boşanma, velayet , çocuklar

Bunu okurken affedersin Harry Potter in teyzesi den azar yediği aklıma geldi mektubu bile okutmadi akraba değil akbaba bende teyzemden azar yedim küçükken kaldiydim istemedi bizi. Saçlarını topla yat öyle ama WC temizlememis daha yeni temizledim gibi gibi. Bende ağladım o günü bı daha kalmiycam dedim annemgile bayramlasmaya gittiğimizde kapıyı dahi acmazdi iki yıl önce rahmet oldu ama ağlamadim teyzem öldüğünde. Üç tane hayirisz teyzem var zaten. Birini sigorta yaptırdım yardım ettim bı kere gün görmedim . Diğer teyzem de her gittiğimde yırtık pırtık yemek veriyor güzel yok bozuk yemek yedirdi bize. Bende bı daha bayrama gitmedim gitmem

Bı tane iyi teyzem olsa başımın üstüne koyardim ama yok işte. Annem yeğenleri karşı çok iyi teyze oldu hep gelirler annemi kullanıyor bence. Ben kullandırmaya dahi müsade etmezdim kullandırtmiyorum hele varya bı kere kuzenimin nişanına gittik ya arabayı dahi almadım babamın arabasıyla gittik bize şaşırdı keşke araba alsaydiniz binerdik de... Bende pas vermedim millet kullanmayı seviyor kimseyi kullandirtma kullanma

benimkiler gitmeyınce de nıye gelmıyorsun nıye aramıyorsun dıyorlar

3 tane teyzem var hepsi birbirinden cadı. o zamanlar maddi durumumuzda çok iyi değildi onun kızının küçüklerini giyiyorduk her seferinde sorardı o giysiyi nereden aldınız kım verdi diye. bi kere lafını yapmıştı onunda çocukların herşeyini biz veriyoruz diye

Böyle bir konuda sana sataşmak için neden yorum yapalım ki? Senin hiçbir suçun yok. Konuyu teyzen açmış olsaydı onu burada bi güzel gömerdik.

Teyzen insanlıktan nasibini alamamış ama benim merak ettiğim annenin tutumu. Sonuç olarak ne oldu? Annenle mi kaldın?

benimkiler gitmeyınce de nıye gelmıyorsun nıye aramıyorsun dıyorlar
Gitme sende banada dediler kulaklarimi kapattım umrumda değil. Annemede çok Geliyorlar da sanki yeni yeni gelmeye başladı. Önceden hiç gelmezlerdi bende gitmiyorum annemede bunu söyledim herşey karşılıklı... Bakın babam kardeşlerim en büyüğü.. şehir dışında yaşıyorduk kuzenler evlendi de bı kere dayısının ziyarete bile gelmedi ben evlendim üç sene oldu gittim hep bu bayramda gitmedim eee onlar geliyor sanki bende gitmedim bı kuzenimin düğüne gittik soğuk sürat karşıladık. Bende gitmedim yanlarına. Soğuk durdum sikildim zaten eşim ise gitcekti durmadık döndük Eve. İyi de ettim bı daha gitmem.

Fesatlık o. Banada çok güzel giydigimzde malak gibi üzerime bakarlardı .ödünç kimse almadı bende almadım onlarda vermedi kimsenin kıyafetini giymedim giymem.. kendimin ki giydirmezdim oyle

evet annemle kaldım ama burnumdan getirdiler her defasında aynı babanıza benzıyorsunuz onların çocuklarısınız onlar gısıbısınız siz dua edın annenız aldı sizi yoksa sokakta kalmıştınız mecburıyetı de yoktu zaten vs vs hergun bunlaru duydum. sonra 2 yıl gectı aradan ünv.yi kazandım ve ayrıldım o evden.

benımkılerde öyle kuzenlerını ara hıç aramıyorsun deyıp durdular aradım evıme davet ettım kzıını kız hiç gelmedı aramadı sormadı sonra benım lafımı yapmışlar gonca hiç aramıyor akrabalık yok diye

Kendini kurtarmışsın ne güzel. Yaptıklarının cezası çıkar bi yerden nasıl olsa. Geçmişi kaldır çöpe at. İçin rahat, yolun açık olsun.

Genel bi bakis acisidir bu: cocuklarini birak gel.. o kadin bilmiyo mu cocuksuz daha kolay olacagini? Millet bos bos konusuyo iste

Sanki o geliyor da.. sende arama boşver banada neler diyor bunu adı fesat hesetlik sende bakma sen kendi hayatına bak bence akrabalar çıktı gerçek yüzleri ortaya çıktı ya herkes kendi hayatına bakıyor en güzel bişey olunca cekemiyorlar en iyisi mutlu olmana bak bende yaşadım ama hiccc aldırış etmedim çıldırıyorlar bırak cildirsin

Kendini kurtarmışsın ne güzel. Yaptıklarının cezası çıkar bi yerden nasıl olsa. Geçmişi kaldır çöpe at. İçin rahat, yolun açık olsun.
teşekkür ederim ama bir türlü bunları geçmişe bırakamıyorum öfkem o kadar buyuk kı içimden atamıyorum

neler neler dıyorlar ben hıç aramıyormusum sınsıymısım kötü kalpli ve kinciymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…