- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
Kızıyorum tabi kızmaz olur muyum, eski eşim her ulaşmaya çalıştığında yaşadıklarım aklıma geliyor tüm öfkemi boşaltıyorum. Haklısın özür dilerim diyor başka şey demiyor. Hala da helal etmiyorum ona hakkımı affedemiyorum.Peki hiç kızmıyor musun karşı daki kişiye kırgınlığın ahın devam etmiyor mu içinde çünkü elinden gelen herşeyi yapmışsın.
Oyle ki biz toplumda kalbi kirik kadinlar olarak gun gectikce cogaliyoruzGenel olarak ilk anda üzülen kadın oluyor, üzerinden Zaman geçince erkek pişman oluyor, üzülüyor, özlüyor demek. Ben de yapılan yorumlardan bunu özetledim
Kalbi kırıklıktan ziyade zarar gördük çok Aynen Allah yaşattığının aynısını yaşatsın pişmanlık falan olacağını sanmıyorum benOyle ki biz toplumda kalbi kirik kadinlar olarak gun gectikce cogaliyoruz
Onlar icin bir anlik pismanlik olsada bizim gunahimizi alarak ahirette hesap verecwkler..
Kalbi kırıklıktan ziyade zarar gördük çok Aynen Allah yaşattığının aynısını yaşatsın pişmanlık falan olacağını sanmıyorum ben
Pişman olsada resmi olarak boşandığım Ada'ma dönmem soy adım değiştikten sonra bir daha onun soy adını taşımam ayağıma dünyaları serse istemem o Ada'm bitmiştir dönse de benim için birşey ifade etmez helalim değildir artık bir yabancıdır benim için oyuncak değil evlilik kaç zamandur evliliğimiz için birşey yapar diye bekledim o Zaman nerdeydi oyuncak değil evlilikPisman olsunlar ayaklarimiza kapansinlar biz affetmeyelim sadece gidelim onlar bize ne yaptiysa aynisi onlara yapalim
Pişman olsada resmi olarak boşandığım Ada'ma dönmem soy adım değiştikten sonra bir daha onun soy adını taşımam ayağıma dünyaları serse istemem o Ada'm bitmiştir dönse de benim için birşey ifade etmez helalim değildir artık bir yabancıdır benim için oyuncak değil evlilik kaç zamandur evliliğimiz için birşey yapar diye bekledim o Zaman nerdeydi oyuncak değil evlilik
Ayrıldıktan sonra mı aklına gelmiş erken olmuş daha önce neredeymişKızıyorum tabi kızmaz olur muyum, eski eşim her ulaşmaya çalıştığında yaşadıklarım aklıma geliyor tüm öfkemi boşaltıyorum. Haklısın özür dilerim diyor başka şey demiyor. Hala da helal etmiyorum ona hakkımı affedemiyorum.
Bu zamana kadar ben onun ve yuvam için çırpınırken ağlarken nerdeydi gerek yok bundan sonra .Aynen birde birbirimizi yalnız bırakmayalım ayrılık sonra oluşan bunalımımız gider ve hayat inş bize de Güler dua edelimGiden gitmistir gittigi an bitmistir. Gideni ben degil giden beni kaybetmistir.
Prensibimiz bu olsun..
Bu zamana kadar ben onun ve yuvam için çırpınırken ağlarken nerdeydi gerek yok bundan sonra .Aynen birde birbirimizi yalnız bırakmayalım ayrılık sonra oluşan bunalımımız gider ve hayat inş bize de
Allah yanimizda insallah hayatimiz bundan sonra guzel gider Kendimizi ne kadar dik tutarsak onlari o kadar az sevindiririz.
Dik duruyoruz o kesin de mutussuzm ben hayallerim vardı suya düştü şimdi kimseye inanamam
hayatımda kimseyi istemiyorum artık zaten bi yuva kuramam bu saatten sonraBende inanamam inanmaayalim
prensibimiz
Asla guvenme guvenmezsen hayal kirikligina ugramazsin olsun :
hayatımda kimseyi istemiyorum artık zaten bi yuva kuramam bu saatten sonra
zaten sevgi gözümüzü kör etmiş tüm yaptıklarını sineye çekmek ne tüm birikimimi aldı haram olsun Rabbim bin katını çıkarsınAyni seyleri dusunuyoruz cunku her insan ilk evliginin bir omur boyu devam etmesini ister ne yazikki bizimkisi kotu gereksiz insanlar yuzunden bitti biz elimizden gelen herseyi yaptik kendi kendine soyle hep onu sucla cunku biz yuvamizin devamini istedik biz pes etmedik.Ve her aciyi biz yasadik simdi ayaga kalkma zamani artik yalniz ddgilizz..
ne olcak bizim bu umutsuzlugumuzhayatımda kimseyi istemiyorum artık zaten bi yuva kuramam bu saatten sonra
Kimsenin ahı kimseye kalmaz rahat ol ağlayanın malı gülene helal olmazBen sordum ne yaptın boşandıktan sonra diye bi hafta şoku üzerimden atmaya çalıştım ondan sonra bulmuş birini evlilik planları yapilmaya başlanmış bence biz kendimizi yıpratıyoruz bizi takmıyan biri yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?