- 9 Mart 2012
- 602
- 391
- 103
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
Aptallik ettim aramasaydim keske.Zaten her gordugumde aklima gelince utaniyorum ve durumu nasil idare edecegimi bilmiyorum toparlamam lazim ama nasil.Bence aşıgım demesydiniz iyiydi. Bir süre kafanızı dinlemeniz ve bir ilişki yaşamamanız tavsiyem. Adam gönül eglendiriyor. Ciddi olsa erkekler bir dakika beklemez. Telefonunu alıp sık sık seni arardı. Ciddi değil bence haberin olsun.
Bakmayın, görmezden gelin. Zaten kısa süre sonra ordan ayrılacakmışsınız. Bir süre kendinizle ilgilenin. Ailenizle ilgilenin. Bu konulara kafa yormayın bence.Aptallik ettim aramasaydim keske.Zaten her gordugumde aklima gelince utaniyorum ve durumu nasil idare edecegimi bilmiyorum toparlamam lazim ama nasil.
Sizin aranızda birşey olursa bu adamda hayatındaki kadından saklayacaktır. Size de mavi boncuk dağıtıyor. Ben bir fark göremedim. Eşinizin sizi aldattığı kadın da sizi biliyordur sanırım? Siz konumunuzu yalnış buldunuz bu denklemde... Uzak durun bu adamdan ve bende katılıyorum esas boşanma psikolojisi şuan içindde bulunduğunuz...kocam olucak pislik inkar edip durdu yeminlerle
Ama bu daha durust davraniyor hic degilse hayatinda birinin oldugunun soyledi ama keske ilgili davranmasaydi
Yada ben yasadigim duygusal bosluktan dolayi onun hareketlerine fazla anlam yukledim.
Oyle pat diye soylenmis bir sozu ancak onu neden oyle soyledigini aciklayarak duzeltebilirsin.Aptallik ettim aramasaydim keske.Zaten her gordugumde aklima gelince utaniyorum ve durumu nasil idare edecegimi bilmiyorum toparlamam lazim ama nasil.
Benimki deli cesareti sanirimdirek bürodan aramak, üstüne üstlük aşığım demek fazlaca cüretkarlık olmuş...fazla arabesk olmuş. ama belli ki bu tarz duyguları özlemişsiniz. ona vermek gerek herhalde. ama bence artık kendini geri çekmelisin. hayatımda biri var dedikten sonra uzaktan flörtleşen adam adam değildir.
ahh ah nasil cevirsem? ne desem? nasil toparlasamki?Oyle pat diye soylenmis bir sozu ancak onu neden oyle soyledigini aciklayarak duzeltebilirsin.
Kisa ve net bir konusma yapip ardindan ozur dileyebilirsin bence.
canim dava bitti ama temyizde suandavanız sonuçlanmadan biriyle görüşürseniz, eşinizin lehine gelişir herşey
Kötünün iyisi diyosun yani. Yaşadığın şeyden ders aldığınu düşünüyorum adamda gönlün var resmen ve çok yanlış kafadasın. Adam okey dese bişiler yaşıcak akışına bırakcak gibisin, ne diyelim...kocam olucak pislik inkar edip durdu yeminlerle
Ama bu daha durust davraniyor hic degilse hayatinda birinin oldugunun soyledi ama keske ilgili davranmasaydi
Yada ben yasadigim duygusal bosluktan dolayi onun hareketlerine fazla anlam yukledim.
slm kizlar,
Karmakarisigim,daha oncede konu acmistim.Adatildim,kocam ve metresinin oyunlari derken bosandim az cok sular duruldu.Hala mal davasi suruyor ,odemem gereken yuklu kredi borcum var.Ama bir taraftanda bir cok gayri menkul var.Bende acilen ise girdim ve calisiyorum .
Otelde kahvalti servisi yapiyorum ama bir yandanda kredimi daha cabuk kapatayim diye temizlik sirketlerine basvurmustum ve suan emniyet mudurlugunde temizlik yapiyorum.
Sorunda bu zaten.
Hani once yeni bir nick alip konu acayim diye dusundum ama vazgectim.Yalan soylemekten hoslanmiyorum.
Bosanma sonrasi buyuk bir bosluk ,dengesizlik yasadim atlatamadim .Tum dunyam yikildi sandim.Kendimi daha iyi ifade edeyim diye detaylari yaziyorum.
Calistigim yerde bir komiser var ilk ise basladigim gunlerde benle cok ilgilendi .Bakislari ,gulusu,kibarligi ,saygisi beni oyle etkilediki...Elimde olmadan hep onu dusundugumu farkettim ama baslatan oydu.Belkide ilgi gostermeseydi ben farketmiycektim siradan biri olucakti.
Ben calistigim yerden tekrar otele gectim ama onu unutamadim.Durumu bilen bir arkadasiminda gazina gelerek onu aradim.
Hemde direk is yerinden burosunu aradim.
Ona size asigim dedim direk ...sacmaladim ,toparlayamadim oda sasirdi sonra hayatimda biri var yoksa sizinle olurdum dedi.Aradan 3 ay gecti .Kisaltarak yaziyorum.
2 hfatadir yine emniyette calisiyorum ve onu hergun goruyorum.Bazan dikkatimi cekmek icin ergen hareketleri yapiyor ,kasitli onumden gecmeler,gulumsemeler...Yani anlamiyorum
Nasil davranicagimi bilemedim hic bir sey olmamis gibi davraniyorum ama kalbim kut kut carpiyor.
Ben onun gozunde sadece bir temizlikcimiyim?diye dusunuyorum .Acaba diyorum bu sebebtenmi ?
Ama beni biliyor sirf kredilerimi kapatmak icin acilen is buldugumu,mal varligimi satmak istemedigim icin gecici olarak bu iste calistigimi biliyor.
Sonra orda calisan digerleri etrafimda donup duruyor ,oda bana gosterilen ilginin farkinda aslinda.
Fizigimle her zaman ilgi cekmisimdir ,ne yalan soyluyim kocamin onca yasattigindan sonra ozguvenim geldi yerine.Insanlarin ilgisi hosuma gitti ve hayatima biri girsin istiyorum bu bosanma psikolojisinden cikmak istiyorum .
Bilmiyorum nasil davranicam?Bir kac gun sonra isim bitiyor ve yine yer degistiricem onu uzun bir sure belkide bir daha gormuyceem.Bu canimi acitiyor
Gitmeden onunla konussammi diyorum?Hayatinda biri varsa benimle uzaktan neden flortlesiyor?
Yada isimden dolayimi uzak kaciyor ..Belki baska sartlarda karsilassaydik farkli olabilirmiydi?
Sacmaliyormuyum ?Akil verin lutfen bir seyler soyleyin.
kocam olucak pislik inkar edip durdu yeminlerle
canim turk erkekleri dunyanin heryerinde aynilar hanzo yani
Herseyi akisina birakicam zaten daha fazla eselemeye gerek yokTahmin ederim canım ama adam fransızmış
Belki farklı olabilir
Sen daha iyi bilirsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?