- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
Naptın fısıltı düzeldin mi birazİnşallah Allah yardımcımız olur.Erkekler boşanmayı bayanlara göre daha kolay atlatıyor.Bir kadın yeni birini hayatına almaya erkekler kadar istekli maymun iştahlı olmuyor.İyi erkekler kadar vicdansiz değiliz...
Naptın fısıltı düzeldin mi biraz
Sen mi açtın davayı çok zor sevdiğin insanın Sevgisizliği insanı öldürüyor .nasıl geçecek can acısı acabaHala aynıyım canım çok yanıyor. boşanma davam açıldı bakalım Allah büyük inşallah bende atlatırım bir an önce .
Sen mi açtın davayı çok zor sevdiğin insanın Sevgisizliği insanı öldürüyor .nasıl geçecek can acısı acaba
Ben de çok kötü durumdayım Ada'm aldığı maaşı bile yalan söylemiş düşük göstermiş kafam almıyo yalan beyanlarda bulunmuş okuyamadım bi kısmını ağladım Nasıl bu kadar kötü oldu bu Adam
Ben Hakkı'mı onda bırakmak istemiyorum ama o kadar çok yalancı şahidi var ki bıktım artık ya insan içine çıkmaya utanıyorum onun yüzündenAllah yardımcın olsun..Rabime sığınıyorum inşallah yol göstericimiz yüce rabbim bizlere hayırlı günler nasip eder.Derdimize derman ondadır.Halimize acısın ıslah etsin bu tür insanları.Yalan dolanlarına sadece sabır ile karşılık vereceğiz...
Çevre dedikodu eder durur başına ne geldi kimin umrunda ancak üzerBen en çok çevrenin bakış acısını merak ediyorum. Bana nasıl yonelecekler; davranışlarında , samimiyetlerinde değişim olacak mı?
Onların davranış şekillerine göre ben de mesafeli belirleyeceğim.
Topluma karışın naçizane önerim,
Geri durmayalım, normal hatta geçmişe göre kendimizi daha çok severek yaşayalım.
Daha güzel yarınlara uyanmak ümidiyle. .
Aynen iyi bi eş Mutlu bi yuva hayal ettim hiçbiri gerçek değil artık bu benim için pahabiçilmezdi .yuvamı kendi eliyle yıktı suçu da bana attı kazandıklarımı da yedi.ağlayanın malı gülene helalmidirçevrene sakın bakma sen telli duvaklı düğün yaptıysan yuvanı yıkanlar evliliğni biirenler utansın sen utanma senin bir suçun yok bunu sen istemezdin ne hayallerle evleniyoruz.Ayrılmak için evlenmedik bizim hayallerimiz yarım kaldı bizi yarım bırakanlar utansın.
Aynen iyi bi eş Mutlu bi yuva hayal ettim hiçbiri gerçek değil artık bu benim için pahabiçilmezdi .yuvamı kendi eliyle yıktı suçu da bana attı kazandıklarımı da yedi.ağlayanın malı gülene helalmidir
Evet maddi manevi Zarardayım bu durumda duygusal olarak yıkıldım Hakkı'mı haram ediyorum bu arada o resim benim duygusal durumumu ifade ediyorHelal olmayacak canım göreceksin Allahın izniyle bugunleri atlatacaksın.İçini ferah tut çünkü bunları sen hakketmedin M Mavi siyah
Evet maddi manevi Zarardayım bu durumda duygusal olarak yıkıldım Hakkı'mı haram ediyorum bu arada o resim benim duygusal durumumu ifade ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?