Boşanma

Kimse boşancam diye evlenemez . eşim ayrılmak istemiyor

Canım sanırım yaşı var baya ve şartlarını farklı göstererek seni ikna etti sende yalan olduğunu görünce soğudun sevgin bitti.Bu duygularını onunla güzelce paylaş

Şunu baştan yazsaydınız keşke, en azından anlaşılır olurdu.
Adam sizi kandırmış evlenirken... sevmiyor olmanı gayet doğal da bunu 6 ay sonra mı anladınız? Neden şimdi?

Bence hemen bosanmak yerine oturun ortak kararlar alin maddi durumunuz iyi degilse sizde calisabilirsiniz mesela.ozaman rahat gecinirsiniz.eger surekli yalan soyleyen biri degilse tabi bir anlik kizginlikla is yapmayin sonra pisman olursunuz

Evet bu özellikler yeterli, evrakları tamamla yarın gel başla.
Arkadaşım saçma saçma sorular sorma. İnsan emin olmadığı biriyle neden evlenir bir yuva kolay mı kuruluyor kolay yıkılsın. Eşine geçmiş olsun olan ona oldu

Canım sanırım yaşı var baya ve şartlarını farklı göstererek seni ikna etti sende yalan olduğunu görünce soğudun sevgin bitti.Bu duygularını onunla güzelce paylaş
32 yaşında .ko
Şunu baştan yazsaydınız keşke, en azından anlaşılır olurdu.
Adam sizi kandırmış evlenirken... sevmiyor olmanı gayet doğal da bunu 6 ay sonra mı anladınız? Neden şimdi?
Bi ongün falan oldu.şimdi aklima geliyor . bunlar yeni kızmaya başladım

Eşimin arkadaşisın galiba çok iyi taniyorsun ona üzüldüğünü göre

Bence hemen bosanmak yerine oturun ortak kararlar alin maddi durumunuz iyi degilse sizde calisabilirsiniz mesela.ozaman rahat gecinirsiniz.eger surekli yalan soyleyen biri degilse tabi bir anlik kizginlikla is yapmayin sonra pisman olursunuz
Şuan düşünüyorum .insanlardan fikir almak istiyorum . bakalım

Boşanmak istiyorsan gidip dava açman gerek, eğer anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyorsa çekişmeli boşanma davası olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…