayata sıfırdan baslayacak sen niye çocuklara bakasın
-mahkemede temizle bunları üstünden ve daha neler neler...
şu an 34 yasındayım ama bunları atamıyorum içimden bu kırgınlıkları kalbim o kadar kırık ki pek çok insana karşı
lütfen şartlar ne olursa olsun çocuklarınıza sahip çıkın ve değer verin.
bunca yıl geçmesine rağmen üzerinden affedemıyorumTeyze değil yılan.
O yüzdrn evlilik meraklısı kızlara önce iş sonra koca diyoruz. Gerçi anlamıyorlar orası da ayrı mesele.
En büyük yıkımı çocuklar yaşıyor anneleri ayakta durmayınca.
Siz affetmeye çalışın olmadı psikoterapi alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?