bosanma ,yeni biri ,belirsizlik

adam size hayatımda biri var demiş gidip adamla konuşmaya kalkmayın lütfen. siz aldatılarak ayrılmışsınız o adamın hayatındaki kadını da düşünün o bu durumları duysa neler hissederdi siz bizzat fazlasını zamanında hissetmişsiniz. Birazcık ilgiden bakışlardan da aşık olunmaz kendinizi küçük duruma düşürmeyin derim

Bence aşıgım demesydiniz iyiydi. Bir süre kafanızı dinlemeniz ve bir ilişki yaşamamanız tavsiyem. Adam gönül eglendiriyor. Ciddi olsa erkekler bir dakika beklemez. Telefonunu alıp sık sık seni arardı. Ciddi değil bence haberin olsun.

Aptallik ettim aramasaydim keske.Zaten her gordugumde aklima gelince utaniyorum ve durumu nasil idare edecegimi bilmiyorum toparlamam lazim ama nasil.

Aptallik ettim aramasaydim keske.Zaten her gordugumde aklima gelince utaniyorum ve durumu nasil idare edecegimi bilmiyorum toparlamam lazim ama nasil.
Bakmayın, görmezden gelin. Zaten kısa süre sonra ordan ayrılacakmışsınız. Bir süre kendinizle ilgilenin. Ailenizle ilgilenin. Bu konulara kafa yormayın bence.

Zaten bir adım atmışsınız. aman deyim yeni bir adım atmayın. Çok isterse arar o da sizi zaten. Aramadığına göre uzaktan flörtleşerek sizi elinde tutmaya çalışıyor demektir.

kocam olucak pislik inkar edip durdu yeminlerle
Ama bu daha durust davraniyor hic degilse hayatinda birinin oldugunun soyledi ama keske ilgili davranmasaydi
Yada ben yasadigim duygusal bosluktan dolayi onun hareketlerine fazla anlam yukledim.
Sizin aranızda birşey olursa bu adamda hayatındaki kadından saklayacaktır. Size de mavi boncuk dağıtıyor. Ben bir fark göremedim. Eşinizin sizi aldattığı kadın da sizi biliyordur sanırım? Siz konumunuzu yalnış buldunuz bu denklemde... Uzak durun bu adamdan ve bende katılıyorum esas boşanma psikolojisi şuan içindde bulunduğunuz...
Onun haricinde takdir ettim çalışarak kendinizi ayakta tutmanızı. Allah kolaylık, güç kuvvet versin.

direk bürodan aramak, üstüne üstlük aşığım demek fazlaca cüretkarlık olmuş...fazla arabesk olmuş. ama belli ki bu tarz duyguları özlemişsiniz. ona vermek gerek herhalde. ama bence artık kendini geri çekmelisin. hayatımda biri var dedikten sonra uzaktan flörtleşen adam adam değildir.

Oyle pat diye soylenmis bir sozu ancak onu neden oyle soyledigini aciklayarak duzeltebilirsin.
Kisa ve net bir konusma yapip ardindan ozur dileyebilirsin bence.

Benimki deli cesareti sanirim
birde adamin yabanci olmasindan kaynaklaniyor onlara gore boyle durumlar cok olagan
bana yanliz oldugumu bilip cikma teklif eden cok oldu umursamayip gectim ama buna takildim
Artik onun gozunde ne durumdayim bilmiyorum

Oyle pat diye soylenmis bir sozu ancak onu neden oyle soyledigini aciklayarak duzeltebilirsin.
Kisa ve net bir konusma yapip ardindan ozur dileyebilirsin bence.
ahh ah nasil cevirsem? ne desem? nasil toparlasamki?
Birde icim icimi yiyor acaba is arkadaslarina demis olabilirmi ? diye
yan buroda calisan bayan polislerin bana garip bakislarini seziyorum malesef

Ama bu daha durust davraniyor hic degilse hayatinda birinin oldugunun soyledi ama keske ilgili davranmasaydi
Yada ben yasadigim duygusal bosluktan dolayi onun hareketlerine fazla anlam yukledim.
Kötünün iyisi diyosun yani. Yaşadığın şeyden ders aldığınu düşünüyorum adamda gönlün var resmen ve çok yanlış kafadasın. Adam okey dese bişiler yaşıcak akışına bırakcak gibisin, ne diyelim...

siz bişeyler itiraf ettiğiniz için hoşuna gitmiş..
size show yapıyor kendince..
bi yol olmaz gibi geldi bana.
boş yere kafanızı karıştırmayın derim

Kocan olacak pislik sana yemin edip inkar etti canim. Metresine degil.

Bu adam birlikte olduğu kişiyi senle aldatsa. O da o bayana yemin edip inkar edecek.

Hem ayrılıp sana gelse ( ya da sana ayrıldım dese ) nasıl guveneceksin hayatinda biri varken senle ilgilenen ve o olmasa senle olurdum diyen adama. Bi yarabandi ariyorsun ama yine de güvenilmez biriyle olsan ve onu sevip kopamasan sonuç yine eskisiyle aynı şeyler olmayacak mi?

Ayrica özellikle aldatma konularında neler soyluyorsun o ikinci kadinlara (diyeyim). Sen de o konumda olacaksin farkinda misin?

Vazgeç bence bu adamdan.

Tahmin ederim canım ama adam fransızmış
Belki farklı olabilir
Sen daha iyi bilirsin artık
Herseyi akisina birakicam zaten daha fazla eselemeye gerek yok
Cuma gunu son gunum ve ordan gidiyorum bir dahaki sefere ancak aralik sonu gibi orda calisicam

Boşanma psikoljisinden çıkmak için illa biriyle birlikte mi olmak gerekiyor ki?
Bir kere ağzınız yanmış zaten biraz daha temkinli davranmak varken böyle ergence hareketler olmamış.
Aramak,aşığım demek... Kusura bakmayın ama şimdi yoğurdu üfleyerek bile değil dondurarak yemeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…