Boşanma

Biz nasıl atlaticaz kızlar ya bu durumu vallahi hiç bilmiyorum ya bi iyiyim bi kötü hayatım allak bullak oldu ya boş teneke gibi hissediyorum kendimi ..onlar hayatlarına devam ediyor olan bize oldu ya olan yine biz kadinlara oldu..

ne kadar güzel evlenmişsiniz bile.

kimsede beni takmadı ya helal olsun vallla ,neyse canınız sağolsun ..zaten herkesin yaşadığı kendine demi..

kimsede beni takmadı ya helal olsun vallla ,neyse canınız sağolsun ..zaten herkesin yaşadığı kendine demi..
:))
Böyle hissetmen normal, ben de aynı duygu dalgalanmalarını yaşıyorum. Şunu bil yeter, herşey yoluna girecek.

Biraz da yetişme tarzı sanırım, ailem saçını süpürge et şeklinde değil ama, iyi eş ol saygılı ol ailesine hürmet et diye yetiştirdi biraz. Şimdi de saçımı süpürge ettim diye kızıyorlar haha :)

Merhamet duygusunu da azaltmak lazımmış onu öğrendim :)

Canim bence sende ayrı bir konu ac. Emin ol daha sağlıklı ve işine yarayan yorumlar gelir. Biz hep buradayız;-)

çok akıllı mantıklı bir kadına benziyorsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, umarım çok mutlu olursun. İnsan insanı ayrılırken tanırmış zaten.

banada kayınvalidem demişti bende bilmiyorum nasıl olucakk

kızlar biz aynı kalmaycağız da ondan ilk göz ağrımız gibi olmayabilir
bu kadar yaralandıktan sonra elbet daha mantıkla bakacağız
eski günler aklımıza gelecek üzüleceğiz

benim eşimde güya pişmanım diyordu bugün hiç aramadı bile
bende kendi yolumu bulmalıyım anladım artık

İlk göz ağrısı yorumunu ilk günlerin duygusallığıyla yazmıştım ama normalde ben ilkler unutulmaz diyen biri değilim. O mantıkla bakarsak benim o salakça ilk aşkımı da unutmamam lazımdı :)

Çook sevdim ben eşimi hala da burnumda tütüyor ama seviyoruz diye değer görmediğimiz mutlu olmadığımız hayata devam mı edelim yani? Aramızda bişeyler iyi gitmedi uyum sağlayamadık işte, gerçekten seven insanlar ne olursa olsun ayrılmazlar biz demek ki onlardan değildik. E bunun neresini unutmayacağız şimdi :)

Şu yorum yaraları sarmada çok işime yaricak

Şu yorum yaraları sarmada çok işime yaricak
Bakın ben de duygusal bir insanım aslında, üzüntüyü falan da derin yaşıyorum. Ama biraz da kendimize dışarıdan bakmalıyız. Şimdiye kadar sevdik sürdürmeye çalıştık ama karşılığını görmedik. Eğer bizi o kadar isteselerdi evliliklerimiz bitmezdi, kapris yapıp terketsek bile (ki öyle değil) kapımızda yatarlar yine bırakmazlardı sevselerdi.

Mesela benim eşim en fazla iki gün boyunca pişmanım evine dön diye mesaj atıp durdu ergen gibi. Toparlamayı bile benden bekliyordu. Onun atıp atacağı en büyük adım buydu. Onu bile yapmayan var. Şu durumda ay çok seviyorum diye geri dönsek kendi düşen ağlamaz denir halimize. Bunun adı sevgi değil. Hayatımız boyunca her gün üzülüp hastalık sahibi olacağımıza bir süre üzülelim yeter. Hatta karşı taraf üzülmüyorsa ona da gerek yok ama yine de bir yas dönemi oluyor işte.

Aynen öyle!
Benimki ne aradı ne msj attı :) sorsan ölüyordu aşkından ama benimki geneli temsil edemez tabiki, apayrı bir cins hatta bir benzeri olduğunu sanmıyorum :)
Bu arada hakkında hayırlısı olsun canım, darısı başıma

aynen öyle. sevseler, kaybetmek istemeselerdi kim haklı kim haksız hesabı bile yapmadan düzeltmek için çaba gösterirlerdi.
ki söylediğiniz gibi ben de öyle kapris yapıp ayrılan biri değildim. zaten kapris yapma hakkım pek olmadı bu evlilikte.
benim ona en büyük hatalarında en büyük eksikliklerinde bile söyleyemediğim lafları, hakaretleri o o kadar acımasızca söyledi ki bana,, insanın hiç mi vicdanı sızlamaz, merak etmez..insan olduğuna bile inanmıyorum, en azından bana insan değil gerisini ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…