- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
Kesinlikle katılıyorum,Ben bu durumu cinsiyet açısından değil
kişisel açıdan düşünüyorum
kisilere göre farklılık gösterir
siz topluma karşı bosanmaniz in felaket olduğu hissini verirseniz onlar da size öyle karşılık verir
tamamen ayna meselesi
AL BENDEN DE O KADAR...
ozaman durumunuzu açıklayan bir konu açın isterseniz. bir konuyu okurken hiç diğer konularını okuyım ondan sonra yorum yapıyım gibi bir şey yapmadım. bdv derdinizi anlattığınız bir forum; sosyal açıdan erkeklerin ne düşündüğü hissettiği hakkında yorum yapmam size ne kazandıracak?boşanıyorum daha önce ki mesajlarımı okumanızı tavsiye ederim. Ve sosyal acıdan biz yıpranıyoruz.Neden erkekler değil.. bu dert değil mi
insanın kendini bilmesi de bir şey,
ne yapayım ben böyleyim
Bu durum hiç hoşuma gitmiyor..senin gidiyor mu peki...
ozaman durumunuzu açıklayan bir konu açın isterseniz. bir konuyu okurken hiç diğer konularını okuyım ondan sonra yorum yapıyım gibi bir şey yapmadım. bdv derdinizi anlattığınız bir forum; sosyal açıdan erkeklerin ne düşündüğü hissettiği hakkında yorum yapmam size ne kazandıracak?
allah yardımcınız olsun umarım istediğiniz gibi bir hayat kurarsınız ve eski kocanız tamamen geçmişinizde kalır. sorunuza yanıt aslında sorunuzda gizli. sadece bir kadın; o neden bir şey hissetmiyor yada ne hissediyor, diye düşünür. çoğu erkek bu tarz soruları düşünmez bile.
Herkes kendi deneyimine göre açıklıyor belki genelde erkeklerin çok takmadığı ve garantici olduğunu yedekte bile bulundurduğunu düşünüyorum kadınlar hassas ve duygusal .gerçekten seven erkek ayrılmak istemez zaten
yani o kadar takılmıyorum, kendimi çok da değiştiremeyeceğime göre,
böyleysem böyleyim diyorum,
ama eşimin hatasında da onu savunan biri olmadım hiç, olmam da, o yüzden çok risk görmüyorum.
anca böyle boşanma vs gibi bir durumda daha çok yaralanan ben olurmuşum gibi geliyor, ama onun korkusu ile de yaşayamam ki hayatı...
Allah onlarin cezasini verecek dermisimslm
Sosyal olarak neden hep biz yıpranıyoruz. .
Erkekler hiç birşey olmamış gibi yeni bir kadınla hayatlarına devam ediyorlar.
Kadın ise hiç evlenmemiş biriyle evlenme şansı daha az erkeklere göre .Erkek te namus yok anlayışı, Ne yazık ki.
Şunu merak ediyorum sadece biz kadınlar mı psikolojik olarak yıpranıyoruz
Erkekler ne hissediyor.Boşanırken...
Herkes kendi deneyimine göre açıklıyor belki genelde erkeklerin çok takmadığı ve garantici olduğunu yedekte bile bulundurduğunu düşünüyorum kadınlar hassas ve duygusal .gerçekten seven erkek ayrılmak istemez zaten
Dik duruyoruz ama içimiz kan ağlıyo verdiğim emekleri düşünüyorumda keşke acele etmeseydim evlenmek için bir daha evlenmek istemiyorum erkek görmek istemiyorum bile.hepsinin kadın döveceğimi parasını elinden alacağını küfredeceğini düşünüyorum şu anki ruh Halim'lehaklısın o yüzden dik durmak zorundaız ne kadar kırılgan yapıda olsak ta
Hemen yedekte tutuyor zaten yeni heyecan farklı geliyo kadınsa daha yakışıklısı da olsa dönüp bakmaz yuvasını düşünür istisnalar haricindeKesinlikle katılıyorum, kadın namustur o bunu der bu bunu der erkektir adımı çıkarır diye erkeklerle flörtleşmeye bile çekiniyor yani çoğu kadın, ama erkekler genelde kenarda bir yerlerde hep birkaç kadın bırakıyor ilerde ne olur bilinmez diye. Karısıyla kavga bile etse gitme ihtimalini kendine yaratıyor biraz daha bu konuda farklılar.
Hemen yedekte tutuyor zaten yeni heyecan farklı geliyo kadınsa daha yakışıklısı da olsa dönüp bakmaz yuvasını düşünür istisnalar haricinde
O yüZden nefret eder oldum ya biz niye bu kadar hassasız Ada'mın yapmadığı kalmaz bi yandan kadın nefret ederken bi yandan onu hala özler alışırAynen, daha yakışıklısı daha kariyerlisi paralısı vs gelse bu ne böyle ben kocama bağlıyım falan der konuşmaz görüşmez bile herhangi bir şey hissederse, ama erkek öyle mi. Kadın çirkin olsa da bakımsız bile olsa bir albenisi varsa biraz kadın gözü buna kayıyorsa hoop sen geç kenara.
Seven haklıda olsa üzülüyordüşünmeden karar veren taraf sonradan pişman olan kişi oluyor..
elinden gelen herşeyi yapıp bitirmek zorunda kalan kişide vicdanen tertemiz bir hayata başlayıp mutlu oluyor.
çevremde gördüğüm bu.
erkek-kadın hep yaşananalara göre değişiyor.
Seven haklıda olsa üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?