- 13 Nisan 2015
- 279
- 340
- 53
Dik duruyoruz ama içimiz kan ağlıyo verdiğim emekleri düşünüyorumda keşke acele etmeseydim evlenmek için bir daha evlenmek istemiyorum erkek görmek istemiyorum bile.hepsinin kadın döveceğimi parasını elinden alacağını küfredeceğini düşünüyorum şu anki ruh Halim'le
Dik duruyoruz ama içimiz kan ağlıyo verdiğim emekleri düşünüyorumda keşke acele etmeseydim evlenmek için bir daha evlenmek istemiyorum erkek görmek istemiyorum bile.hepsinin kadın döveceğimi parasını elinden alacağını küfredeceğini düşünüyorum şu anki ruh Halim'le
istisnalar var denilmişti zaten ama kadınlar erkekler kadar aldatmıyorValla bu konularda ben hic ayrim yapmiyorum. Erkekler kadar, kadinlarda her halti yiyorlar. Bu Forumda yazilan konulari okudukca, bundan daha da emin oluyorum. Veya Beratcan olayini bilenler vardir? http://www.habervaktim.com/haber/463655/beratcanin-cinayetinin-altindan-zina-cikti.html
Böyle olaylar varken, kalkipta "Hep kadinlar aci cekenler" demek, cok komik. Böyle seyler karakter meselesi. Karakteri bozuk nasil erkekler varsa, ayni oranda, kadinlar da var.
Aynen öyle düşünüyorumBende öyle hissediyorum kimseye güvenmemek gerekiyor erkekler özellikle bekar bir erkek belki de ben seni ondan daha iyi anlarım diye yaklaşacak kadar düşük olabilir bu yüzden kimseye güvenmemek yada hemen güvenmemek gerekebiliyor
.Önce ayaklarımızın üstüne sağlam basmamaız sonra hayatımıza devam etmemiz gerekiyor.
Şans işi binevi hiç şansım yok hayal ettiğim yuvayı ve düşlediğim çocuklarım olmayacak bir daha çünkü benim güvenim sarsıldıSöylemek zor ama ''boşver''. En azından sen yapabileceğin her şeyi yaptıysan gönlün bu açıdan rahatsa ve o buna layık olmak istemediyse kendi bilir. Söylediğine göre dayandığın şeyler de çok ağır dayak küfür bunlar insan harcı değil aslında, analarımızdan gören duyan o yüzden çekilmesi gerektiğine inanan ataerkil toplumda büyüyen bizler belli miktar katlanabiliyoruz ama sen sanırım artık yeter deyip çekmişsin resti, iyi yapmış olduğuna inanıyorsan gönlün de rahat olsun. Devlet hastanelerinde bildiğim kadarıyla psikolojik destek de var onlardan yararlan hafif de bir ilaç verirlerse bunları rahat atlatman için onu da iç, işin varsa ayaklarının üstünde dur yapabileceğin başka bir şey yok çünkü artık. Tüm erkekler aynı değil ama düzgünü ya da tahtası eksik olmayanına denk gelmek de şans işi bir yerde.
O yüZden nefret eder oldum ya biz niye bu kadar hassasız Ada'mın yapmadığı kalmaz bi yandan kadın nefret ederken bi yandan onu hala özler alışır
ben güvenmiyorumBende öyle hissediyorum kimseye güvenmemek gerekiyor erkekler özellikle bekar bir erkek belki de ben seni ondan daha iyi anlarım diye yaklaşacak kadar düşük olabilir bu yüzden kimseye güvenmemek yada hemen güvenmemek gerekebiliyor
.Önce ayaklarımızın üstüne sağlam basmamaız sonra hayatımıza devam etmemiz gerekiyor.
Ş
Şans işi binevi hiç şansım yok hayal ettiğim yuvayı ve düşlediğim çocuklarım olmayacak bir daha çünkü benim güvenim sarsıldı
Hayır ayrılınca daha kötü olur iyi kötü bi yuvam var diyoBu olayın psikolojide yeri var mı bilmiyorum ama sanırım biraz anaçlık duygumuzdan geliyor o , adam ne yapsa kabulleniyoruz bir süre sonra yani sevince hele aşk varsa iyi de kötü de kabulumuz oluyor yoksa bu ınsanlar neden bu kadar ezıyete katlanıp hala sevıyorum deyıp bırakmıyor baglılık duygusu da var tabı işin içinde.
Ben iyisini duymadım çevremden kendi yaşantımdan aldatmaya müsait yapıları var iyi vardır ama bana denk gelmediBir elin beş parmağı aynı olmadığı aynı anne babanın üç çocuğunun üçü de aynı olmadığı gibi tüm erkekler de aynı değil işte.
Bi yere kadar o da kadında bıkıp konuşmaya başlayınca ip kopuyoBu olayın psikolojide yeri var mı bilmiyorum ama sanırım biraz anaçlık duygumuzdan geliyor o , adam ne yapsa kabulleniyoruz bir süre sonra yani sevince hele aşk varsa iyi de kötü de kabulumuz oluyor yoksa bu ınsanlar neden bu kadar ezıyete katlanıp hala sevıyorum deyıp bırakmıyor baglılık duygusu da var tabı işin içinde.
Hayır ayrılınca daha kötü olur iyi kötü bi yuvam var diyo
Hah işte ben buyumelinden gelen herşeyi yapıp bitirmek zorunda kalan kişide vicdanen tertemiz bir hayata başlayıp mutlu oluyor.
Hah işte ben buyum
Kişiye göre de değişir bu kadın aile ve para der diye düşünüyorum ben deAyrıldıktan sonra da herşeyi kadın yaşıyor.Rabbim herkesin kalbine göre versin.Allah ıslah etsin.İyi ahlaklı insanlar olarak evlendiğimiz insanlar hayır ne oluyorsa karaktersiz insanlar oluyor. Biz ne yapıyoruz bunlara..
Boşanınca yine psikolojik olarak biz bayanlar yıpranıyoruz.
Erkekler bizim kadar takmıyor hiç birşeyi. onların kulubu olsaydı üç şey kadın-spor-sayısal başka konuları olmaz onların..Biz hayatlarında olsakta olmasakta hiç bir zaman değişmezler gibi geliyor.
Kişiye göre de değişir bu kadın aile ve para der diye düşünüyorum ben de
Valla bu konularda ben hic ayrim yapmiyorum. Erkekler kadar, kadinlarda her halti yiyorlar. Bu Forumda yazilan konulari okudukca, bundan daha da emin oluyorum. Veya Beratcan olayini bilenler vardir? http://www.habervaktim.com/haber/463655/beratcanin-cinayetinin-altindan-zina-cikti.html
Böyle olaylar varken, kalkipta "Hep kadinlar aci cekenler" demek, cok komik. Böyle seyler karakter meselesi. Karakteri bozuk nasil erkekler varsa, ayni oranda, kadinlar da var.
bu haberi biliyorum çok üzücü
.Ama çok nadir görüyoruz. genelde kadına şiddet kadın ölümleri ve kötü adam eşli kadınların ezildiği evlilikler daha fazla..
bu haberi biliyorum çok üzücü
.Ama çok nadir görüyoruz. genelde kadına şiddet kadın ölümleri ve kötü adam eşli kadınların ezildiği evlilikler daha fazla..
Erkeklere dert değil çünkü zaten boşanmayı ikinci bi kadın olunca düşünüyor yedek buluyo kendine hele de bi işi varsa toto tavan yani zaten erkek istemese yuva yıkılmaz evliliği için mücadele verir olan kadına oluyo benim çektiğim acının zerresini çekmiyordur eminim ama unutma herşey bu dünyada değil İlahi adalet var ben çok acı çektim hala da aynı zulüm ettiği için beddua ediyorum ben Allah biliyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?