Boşanma

Adliyeye tek başına geldi, giderken annemin babamın elini öptü helallik istedi sonra da gitti.

Çok kötü bir acıymış bu, canımın parçası kopmuş gibi.
Yaa çok üzüldüm.. Geçmiş olsun tez zamanda atlatırsınız inşallah..
Bundan sonraki hayatınızda mutuluklar dilerim.

Bir güncelleme daha,

Canımdan parça koptu falan dedim ama ben dünden beri kendimi ciddi ciddi aptal gibi hissediyorum. O kadar doluyum ki.

Eşyaların üstüne yattı, protokolümüz olduğu halde babam iki koltuk için uğraşma değmez kurtulmaya bak dediği için bugün ortak evimizden kişisel eşyalarımı alıp çıktım. Babasına babamı arattı bir de kocaman herif babam telefonda söyledi elimizde mahkeme kararımız var istesek polisle gelir herşeyi almayı da biliriz, kızımın bu eve katkısının bir arabadan (araba bende) çok daha fazla olduğunu da çok iyi biliyoruz ama bu iş daha fazla uzamasın kişisel eşyalarını alacak bugün diye.

Mesajlarında demiş sen bana dünya borç bıraktın diye yuh (evi ona bırakmıştım borçlarıyla birlikte). Şehrin en iyi semtlerinden birinde güzel bir ev almıştık, aileyiz biz borçlarımız bitsin diye maaşım dışında elime geçen yüklü miktarları hep ona verdim peşinat için. Maaşlarımız zaten ortaktı para falan gizlemezdim ondan ki bir ara tüm maaşımı yine ona gönderiyordum yine borçlarımız bitsin diye sonradan yollamayı bıraktım. Kiralık ilanı vermiş hemen eve, iyi bir kira geliri alacak, kredisini de bitirince çook prim yapan bir ev sahibi olacak benim sırtımdan. Sanki ona borç takıp kaçmışım gibi nasıl konuşuyor, ben kime güvenmişim kimi sevmişim böyle, nasıl da kendine çeviriyor olayları.

Afedersiniz eşşek gibi çalıştım (geçmiş konuşarımda var), evimize maddi ve manevi katkım ondan daha fazlaydı. Bu adam abdestli namazlı adam güya, kul hakkı hiç umurunda değil. İnsan bu kadar mı kullanır karısını öyle öfkeliyim ki. Ona söyledim, Allahın adaleti keskindir, istediği kadar beni karalamaya çalışsın herkesi kandırır ama kendini kandıramaz.

Resmen dolandırılmış hissediyorum kendimi. Babama uyup almadım bişey ama gidip benzin döküp yakasım geliyor o evi de eşyaları da.

vallahi insanın içindeki acıyı anlayabiliyorum
protokolü evi bırakacağınız şeklinde mi imzalamıstınız?
Ben araba ve ev eşyalarının bir kısmını o da borçlarıyla birlikte evi alacaktı. Arada ayrıntılar da var ama özet geçiyorum. Evi ister sat ister borçlarını öde sende kalsın demiştik. Biraz da iş çabuk sonuçlansın diye.

bide abdesli namazlı valla kardeşim evi bırakman iyi olmamış keşke onu sen alıp odemeye devam etseydin..bunların ne acı olduğunu biliyorum benim mahkememde yaklaşıyor bakalım ben ne yapııcağım..canım çok acıyor benimde yalnız değilsin kardeşim yalnız değiliz kurtulduk inşallah ,inşallah Allah katındada yanlış yapmamışsızdır bu bize yanlış yapanlara ..bakalım geleceğimiz nasıl olucak Allahım hayırlı yazılar yazsın ..hayatımızı yaktılar işte adam gibi durmayıp ..belki hiç evlenemeyip belki hiç çocuk sahibi olamıcaz...Allah görsün Allah bilsin yeter...bazen bende kıyamıyorum hemen acıyorum mutlu olsun falan diyorum ama değmez yani bence dualrımızda mutlu olsunlar dmeyi bile haketmiyorlar..çocuk çolukla uğraşmışız ben bunları nasıl göremedim evlenmeden önce diyip duruyorum kendi kendiime çook geçmiş olsun darısı başıma olsun :) hayırlısı olsun...bundan sonra Allahım bize ayağımıza bir taş bile değmesine izin vermez inşallah :)

Yarın sabah güneşin doğacağına emin olduğun gibi emin ol: GEÇECEK. iyi olacaksın.

Saol canım, evi ödemeye gücüm yetmezdi krediyi ödeseydim maaşımdan çok az bir para kalacaktı elimde ve ailesiyle aynı apartmandaydı ev oturamazdım da yani orada. Maddi kayba da uğradım ben evlilikte yalnızca manevi değil.

Kendime de çok kızıyorum bir an önce kurtulayım diye uğraşmıyorum sonra da pişman oluyorum kandırılmış gibi hissediyorum. Resmen yemeyenin malını yerler diye üstüne yattı herşeyin hiç bu durum adil mi diye düşünmedi.

Bir an önce unutmak istiyorum bütün o yaşadıklarımı fedakarlıklarımı.

Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. Çok sevindim adınıza allah utandırmasın herşey çok çok güzel olur inşallah sizin için. Darısı tüm boşanmaya çalışanların başına. Bir an önce bitmesi dileğiyle..
Siz kendinizi üzmeyin bir oh çekin arkanıza yaslanın. Rahatlayın. Bitmiş çok şükür. Kurtulmuşsunuz.
Eski eşinizde bu zamana kadar çabalamayıpta mahkeme zamanı gelince konuşsa ne çıkar.. Allah bildiğini gibi yapsın onları. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz inşallah

Aynı süreci yaşıyoruz seninle. Allah biliyo sarılıp ağlamak istedim. Allah yardımcımız olsun

Emin ol ki ayni duygulari yasadim fakat bazi insanlar bukalemun gibi hizli adapte oluyo. Bende onlardan biriyim heralde. 8 aylik evli 6 aylik hamileyim esim annesinin doldurusuna iftiralarina gelip beni bosama karari aldi.
Ne bana ne cocugumuza acimadi.
Annem vefat etti babam kanserin son evrelerinde abim arkamda degil.
Tek kaldim.
Aniden aklima ölme istegi geldi sonra bebegimin tekmesiyle irkildim...
Savasicam dedim.
Sende savas.

valla benimde kendi evliliğimde kaybım baya yüksek maddi olarak
haram zıkkım olsun bu erkeklere
Kendimi de suçluyorum şu ara hakkımı almadığım için, bir taraftan da yıprandığıma değmeyecek diye uğraşmadım. Yani beni zengin etmez ama çatır çatır uğraşıp içimi soğuturdum en azından. Aman ne bileyim işte inşallah pişman olmam almadığım için. Bir de ben eşimi tanırım, şu an benim canımı acıtmaya çalışıyor herşeyi yokuşa sürerek ama ben böyle sessiz ve tepkisiz kalınca utanacak kendinden ileride, şu an egosundan gözü bişey görmüyor. Bu hep böyle oldu.

Allah razı olsun, ne kadar çokmuşuz bu süreçlerden geçen. Rabbim sizin de bu günlerinizi tez zamanda unuttursun, sadece bir hayat tecrübesi olarak gülümseyerek hatırlarsınız inşallah.

Aynı süreci yaşıyoruz seninle. Allah biliyo sarılıp ağlamak istedim. Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah, hayat da bize bu şekilde bişeyler öğretiyor işte :) geçecek inşallah herşey

Zormuş sizin yaşadıklarınız da allah yardımcınız olsun.

Savaşmak derken tam anlayamadım evlilik içinse o iş bitti geçen hafta boşandık bilem

Çaba da gösterdim zamanında ama karşılıklı olmadıktan sonra dipsiz kuyuya su çek çek nereye kadar be arkadaşım.

Zorluklara karşı savaşmaksa kastın, şükür kendimi güçsüz hissetmiyorum. Yani ağlıyorum üzülüyorum ama bu benim yapım, bu tepkileri vermem lazım.

Allah yardimciniz olsun. Emin olun bir sure sonra akliniza bile gelmeyecek maddi kayıplarıniz.
Iyi ki ugrasmamisim diyeceksiniz. Iyi ki yoluma bakmisim diyeceksiniz.

Allah yardimciniz olsun. Emin olun bir sure sonra akliniza bile gelmeyecek maddi kayıplarıniz.
Iyi ki ugrasmamisim diyeceksiniz. Iyi ki yoluma bakmisim diyeceksiniz.
İnşallah öyle derim, aman demezsem de iki söylenir yine unuturum gerçi dünya malı değil mi çalışır yine yaparım.

Beni asıl acıtan ondan bu hareketleri görmek. Yani anneme babama demeye cesaret edemiyorum ama ben hala seviyorum bu adamı neresini seviyorsam artık böyle davranışlarda bulunmasın, aileme gördün mü gerçek yüzünü dedirtmesin isterdim. Hala konduramıyorum işte. Bir yandan da allahım sevgim ona karşı yumuşatmasın geri dönmeyeyim diye dua ediyorum. Böyle bir ikilemdeyim.

Evliyken size karsi cok ciddi hareketleri olmadi galiba. Yoksa hala sevemezdiniz. Genelde cevremde de kavga,dövüş,siddet olmadan bosanilmiyor ya o yüzden sordum.

Evliyken size karsi cok ciddi hareketleri olmadi galiba. Yoksa hala sevemezdiniz. Genelde cevremde de kavga,dövüş,siddet olmadan bosanilmiyor ya o yüzden sordum.
Biraz da benden kaynaklı biraz duygusal biriyim hemen bitmiyor hislerim.

İlk açtığım konumda biraz anlatmıştım, yani güvensizlik ezmeye sindirmeye çalışma hepsi vardı. Bir de kadına bakış açısı benim yetiştiğim kültürdeki gibi değildi. Kullanılmış istismar edilmiş hissediyorum kendimi. Hızlı evlendik biz belki nişanlılığı uzun tutsak uyumsuzluğumuz ortaya çıkar belki de hiç evlenmezdik. Gerçi ben çok seviyordum yine de kendimi kandırabilirdim :) Kısmet böyleymiş.

Bende boyle gissediyorum hala ama bizimki merhamet inan. Kimse kendine boyle davranan insanlari sevemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…