Boşanma

hakkınızda hayırlısı olsun anlaşmalı boşanıyorsunuz sanırım bende sizinle aynı süreçteyim
eşime dedim boşanmak istiyorum diye o da tamam demişti
ama şu an ayın sonunda görümcem nişanlanacak diye sanırım bunu yaşamamak için ayak diretiyor
profilinizdeki şehirdeyseniz bana bi ay denmişti haftaya gün verilmesi baya şaşırttı beni çokta iyi olmuş sizin için

Ankara'dan yakın zamanda taşındım, başka şehirdeyim şu an. Hatta ikimizin de memleketi olan bu şehre onun için gelmiştim, iş bulup gelmem iki yıl sürdü ve çok yıprandım bu çetrefilli süreçte anlatsam sayfalar sürer. Geldikten üç hafta sonra ise ayrıldık işte yani aynı evde sadece üç hafta yaşadık :) bu bile içimin soğuması için yeterli bir sebep aslında ki başka sorunlarımız da vardı.

Bir adam gözden çıkarıyorsa sizi sebebi ne olursa olsun (blöf, göz korkutma ya da gerçekten istememe) yanında kalmamak lazımmış. Bu forumda da etrafımızda da sürekli söyledikleri boşanmak son çare olsun, çabalayın, elinizden geleni yapın. Ben de böyle düşünürdüm ama artık değil. Bir ilişki can çekişmeye başladıysa bırakın ölsün o ilişki, aksi halde bir ömür bitkisel hayatta geçiyor.

akut sorunlar haricinde mutsuzluktan anlaşamamaktan dolayı boşanma çok yorucu
çok yıpratıcı cidden
karar vermesi uygulaması herşeyi çok yıpratıcı

evet bizimki de can çekişti
eşinizinde anlaşmalı boşanmaya yanaşması en azından sürecin daha yıpratıcı olmaması adına çok iyi

ailenizin yanına mı döneceksiniz
ben her yerde daralıyorum şu ara iki buçuk yıllık evliydim düzenim vardı iyi kötü tekrar odama sığabiliyor muyum isteklerim uyuşur mu bilmiyorum

Ben de şu an ailemin yanındayım olmuyor gerçekten. Elbette çok seviyorum onları, en büyük şansım ailem fakat ben okuldu çalışmaydı evlilikti derken 18 yaşında ayrılmıştım evden, belli yaştan sonra yapamıyor insan.

Bir de ben belirsizlikten hoşlanmam bir an önce evimi tutayım düzenimi kurayım diyordum, bizimkilerden bu yüzden paparayı yedim :) hemen kaçmak istiyormuşum bi laf dinleyecekmişim neymiş bu acele hiç mi saymıyormuşum onları yahu ne alakası var ben siz olmadan ne yaparım dedim, bir süre istedikleri gibi yanlarında kalacağım yanlış anlıyorlar çünkü. Ama daha sonra kendi hayatımı kuracağım, belki de yine başka şehire giderim nasılsa değişikliklere alıştım.

Senin planın ne peki? Çalışıyor musun?

Suan bende ayni durumdayim.
Belirsizlik icinde bekliyorum bosanma olursa anlasmali olcak.
karsi tarafin hala ne dusundugunu bilmiyorum.benide en cok bu yipratiyor neler olcak dusuncesi.ne tamam bosanalim diyor nede duzelcek hersey diyor.
hep ucu acik seyler konusuyor.
ama bugun daha iyiyim artik bosanma fikrine alisiyorum heralde kararlarim netlesiyor.
Ustune bu konuyuda gorup yorjmlari okuyunca baya bi rahatladim.
Hakkimizda hayirlisi olsun.
napalim zorlamanin alemi yok.
yazmissinya ben cok fedakarlik yapiyorum
ilgi alaka ama ondan goremiyorum ayni sebepler benimkide.oda esin gibi kendini hic hatali gormez inanilmaz bi egosu var.
Burnu dusse yere almaz tavirlari ama alttan altada biyeri ucbucuk atiyo belli etmemeye calisiyor.
iste simdi noldu goz gore gore bitiyo evlilik.

Valla ayni seyler hep bende bu belirsizlik bitsin.biran once ne olcaksa belli olsun diye duramitorum yerimde.
iceri girsem oturamiyorum disari cikiyorum duramiyorum.

Ben kesin karar alarak evden ayrıldığım ve karşıdan adım beklemediğim için bu gel gitleri yaşamadım kafam netti. Sadece üzülüyorum ve özlüyorum ama o duyguyu da kontrol altında tutmaya çalışıyorum :)

Sürekli karşı tarafın egosunu beslersek elbette yürür evliliklerimiz, yani dışarı karşı evli oluruz ama evin içinde bitkiden farkımız kalmaz. Kaldı ki onları bile sulamak lazım bizi sulayan da olmaz.

Bazen o uzuntuyu dibine kadar bende yasiyorum.ama kendimi her ne olursa olsun kontrol eden ben edemiyorum.hersey olacaga varir derdim zaten bitirerek herseyi ciktin o evden niyetin bosanmaydi felan der kendimi bu kadar yipratmazdim ama bu sefer nedendir kaldiramadim
Aslinda sonuc ne olur bilmiyorum ama ailem kesinliklikle istemiyor barismami.
hatta o adamin yanina gidersen bizide kardeslerinide unut ne olume ne olune diyolar.bende ailemi cigneyip gitmem kesinlikle.
bi yandan da bende guclu dururum hep ama surekli agliyorum banada diyolar niye agliyosun vsvs.yada surekli benden canlilik bekliyolar ama yapamiyorum bu sefer ailemlede birbirimize giriyoruz.
bende en son artik ablama geldim iki gun ayri kalalim herkes bi sakinlessin diye.

Bana da kızıyorlar ağlama diye neşeli mutlu olmam lazımmış kurtulduğum için en sonunda patladım ya bi rahat bırakın da ağlayıp rahatlayım ben de böyle bir insanım kabul edin artık diye. Sonuçta herkesin atlatma biçimi farklı kimi ağlar kimi bağırır kimi gezer tozar. Onlar üzüldüğümüzü istemiyorlar o yüzden diyorlar öyle takılma pek. Güçlü durmaya da çalışma bütün hisleri yaşa bastırma olur mu

Bi rahat biraksalar.
sanki kucuk cocugum hastalandim.
yemek yemezsin yok hastalancak yok serum takacaklar acillik olcak.yok bi soguk dus al kendine gel.
farkinda degiller ama daha cok kotu oluyorum aglayasim geliyor:)
Diyorum bende bakin ben suan cok sikintiliyim bosaniyorum kolay degil.bu kadar ustume gelmeyin anlamiyolarki ne kadar desende biz senin yanindayiz kabul ediyoz diyolar buseferde.
bende sinirle bisey diyorum bazen annem de bu sefer ozur dilerim diyor daha cok kiziyorum kendime .
Aslinda hepimizin dengesi bozuldu akli selim dusunen yok.
oyuzdende birbirimizi yiyip duruyoruz.
Onlar beni yanlis anliyor.
ben alinganlik yapiyorum belki.

Hahah bende panik atak var mesela (böyle deyince burhan altıntop gibi oldu), stresli dönemlerde baya ağır nöbetler geçirdiğim oldu. Ailemin yanına döndüm böyle kırılgan vazo gibi davranıyorlar şimdi yazınca iyi bişey gibi ama nasıl kötü hissediyordum hastalıklı gibi. Yok ağlama üzülme aman hastalanma. Dedim artık ya bi normal davranın bişey olduğu yok bir süre ağlayıp susacağım diye kendim de normal hayatıma döndüm kısa zamanda. O zaman rahatladılar biraz.

Sen de günlük hayatına devam et de uğraşmasınlar :) biraz uzaklaşman iyi olmuş kafa dağıtırsın iyi gelir sana

ben çalışıyorum fakat ayrı eve çıkmam için biraz annemlerin gönlünü yapıp öyle çıkabilirim sanırım
bende boşanmayı kendim söylememe rağmen çok etkilendim
ağlaım baya burnum yaram oldu gözlerim şiş işe gidemedim rapor aldım bide aynı işyerindeyiz çok ortak arkadaşımız var

ben mecbur annemlerle yaşayacağım ama sonrasında ayırmak istiyorum çünkü bu geldiğim süreçte bile bunalıyorum ara ara
ve o anlarımı kimsenin kalbini kırmadan atlatsam çok iyi olacak cidden

Evet.bugun baya bi doktum icimi.artik dusunmuyorum bile rahatim insallah yarinda boyle olur gun gectikcede daha iyi oluruz:)
Bide gercekten bu konu cok iyi geldi bana yorumlar ve yorumlarin sagol.

bende aynıyım biraz önce annemi kırdım şu an çok daha beter haldeyim
zaten eşimle ilgili araftayım
herşey üstüme geliyor gibi hissediyorum

bende aynıyım biraz önce annemi kırdım şu an çok daha beter haldeyim
zaten eşimle ilgili araftayım
herşey üstüme geliyor gibi hissediyorum
Iste olan aileye bize oluyor.
bende oyle adam gayet rahat sakin evde tek basina rahat rahat keyif yapiyor bizde.
aman noldu nolcak bosancammi yoksa dizelcekmi diye diye kurup duruyoz.
Uzulme bosver dusunme bile nolcaksa olur
herseyin sonu degilya.bundan sonra yasayacagin guzel seyleri hayal et.
zaten mutsuzdun onu dusun.
ben oyleydim esim evde olunca surekli tartisma pazar olsun hic istemiyordum.
adamin bana garezi vardi resmen bitek bana ama.
hep dusunuyodum ya ben daha ne yapiyim yapmadigim sey kalmiyordu dusunuyodum neden bana dusman gibi davraniyo diye.
bende eksik olup onda olan ne var.yada bende eksik olup onda olan ne .en azindan bunlari dusunmuyorum artik.
olurda bi ihtimal donersem kendimi bu kadar yipratmiyacam.

benım şu an ailem biliyor
ama benim eşim boşanma için dilekçe vermeden söylemeyecek ailesine
sanırım görümcemin nişanı gölgelenmesin istiyor
ona da sinir oluyorum onun ailesi neden bilmiyor diye benım aılem uzulurken

Aynisini yasadim biliyomusun babasindan fena korkuyodu bide o siralar hastane felan ugrasiyolar.biz bikere daha ayri kaldik babamgil duymasin diye 2 gun sonra geldi yalvar yakar okadar laf dedi bundan sonra soyle boyle diye.baba vefat etti .
ben simdi evi terkettim adam ertesi gun annesine gelmis dusunebiliyomusun ayni yerdeyiz sonradan duydum.ertesi gun cekmis gitmis geri.ilkinde daha ilkgunden basladiydin yok hayatim bitti sensiz yasayamam diye simdi neymis bikac gun kendimizle yuzlesecekmisiz hic umudu yokmus.
bak bi boyle diyo bende haklisin diyince 3 4 saat sonra seni seviyorum geri gel diyo.
yok oyle dedim azcik dusunelim dedim bende.ne saniyosa kendini.
bizimde cuma gunu cok yakinin bi dugunu var gelcek mutlaka biraya anasi bacisi kardesleri bakalim nolcak.gelemezmis bide benim yanima babamin yuzune bakacak yuzu kalmamis beyfensinin ben gidecekkisim.kimi kandiriyosa suna egomu tavan yap gelde demiyoda.
niye kendim geldim kendi ayagimlada gitcem oda bir yapiyosa 10 yapcak cunku niye kendin gittin bi tarafina baka bakada dondun diye.
Ben hazirim yarin gidek bosanalim desin yarin atarim imzayi tek kurusunu dahi istemiyorum.
ha duzelteceksede oyle elini tasin altina koymadan olmuyacak.

Update niyetine,

Bugün boşandık. 5 dakika sürdü.

Şimdiye kadar hadi bitsin hemen bitsin çabuk bitsin umrum olmaz kafasında takılan eşim, duruşmaya son iki gün kala çok pişman olduğunu canının çok yandığını işin bu noktaya geleceğini tahmin edemediğini söyledi sürekli. İnsan kaybettiğinin kıymetini yokluğunda anlarmış, en kötü dediği zamanlarda bile birlikte olmanın verdiği bir güzellik varmış öyle dedi. Ben ona çok iyi eş olmuşum ama o kıymetini bilememiş çok pişmanmış bir şans daha vermeliymişim. Ama iki güzel sözüne geri dönseydim daha kötü olacaktı herşey. Canım çok yansa da ona göstermedim, bitmesi daha doğru güzellikle bitirelim dedim. Yine de içimden tuttu o hali sözleri.

Benim sürünsün, pişman olsun gibi hislerim yok onun hakkında. İnşallah çok mutlu olur. Ben onu hala çok ama çok seviyorum. Ama sevgi herşeyi çözmüyormuş işte. Dizilerdeki gibi olmuyor.

Kısmet buraya kadarmış. Allah ikimize de güzellikleri göstersin bundan sonra. Öyle canım yandı ki bugün nasıl anlatayım nasıl tarif edeyim bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…