Boşanma

tardiss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
227
57
48
41
Merhaba hanımlar eşimi sevmiyorum bu boşanmak için yeterli mi . Yeni evliyim napcam kafam karışık .

Sonradan mı sevgi bitti zorunlu bi evlilikmiydi

Merhaba hanımlar eşimi sevmiyorum bu boşanmak için yeterli mi . Yeni evliyim napcam kafam karışık .
Ufakta olsa hoslanti var mı. Sevisirken operken sarilirken el ele tutusurken. Sohbet ederken... Eğer bunlarin hiçbirinde ufakta olsa yüreğinde bir kipirti yoksa.. İkincisi görmeye bile tahammülün yoksa. Bırak tene teması yanlışlıkla parmağına elin dediğinde hissettiğin ne elini biran önce çekme isteğimi yoksa daha sıkı tutma isteğimi... yani özetle hangisi ☺

Soğuduğun durum ne canım özel değilse onu biliyosan belki düzelir
Evlenmeden önce yalanlar söyledi . asgari ücret almadığını iyi bir fabrika da usta olduğu söyledi . annem lere yakın oturcaz falan hepsi yalan.zaten oda beni sevmiyor . maddiyat olmadığı için kimseyle evlilik yapamamış. Ben le yaptı .

Evet 5 buçuk aydır evliyim
Hep diyorum şu evlilik için bir olgunluk testi falan geliştirsinler, bir yetkinlik sınavı yapsınlar... çocuk oyuncağı mı bu?
Ortada bir problem yoksa 6 ay olmadan nasıl biter bu sevgi? 6 ay önce seviyordunuz da ne değişti?
Eşinizde sizin gibi düşünüyor mu?

Anladım canım onunla konuş güzelce önce ortak karar alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…