boşanmada kadın ve erkek psikolojisi nasıl etkileniyor.

Valla bu konularda ben hic ayrim yapmiyorum. Erkekler kadar, kadinlarda her halti yiyorlar. Bu Forumda yazilan konulari okudukca, bundan daha da emin oluyorum. Veya Beratcan olayini bilenler vardir? http://www.habervaktim.com/haber/463655/beratcanin-cinayetinin-altindan-zina-cikti.html

Böyle olaylar varken, kalkipta "Hep kadinlar aci cekenler" demek, cok komik. Böyle seyler karakter meselesi. Karakteri bozuk nasil erkekler varsa, ayni oranda, kadinlar da var.

Söylemek zor ama ''boşver''. En azından sen yapabileceğin her şeyi yaptıysan gönlün bu açıdan rahatsa ve o buna layık olmak istemediyse kendi bilir. Söylediğine göre dayandığın şeyler de çok ağır dayak küfür bunlar insan harcı değil aslında, analarımızdan gören duyan o yüzden çekilmesi gerektiğine inanan ataerkil toplumda büyüyen bizler belli miktar katlanabiliyoruz ama sen sanırım artık yeter deyip çekmişsin resti, iyi yapmış olduğuna inanıyorsan gönlün de rahat olsun. Devlet hastanelerinde bildiğim kadarıyla psikolojik destek de var onlardan yararlan hafif de bir ilaç verirlerse bunları rahat atlatman için onu da iç, işin varsa ayaklarının üstünde dur yapabileceğin başka bir şey yok çünkü artık. Tüm erkekler aynı değil ama düzgünü ya da tahtası eksik olmayanına denk gelmek de şans işi bir yerde.

Bende öyle hissediyorum kimseye güvenmemek gerekiyor erkekler özellikle bekar bir erkek belki de ben seni ondan daha iyi anlarım diye yaklaşacak kadar düşük olabilir bu yüzden kimseye güvenmemek yada hemen güvenmemek gerekebiliyor

.Önce ayaklarımızın üstüne sağlam basmamaız sonra hayatımıza devam etmemiz gerekiyor.

İ
istisnalar var denilmişti zaten ama kadınlar erkekler kadar aldatmıyor

Aynen öyle düşünüyorum

Ş
Şans işi binevi hiç şansım yok hayal ettiğim yuvayı ve düşlediğim çocuklarım olmayacak bir daha çünkü benim güvenim sarsıldı

O yüZden nefret eder oldum ya biz niye bu kadar hassasız Ada'mın yapmadığı kalmaz bi yandan kadın nefret ederken bi yandan onu hala özler alışır

Bu olayın psikolojide yeri var mı bilmiyorum ama sanırım biraz anaçlık duygumuzdan geliyor o , adam ne yapsa kabulleniyoruz bir süre sonra yani sevince hele aşk varsa iyi de kötü de kabulumuz oluyor yoksa bu ınsanlar neden bu kadar ezıyete katlanıp hala sevıyorum deyıp bırakmıyor baglılık duygusu da var tabı işin içinde.

ben güvenmiyorum

Ş
Şans işi binevi hiç şansım yok hayal ettiğim yuvayı ve düşlediğim çocuklarım olmayacak bir daha çünkü benim güvenim sarsıldı

Bir elin beş parmağı aynı olmadığı aynı anne babanın üç çocuğunun üçü de aynı olmadığı gibi tüm erkekler de aynı değil işte.

Hayır ayrılınca daha kötü olur iyi kötü bi yuvam var diyo

Bir elin beş parmağı aynı olmadığı aynı anne babanın üç çocuğunun üçü de aynı olmadığı gibi tüm erkekler de aynı değil işte.
Ben iyisini duymadım çevremden kendi yaşantımdan aldatmaya müsait yapıları var iyi vardır ama bana denk gelmedi

Bi yere kadar o da kadında bıkıp konuşmaya başlayınca ip kopuyo

Hayır ayrılınca daha kötü olur iyi kötü bi yuvam var diyo

Ayrıldıktan sonra da herşeyi kadın yaşıyor.Rabbim herkesin kalbine göre versin.Allah ıslah etsin.İyi ahlaklı insanlar olarak evlendiğimiz insanlar hayır ne oluyorsa karaktersiz insanlar oluyor. Biz ne yapıyoruz bunlara..

Boşanınca yine psikolojik olarak biz bayanlar yıpranıyoruz.

Erkekler bizim kadar takmıyor hiç birşeyi. onların kulubu olsaydı üç şey kadın-spor-sayısal başka konuları olmaz onların..Biz hayatlarında olsakta olmasakta hiç bir zaman değişmezler gibi geliyor.

Kişiye göre de değişir bu kadın aile ve para der diye düşünüyorum ben de

bu haberi biliyorum çok üzücü

.Ama çok nadir görüyoruz. genelde kadına şiddet kadın ölümleri ve kötü adamların iyi kadınları ezdiği evlilikler daha fazla..

.Ama çok nadir görüyoruz. genelde kadına şiddet kadın ölümleri ve kötü adam eşli kadınların ezildiği evlilikler daha fazla..

.Ama çok nadir görüyoruz. genelde kadına şiddet kadın ölümleri ve kötü adam eşli kadınların ezildiği evlilikler daha fazla..

Bende öyle düşünüyorum.Benim eşimin ailesi sen bu kızı niye aldın ben sana demedim mi işte şu kızı alalım sana diye diye benim eşimin aklına girdiler ben çok çektim eşim benden soğudu.Başka biri oldugunu düşünüyorum aklında. Ama ben bide onun bebeğini taşırken böyle yaptı ben neler yaşadımm bir bilsen eski mesajlarımda kayıtlı bakarsan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…