Neden bu kadar sertsinya bi düzgün anlatın da yardımcı olmaya çalışsın insanlar,
mıy da mıy cımbızla laf alınacak
sevmiyorsan boşan,
mahkemeler de orada hakimler de
Öyle yapıcam ama boşanmak istemiycek .Anladım canım onunla konuş güzelce önce ortak karar alın
Neden istemesin kiÖyle yapıcam ama boşanmak istemiycek .
Kimse boşancam diye evlenemez . eşim ayrılmak istemiyorHep diyorum şu evlilik için bir olgunluk testi falan geliştirsinler, bir yetkinlik sınavı yapsınlar... çocuk oyuncağı mı bu?
Ortada bir problem yoksa 6 ay olmadan nasıl biter bu sevgi? 6 ay önce seviyordunuz da ne değişti?
Eşinizde sizin gibi düşünüyor mu?
Yalnız kalmak tan çok korkuyor . daha kimseyle evlilik yapamam diyor.Neden istemesin ki
Canım sanırım yaşı var baya ve şartlarını farklı göstererek seni ikna etti sende yalan olduğunu görünce soğudun sevgin bitti.Bu duygularını onunla güzelce paylaşKimse boşancam diye evlenemez . eşim ayrılmak istemiyor
Evlenmeden önce yalanlar söyledi . asgari ücret almadığını iyi bir fabrika da usta olduğu söyledi . annem lere yakın oturcaz falan hepsi yalan.zaten oda beni sevmiyor . maddiyat olmadığı için kimseyle evlilik yapamamış. Ben le yaptı .
Kimse boşancam diye evlenemez . eşim ayrılmak istemiyor
Çalışıyomusun ailen arkanda durur muYalnız kalmak tan çok korkuyor . daha kimseyle evlilik yapamam diyor.
32 yaşında .koCanım sanırım yaşı var baya ve şartlarını farklı göstererek seni ikna etti sende yalan olduğunu görünce soğudun sevgin bitti.Bu duygularını onunla güzelce paylaş
Bi ongün falan oldu.şimdi aklima geliyor . bunlar yeni kızmaya başladımŞunu baştan yazsaydınız keşke, en azından anlaşılır olurdu.
Adam sizi kandırmış evlenirken... sevmiyor olmanı gayet doğal da bunu 6 ay sonra mı anladınız? Neden şimdi?
Eşimin arkadaşisın galiba çok iyi taniyorsun ona üzüldüğünü göreEvet bu özellikler yeterli, evrakları tamamla yarın gel başla.
Arkadaşım saçma saçma sorular sorma. İnsan emin olmadığı biriyle neden evlenir bir yuva kolay mı kuruluyor kolay yıkılsın. Eşine geçmiş olsun olan ona oldu
Çalışmıyorum .ailem yanımdaÇalışıyomusun ailen arkanda durur mu
Şuan düşünüyorum .insanlardan fikir almak istiyorum . bakalımBence hemen bosanmak yerine oturun ortak kararlar alin maddi durumunuz iyi degilse sizde calisabilirsiniz mesela.ozaman rahat gecinirsiniz.eger surekli yalan soyleyen biri degilse tabi bir anlik kizginlikla is yapmayin sonra pisman olursunuz
Eğer yalan söylediyse haklısın güvenin kırılmış ona anlat ortak bir karar alın ya da bir süre kafanı dinleyeceğini söyle iyice düşünÇalışmıyorum .ailem yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?