Sevgim bittiSevmiyorsan neden evlendin?
Evlenirken seviyor dumEvlenirken aklınız neredeydi?
O zaman sevgini bitiren ne canımEvlenirken seviyor dum
Napcam doğru karar vermek istiyorumYeterli.
Sevgi olmadan evlilik mi olurmus?
Onun adı evlilik degil her iki tarafa da eziyettir.
Bilmiyorum soğudum sadeceO zaman sevgini bitiren ne canım
Bu bosanmak için bir sebep benceSevgim bitti
Bilmiyorum soğudum sadece
Soğuduğun durum ne canım özel değilse onu biliyosan belki düzelirBilmiyorum soğudum sadece
Evet 5 buçuk aydır evliyimEvlendiginde seviyor muydun yeni evliyim diyorsun ne kadar süredir evlisin?
Ufakta olsa hoslanti var mı. Sevisirken operken sarilirken el ele tutusurken. Sohbet ederken... Eğer bunlarin hiçbirinde ufakta olsa yüreğinde bir kipirti yoksa.. İkincisi görmeye bile tahammülün yoksa. Bırak tene teması yanlışlıkla parmağına elin dediğinde hissettiğin ne elini biran önce çekme isteğimi yoksa daha sıkı tutma isteğimi... yani özetle hangisi ☺Merhaba hanımlar eşimi sevmiyorum bu boşanmak için yeterli mi . Yeni evliyim napcam kafam karışık .
Evlenmeden önce yalanlar söyledi . asgari ücret almadığını iyi bir fabrika da usta olduğu söyledi . annem lere yakın oturcaz falan hepsi yalan.zaten oda beni sevmiyor . maddiyat olmadığı için kimseyle evlilik yapamamış. Ben le yaptı .Soğuduğun durum ne canım özel değilse onu biliyosan belki düzelir
Hep diyorum şu evlilik için bir olgunluk testi falan geliştirsinler, bir yetkinlik sınavı yapsınlar... çocuk oyuncağı mı bu?Evet 5 buçuk aydır evliyim
Anladım canım onunla konuş güzelce önce ortak karar alınEvlenmeden önce yalanlar söyledi . asgari ücret almadığını iyi bir fabrika da usta olduğu söyledi . annem lere yakın oturcaz falan hepsi yalan.zaten oda beni sevmiyor . maddiyat olmadığı için kimseyle evlilik yapamamış. Ben le yaptı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?