- 8 Ağustos 2014
- 1.180
- 1.082
- 158
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
Dava henüz bitmediği içimin böyle hissediyorsun ama bitecek, benimde bitmedi temyizde bitene kadar da rahat yüzü yok gibi.evet sendercim adam fransiz.
Ama zaten asla bir turk le birliktelik dusunmem hepsi olmasada kaba saba odunlar bizim erkekler.
Biliyorum kulturu farkli ,ama yasadigim bosluktanmidir nedir hersey onemsiz geliyor
Nerdeyse 2.5 yil oldu ayrilali ama hala bir yanim aciyor artik bitsin istiyorum ,yoruldum.
aynen oyle dusunuyorum malesefLütfen çivi civiyi söker diyip acele etme
Konular karisti galibaSevilmezmi canim kuyrukyagi, bayilirim
ayyy cok guldum topikler karisti galiba yaanlis mesajSevilmezmi canim kuyrukyagi, bayilirim
Hehehe milletin derdi döndüyle döne, benimkide inekle danaayyy cok guldum topikler karisti galiba yaanlis mesaj
Hehe evet, silemiyorumda 10 dakika gecmis..kuyruk yagimida alip gidiyorum burdan.Konular karisti galiba
Sonra orda calisan digerleri etrafimda donup duruyor ,oda bana gosterilen ilginin farkinda aslinda.
Fizigimle her zaman ilgi cekmisimdir ,ne yalan soyluyim kocamin onca yasattigindan sonra ozguvenim geldi yerine.Insanlarin ilgisi hosuma gitti ve hayatima biri girsin istiyorum bu bosanma psikolojisinden cikmak istiyorum .
Bilmiyorum nasil davranicam?Bir kac gun sonra isim bitiyor ve yine yer degistiricem onu uzun bir sure belkide bir daha gormuyceem.Bu canimi acitiyor
Gitmeden onunla konussammi diyorum?Hayatinda biri varsa benimle uzaktan neden flortlesiyor?
Yada isimden dolayimi uzak kaciyor ..Belki baska sartlarda karsilassaydik farkli olabilirmiydi?
Sacmaliyormuyum ?Akil verin lutfen bir seyler soyleyin.
canim genc bosanmadim ama cok genc evlendim 18 yasindaydimYas kac Melisa cok mu genç boşandın ?
Konu sahibi Türkiye'de değilCnm çok zorlu şeyler yaşamışsın belli allah yardımcın olsun ancak şimdi söyliyeceklerime çoğu kişi karşı çıkabilir ama doğruları söylemek gerekirse kırmızıyla belirttiğim yere dikkat çekmek seni uyarmak istedim
Evet belki çok güzelsin çekicisin
Ama çevrende o bahsettiğin dönüp duran tipler bununla değil senin dul olmanla ilgileniyo
Ve sen çok yanlış bir şey yapıp telefonda saçmalamışsın
Buda onların gözünde seni iyice alınabilir bir yere taşımış
Lütfen kendine hareketlerine dikkat et taviz verme hadsizliklerine izin verirsen inan sonra çook daha üzülüp boşluğa düşeceksin
Ve şimdi şişen öz güvenin tamamen yıkılıp yerini hep mi böyle olcak karşıma çıkan diye büyük bir boşluk mutsuzluk umutsuzluk doğucak
Yere sağlam bas gözünü açık tut, sahte sesleri ve ışıltıları ayırt etmeyi bil
Konu sahibi Türkiye'de değil
kocam olucak pislik inkar edip durdu yeminlerleEşin hayatında sen varken başka bi kadını tercih etmiş, adamın sevgilisi var ve sana yeşil ışık yakmış. Sence bu adamla eşin arasındaki fark ne? Ben bi fark göremiyorum! Eğerki sana yaklaşırsa sakın kabul etme. Bildiğin mavi boncuk dağıtıyo.. evet mutluluk hakkın ama böylesini seçme....
canim turk erkekleri dunyanin heryerinde aynilar hanzo yaniOrda farklıysa, oh iyi o zamn
Burdaki aç kurtlardansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?