- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
Canim ilgilenen oydu ilk baslarda ben degildim .Hatta oyle ilgiliydiki kesin bana bir seyle hissediyor diye dusunmustum.İlgi hoşuna gitmiş beyimizin. Sizinle ilgileniyor gibi görünmesinin tek sebebi bu. Aşığım diyerek poposunu kaldırmışsınız.
Malesef dedim bir kere.ask o kadar kolay mı. direk aşığım dedi. Bence kalbin kırılır ilk önceliklerini hallet boşanmış psikolojisinden çık öyle yeni bi ilişki düşün derim.
Eşiniz sizi aldatmış. Bu adamda hayatımda biri var diyor ve size ışık yakıyor. Şimdi adamın eşinizden farkı ne ve sizin konumunuz burada ne oluyor? Amacım size hakaret etmek değil sadece farkında olmadığınızı düşünerek yazdım son cümleyiCanim ilgilenen oydu ilk baslarda ben degildim .Hatta oyle ilgiliydiki kesin bana bir seyle hissediyor diye dusunmustum.
Canim aktiviteye hic vaktim yokki tum gun calisiyorum eve gelincede iki kucuk cocuk .Acele etme canım.boşluktasın ama bunu illa ki biriyle birlikte olarak atlatmaya çalışma.aktiviteler yap hobi edin.kimseyi yara bandı yapma.çünkü daha çok taze Yaran.
Ayrıca senin onu beğendiğinin farkında.hayatında biri varmış sen ısrarla konuşma bence zamana bırak bunu canım
Saçmalıyorsun!. Bak seni de konularını çok iyi biliyorum. Bu komiser Türk değil, öyle di mi? Onların kültürleri farklıdır, sana uymayabilir. Daha büyük bir yıkım yaşamanı istemem.slm kizlar,
Karmakarisigim,daha oncede konu acmistim.Adatildim,kocam ve metresinin oyunlari derken bosandim az cok sular duruldu.Hala mal davasi suruyor ,odemem gereken yuklu kredi borcum var.Ama bir taraftanda bir cok gayri menkul var.Bende acilen ise girdim ve calisiyorum .
Otelde kahvalti servisi yapiyorum ama bir yandanda kredimi daha cabuk kapatayim diye temizlik sirketlerine basvurmustum ve suan emniyet mudurlugunde temizlik yapiyorum.
Sorunda bu zaten.
Hani once yeni bir nick alip konu acayim diye dusundum ama vazgectim.Yalan soylemekten hoslanmiyorum.
Bosanma sonrasi buyuk bir bosluk ,dengesizlik yasadim atlatamadim .Tum dunyam yikildi sandim.Kendimi daha iyi ifade edeyim diye detaylari yaziyorum.
Calistigim yerde bir komiser var ilk ise basladigim gunlerde benle cok ilgilendi .Bakislari ,gulusu,kibarligi ,saygisi beni oyle etkilediki...Elimde olmadan hep onu dusundugumu farkettim ama baslatan oydu.Belkide ilgi gostermeseydi ben farketmiycektim siradan biri olucakti.
Ben calistigim yerden tekrar otele gectim ama onu unutamadim.Durumu bilen bir arkadasiminda gazina gelerek onu aradim.
Hemde direk is yerinden burosunu aradim.
Ona size asigim dedim direk ...sacmaladim ,toparlayamadim oda sasirdi sonra hayatimda biri var yoksa sizinle olurdum dedi.Aradan 3 ay gecti .Kisaltarak yaziyorum.
2 hfatadir yine emniyette calisiyorum ve onu hergun goruyorum.Bazan dikkatimi cekmek icin ergen hareketleri yapiyor ,kasitli onumden gecmeler,gulumsemeler...Yani anlamiyorum
Nasil davranicagimi bilemedim hic bir sey olmamis gibi davraniyorum ama kalbim kut kut carpiyor.
Ben onun gozunde sadece bir temizlikcimiyim?diye dusunuyorum .Acaba diyorum bu sebebtenmi ?
Ama beni biliyor sirf kredilerimi kapatmak icin acilen is buldugumu,mal varligimi satmak istemedigim icin gecici olarak bu iste calistigimi biliyor.
Sonra orda calisan digerleri etrafimda donup duruyor ,oda bana gosterilen ilginin farkinda aslinda.
Fizigimle her zaman ilgi cekmisimdir ,ne yalan soyluyim kocamin onca yasattigindan sonra ozguvenim geldi yerine.Insanlarin ilgisi hosuma gitti ve hayatima biri girsin istiyorum bu bosanma psikolojisinden cikmak istiyorum .
Bilmiyorum nasil davranicam?Bir kac gun sonra isim bitiyor ve yine yer degistiricem onu uzun bir sure belkide bir daha gormuyceem.Bu canimi acitiyor
Gitmeden onunla konussammi diyorum?Hayatinda biri varsa benimle uzaktan neden flortlesiyor?
Yada isimden dolayimi uzak kaciyor ..Belki baska sartlarda karsilassaydik farkli olabilirmiydi?
Sacmaliyormuyum ?Akil verin lutfen bir seyler soyleyin.
evet sendercim adam fransiz.Saçmalıyorsun!. Bak seni de konularını çok iyi biliyorum. Bu komiser Türk değil, öyle di mi? Onların kültürleri farklıdır, sana uymayabilir. Daha büyük bir yıkım yaşamanı istemem.
evet sendercim adam fransiz.
Ama zaten asla bir turk le birliktelik dusunmem hepsi olmasada kaba saba odunlar bizim erkekler.
Biliyorum kulturu farkli ,ama yasadigim bosluktanmidir nedir hersey onemsiz geliyor
Nerdeyse 2.5 yil oldu ayrilali ama hala bir yanim aciyor artik bitsin istiyorum ,yoruldum.
seni anlıyorum ama adam hayatımda biri var demiş ve hala sizinle ilgileniyor. bu dogru mu peki. Bi hata yapmayın.Malesef dedim bir kere.
Ama bu psikolojiden baska sekilde kurtulamiycam gibime geliyor eski kocanin icimde kirintisi kalsin istemiyorum.
bilemiyorum canim gercekten erkekleri anlayamiyorum hem benle takilmak istediginide sanmiyorum.Oyle olsaydi karsilik verirdi ,ama bu uzaktan flortlesiyor liseliler gibi bakisip gulusmeler..Hislerin çok insani, aldatılan her kadın sanırım özgüven çöküşü yaşar ve ilgi hoşuna gider, lakin direk size aşığım demen belli ki egosunu okşamıs, biriyle birlikteyim ama istersen seninle de takılırım gibi bir hava sezdim sağlam ayakkabı değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?