bosanma ,yeni biri ,belirsizlik

Dava henüz bitmediği içimin böyle hissediyorsun ama bitecek, benimde bitmedi temyizde bitene kadar da rahat yüzü yok gibi.

Adamın hayatında biri varmış bu ısrar neden?
sizin yaşadığınızı o bayanındamı yaşamasını istiyorsunuz?
Öyle erkeklerden uzak durun,ikinci darbe almak istemessiniz

Onceki konularinizi bilmiyorum. O yuzdenyorum yapmiycam ama ne cesaret varmis sizde. Nasil direk telefon acip, size asigim dediniz. Vay anasini. Asla yapamam heralde.

Seni biliyorum Melisa, mutluluk Hakkı'n elbet. Güçlü De bi kadınsın. Ama Adam direk demiş işte biri var hayatımda, gerçi Türk Değil diye laf edilmiş ama bence Türk olmadığı için açıkça ifade etmiş kendini, Türk olsa ikinizi birden idare ederdi.

Sen şimdi ciddi bi adım atmışsın geri tepmiş, hayatına devam et. Kısmetse olur, Ada'mın belki ilişkisi biter, kader..ama baska hamle atma derim ben.

Cnm çok zorlu şeyler yaşamışsın belli allah yardımcın olsun ancak şimdi söyliyeceklerime çoğu kişi karşı çıkabilir ama doğruları söylemek gerekirse kırmızıyla belirttiğim yere dikkat çekmek seni uyarmak istedim

Evet belki çok güzelsin çekicisin
Ama çevrende o bahsettiğin dönüp duran tipler bununla değil senin dul olmanla ilgileniyo

Ve sen çok yanlış bir şey yapıp telefonda saçmalamışsın
Buda onların gözünde seni iyice alınabilir bir yere taşımış
Lütfen kendine hareketlerine dikkat et taviz verme hadsizliklerine izin verirsen inan sonra çook daha üzülüp boşluğa düşeceksin
Ve şimdi şişen öz güvenin tamamen yıkılıp yerini hep mi böyle olcak karşıma çıkan diye büyük bir boşluk mutsuzluk umutsuzluk doğucak

Yere sağlam bas gözünü açık tut, sahte sesleri ve ışıltıları ayırt etmeyi bil

Konu sahibi Türkiye'de değil

Eşin hayatında sen varken başka bi kadını tercih etmiş, adamın sevgilisi var ve sana yeşil ışık yakmış. Sence bu adamla eşin arasındaki fark ne? Ben bi fark göremiyorum! Eğerki sana yaklaşırsa sakın kabul etme. Bildiğin mavi boncuk dağıtıyo.. evet mutluluk hakkın ama böylesini seçme....

kocam olucak pislik inkar edip durdu yeminlerle
Ama bu daha durust davraniyor hic degilse hayatinda birinin oldugunun soyledi ama keske ilgili davranmasaydi
Yada ben yasadigim duygusal bosluktan dolayi onun hareketlerine fazla anlam yukledim.

Bence acele diyor ve hata yapıyorsunuz. İki küçük çocuğunuzdamı var? Lütfen 10 kere düşünüp ona göre hareket edin ve insanların sizle gönül eğlendirmesine izin vermeyin. Hel ki çalışına yerlerdeki ilişkilere zerre güvenmiyorum
Kendine saygın olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…