boşanmada kadın ve erkek psikolojisi nasıl etkileniyor.

İnşallah Allah yardımcımız olur.Erkekler boşanmayı bayanlara göre daha kolay atlatıyor.Bir kadın yeni birini hayatına almaya erkekler kadar istekli maymun iştahlı olmuyor.İyi erkekler kadar vicdansiz değiliz...

Birbirimize destek olalım kızlar başka türlü zor atlatılır sonuçta birbirimizi anlarız problem aynı güçlü duralım hayat zor kadına ama ezilmeyelim dik duralım hayata karşı .

Sen mi açtın davayı çok zor sevdiğin insanın Sevgisizliği insanı öldürüyor .nasıl geçecek can acısı acaba

öyle hiç sorma ben açtım davayı o beni ter etti bebeğimi kabettim onun yüzünden Allah büyük inşallah bu olayları çabuk atlatırım.Allahım derde düşenin derdine derman versin

Ben de çok kötü durumdayım Ada'm aldığı maaşı bile yalan söylemiş düşük göstermiş kafam almıyo yalan beyanlarda bulunmuş okuyamadım bi kısmını ağladım Nasıl bu kadar kötü oldu bu Adam

Allah yardımcın olsun..Rabime sığınıyorum inşallah yol göstericimiz yüce rabbim bizlere hayırlı günler nasip eder.Derdimize derman ondadır.Halimize acısın ıslah etsin bu tür insanları.Yalan dolanlarına sadece sabır ile karşılık vereceğiz...

Ben Hakkı'mı onda bırakmak istemiyorum ama o kadar çok yalancı şahidi var ki bıktım artık ya insan içine çıkmaya utanıyorum onun yüzünden

Ben en çok çevrenin bakış acısını merak ediyorum. Bana nasıl yonelecekler; davranışlarında , samimiyetlerinde değişim olacak mı?
Onların davranış şekillerine göre ben de mesafeli belirleyeceğim.

Topluma karışın naçizane önerim,
Geri durmayalım, normal hatta geçmişe göre kendimizi daha çok severek yaşayalım.

Daha güzel yarınlara uyanmak ümidiyle. .

Çevre dedikodu eder durur başına ne geldi kimin umrunda ancak üzer

çevrene sakın bakma sen telli duvaklı düğün yaptıysan yuvanı yıkanlar evliliğni biirenler utansın sen utanma senin bir suçun yok bunu sen istemezdin ne hayallerle evleniyoruz.Ayrılmak için evlenmedik bizim hayallerimiz yarım kaldı bizi yarım bırakanlar utansın.

Aynen iyi bi eş Mutlu bi yuva hayal ettim hiçbiri gerçek değil artık bu benim için pahabiçilmezdi .yuvamı kendi eliyle yıktı suçu da bana attı kazandıklarımı da yedi.ağlayanın malı gülene helalmidir

Helal olmayacak canım göreceksin Allahın izniyle bugunleri atlatacaksın.İçini ferah tut çünkü bunları sen hakketmedin M Mavi siyah

Evet maddi manevi Zarardayım bu durumda duygusal olarak yıkıldım Hakkı'mı haram ediyorum bu arada o resim benim duygusal durumumu ifade ediyor

Kendini yalnız hissetme canım bende aynı durumları yaşıyorum.Artık yapmamız gereken bize bunları yaşatanları hayatımızdan en az zararla çıkarmak izlerini hep taşıcaz biz ama Yüce Rabbim o kadar büyük ki onlara da yaşatacak bundan emin ol..

Erkeklerin psikolojisi diye bisey yok bunu cok iyi anliyorum.. Bu dunyada disisine vuran tek varlik erkektir..
yazik bize cok duygusaliz gozlerimize perde iniyor severken hicbir hatalarini onemsemiyoruz o aslinda bunu yapmak istememistir diye dusunuyoruz .. vicdanim cok rahat elimden geleni yaptim kalani Allahin taktiri bosaniyorum evet hayirlisi boyleymis uzuluyorum hemde cok yaralarim insallah kapanacak Rabbim sen biz kadinlara yardim et ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…