• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Aylinsu95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
4
0
1
29
Herkese merhaba ben bir konuda yardım istiyorum eşim cezaevindeydi boşanma davası açtım çekişmeli ilk mahkeme oldu son iki mahkeme vüristen dolayı ertelendi şimdi eşim cezaevinden çıkmış çekişmeli boşanmayı anlaşmalıya çevirip bir an önce boşana bilir miyim

Herkese merhaba ben bir konuda yardım istiyorum eşim cezaevindeydi boşanma davası açtım çekişmeli ilk mahkeme oldu son iki mahkeme vüristen dolayı ertelendi şimdi eşim cezaevinden çıkmış çekişmeli boşanmayı anlaşmalıya çevirip bir an önce boşana bilir miyim
Esiniz mahkemede ben de bosanmak istiyorum derse bosanirsiniz diye düşünüyorum.

O boşancam diyor ama bu çekişmeli dava ertelendi 2 kez şimdi Eylül 23 de ben hemen olsun istiyorum o yüzden bu çekişmeli davayı anlaşmalıyaa çevirebilir miyim
Avukatinizla bir görüşün. Ben hukuk bilgisiyle degil ama etrafimdaki tecrubelere bakarak bunu soyledim. Ikiniz de bosancam tamam derseniz o dava da bosanirsiniz diye düşünüyorum.

Tamam teşekkür ederim sağolun yardımınız için
İki taraf tüm konularda nafaka çocuk velayeti mihir vb. Mal paylaşımı her konuda tam olarak anlaşıp, metne dönüştürerek ki avukat varsa anlaşmalı ayrılık daha uygun ücret almalılar ve size yardımcı olurlar.dilekçenizi hukuki olarak hazırlatıp ,hakimin yazicisina rica edip erken gün aldırın ve hakime her konuda anlaştığınızı duruşmada beyan edin.2avukata gerek yok.kendi avukatınızı bırakmayın. Olumlu yaklaşın kolay çözülür. Allah yardımcınızolsun. Çocuk velayetini isteyin.

Ever anlaşma protokolü hazırlayın mahkemeye (kalemine) eşlerden birinin sunması yeterli. Protokolü verirken yakın tarihe celse isteyin. Bu celseye ikiniz de gidin, bosanma protokülünü hür irademle hazırladım/kabul ettim deyin.

Back
X