bosanma ,yeni biri ,belirsizlik

Ben bundan sonra zaten asla bir daha evlilik dusunmem
Begendigim ,durust birisi olursa hayatima girer ama evlenmem resmi olarak asla
Oyle biri olsunda omur boyu sursun diyede dusunmuyorum
Duzgun biriyle seviyeli bir birliktelik ,gittigi yere kadar

unut o adamı, şu an bişiylere sarılmak güvenmek istiyorsun hepsi bu, zayıf hissediyorsun kendini,boşan önce bence, bir kendine gel, şu an sağlıklı karar veremezsin

Bosanma sonrasi nasil atlatilir ben cok mutsuzum tum dunyam yikildi nasil toparlanicam bilmiyorum cok yalniz hissediyorum anilar hep aklimda ne gorsem onla bagdastiriyorum aklima hep onu getiriyor bu durumdan nasil kurtulunur bilemiyorum bana tavsiye verin atlatamiyorum

Yeni konu açın isterseniz bu konu 2015'in konusu. İnsanlar sizin yazdığınızı görmez ilk mesaja göre yorum yazar.

O kadar okudum meğerse konu eskiymiş ne oldu komiser merak ettim

Canım hayatta ne üstüne çok ısrar edersen olmaz o imkanın varsa yardım al diyecem, ama önce kendinle mutlu olman lazım , bak canım senim gibi milyon insan var yalnız , insan kendiyle mutlu olmadıktan sonra kimseyle olamaz

Bu adamdan uzak durun, hayatında biri var. Sizde aldatılmışsınız. Adam o kişi ile ciddi olmasa size yalan söylerdi. Adam etrafındakilere sizi anlatmıştır. Neyse ya uzak durun. Olacaksa olur zaten. Umarım düzgün biri çıkar karşınıza.

2015 te ki konuyu hortlasmisiniz, kendinize yeni konu açın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…