- 21 Mart 2016
- 630
- 1.296
- 63
- Konu Sahibi Mihail Zoscenko
-
Ben boyle hissetmemistm ilk evliligimi bitirme krari aldigimda cnku icim rahatti sizin de oldugu gibi dolayisiyla cabaladm elmden geleni yaptm ve artik yapabilecegm bisi yoktu buyuzden cok iyidim bi damla yas dokmedm!!! Pismanmiyim hayir evlendm bebegm oldu cok iyim sukur... İnsallah sizin de bu durumunuz gecer. Hakkinizda hayırlısı olsun
Konu içinde konu olmuyor hanımefendi yeni bir konu açıp yorumları beklemelisiniz.kimsede beni takmadı ya helal olsun vallla ,neyse canınız sağolsun ..zaten herkesin yaşadığı kendine demi..
Biz nasıl atlaticaz kızlar ya bu durumu vallahi hiç bilmiyorum ya bi iyiyim bi kötü hayatım allak bullak oldu ya boş teneke gibi hissediyorum kendimi ..onlar hayatlarına devam ediyor olan bize oldu ya olan yine biz kadinlara oldu..
:))kimsede beni takmadı ya helal olsun vallla ,neyse canınız sağolsun ..zaten herkesin yaşadığı kendine demi..
Biraz da yetişme tarzı sanırım, ailem saçını süpürge et şeklinde değil ama, iyi eş ol saygılı ol ailesine hürmet et diye yetiştirdi biraz. Şimdi de saçımı süpürge ettim diye kızıyorlar haha :)sevgili mihail,
kendime benzer bir yapı gördüm sizde de
genelde fedakarlık yapan kadınlar uzun süre psikolojik şiddete uğruyor
sonra da merhamet ve zaaftan bırakıp gidemiyorlar da
parayı çalışır yerine koyarız
kendimize saygımız gitmesin de
Bebiaim bile oldu şükürne kadar güzel evlenmişsiniz bile.
Biz nasıl atlaticaz kızlar ya bu durumu vallahi hiç bilmiyorum ya bi iyiyim bi kötü hayatım allak bullak oldu ya boş teneke gibi hissediyorum kendimi ..onlar hayatlarına devam ediyor olan bize oldu ya olan yine biz kadinlara oldu..
banada kayınvalidem demişti bende bilmiyorum nasıl olucakkKayınpederim boşanmaktan vazgeçirmek için bize "ömür boyu yalnız kalacak değilsiniz ikiniz de illa ki evlenirsiniz, ama hiç kimse insanın ilk eşi ilk göz ağrısı gibi olmaz" demişti. O söz aklıma geldikçe üzülüyorum çünkü eşim benim hakikaten ilk göz ağrımdı, yani ilk aşkım değildi ama en çok ona yakın olmuştum sonradan zarar görsem de.
Acaba dediği gibi mi olacak?
Olmaz bence yabanada kayınvalidem demişti bende bilmiyorum nasıl olucakk
Olmaz bence ya
İlk göz ağrısı yorumunu ilk günlerin duygusallığıyla yazmıştım ama normalde ben ilkler unutulmaz diyen biri değilim. O mantıkla bakarsak benim o salakça ilk aşkımı da unutmamam lazımdı :)kızlar biz aynı kalmaycağız da ondan ilk göz ağrımız gibi olmayabilir
bu kadar yaralandıktan sonra elbet daha mantıkla bakacağız
eski günler aklımıza gelecek üzüleceğiz
benim eşimde güya pişmanım diyordu bugün hiç aramadı bile
bende kendi yolumu bulmalıyım anladım artık
Şu yorum yaraları sarmada çok işime yaricakİlk göz ağrısı yorumunu ilk günlerin duygusallığıyla yazmıştım ama normalde ben ilkler unutulmaz diyen biri değilim. O mantıkla bakarsak benim o salakça ilk aşkımı da unutmamam lazımdı :)
Çook sevdim ben eşimi hala da burnumda tütüyor ama seviyoruz diye değer görmediğimiz mutlu olmadığımız hayata devam mı edelim yani? Aramızda bişeyler iyi gitmedi uyum sağlayamadık işte, gerçekten seven insanlar ne olursa olsun ayrılmazlar biz demek ki onlardan değildik. E bunun neresini unutmayacağız şimdi :)
Teşekkür ederim inşallah.çok akıllı mantıklı bir kadına benziyorsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, umarım çok mutlu olursun. İnsan insanı ayrılırken tanırmış zaten.
Bakın ben de duygusal bir insanım aslında, üzüntüyü falan da derin yaşıyorum. Ama biraz da kendimize dışarıdan bakmalıyız. Şimdiye kadar sevdik sürdürmeye çalıştık ama karşılığını görmedik. Eğer bizi o kadar isteselerdi evliliklerimiz bitmezdi, kapris yapıp terketsek bile (ki öyle değil) kapımızda yatarlar yine bırakmazlardı sevselerdi.Şu yorum yaraları sarmada çok işime yaricak
Aynen öyle!Bakın ben de duygusal bir insanım aslında, üzüntüyü falan da derin yaşıyorum. Ama biraz da kendimize dışarıdan bakmalıyız. Şimdiye kadar sevdik sürdürmeye çalıştık ama karşılığını görmedik. Eğer bizi o kadar isteselerdi evliliklerimiz bitmezdi, kapris yapıp terketsek bile (ki öyle değil) kapımızda yatarlar yine bırakmazlardı sevselerdi.
Mesela benim eşim en fazla iki gün boyunca pişmanım evine dön diye mesaj atıp durdu ergen gibi. Toparlamayı bile benden bekliyordu. Onun atıp atacağı en büyük adım buydu. Onu bile yapmayan var. Şu durumda ay çok seviyorum diye geri dönsek kendi düşen ağlamaz denir halimize. Bunun adı sevgi değil. Hayatımız boyunca her gün üzülüp hastalık sahibi olacağımıza bir süre üzülelim yeter. Hatta karşı taraf üzülmüyorsa ona da gerek yok ama yine de bir yas dönemi oluyor işte.
aynen öyle. sevseler, kaybetmek istemeselerdi kim haklı kim haksız hesabı bile yapmadan düzeltmek için çaba gösterirlerdi.Bakın ben de duygusal bir insanım aslında, üzüntüyü falan da derin yaşıyorum. Ama biraz da kendimize dışarıdan bakmalıyız. Şimdiye kadar sevdik sürdürmeye çalıştık ama karşılığını görmedik. Eğer bizi o kadar isteselerdi evliliklerimiz bitmezdi, kapris yapıp terketsek bile (ki öyle değil) kapımızda yatarlar yine bırakmazlardı sevselerdi.
Mesela benim eşim en fazla iki gün boyunca pişmanım evine dön diye mesaj atıp durdu ergen gibi. Toparlamayı bile benden bekliyordu. Onun atıp atacağı en büyük adım buydu. Onu bile yapmayan var. Şu durumda ay çok seviyorum diye geri dönsek kendi düşen ağlamaz denir halimize. Bunun adı sevgi değil. Hayatımız boyunca her gün üzülüp hastalık sahibi olacağımıza bir süre üzülelim yeter. Hatta karşı taraf üzülmüyorsa ona da gerek yok ama yine de bir yas dönemi oluyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?