boşanmada kadın ve erkek psikolojisi nasıl etkileniyor.

Peki hiç kızmıyor musun karşı daki kişiye kırgınlığın ahın devam etmiyor mu içinde çünkü elinden gelen herşeyi yapmışsın.
Kızıyorum tabi kızmaz olur muyum, eski eşim her ulaşmaya çalıştığında yaşadıklarım aklıma geliyor tüm öfkemi boşaltıyorum. Haklısın özür dilerim diyor başka şey demiyor. Hala da helal etmiyorum ona hakkımı affedemiyorum.

Genel olarak ilk anda üzülen kadın oluyor, üzerinden Zaman geçince erkek pişman oluyor, üzülüyor, özlüyor demek. Ben de yapılan yorumlardan bunu özetledim

Genel olarak ilk anda üzülen kadın oluyor, üzerinden Zaman geçince erkek pişman oluyor, üzülüyor, özlüyor demek. Ben de yapılan yorumlardan bunu özetledim
Oyle ki biz toplumda kalbi kirik kadinlar olarak gun gectikce cogaliyoruz
Onlar icin bir anlik pismanlik olsada bizim gunahimizi alarak ahirette hesap verecwkler..

Oyle ki biz toplumda kalbi kirik kadinlar olarak gun gectikce cogaliyoruz
Onlar icin bir anlik pismanlik olsada bizim gunahimizi alarak ahirette hesap verecwkler..
Kalbi kırıklıktan ziyade zarar gördük çok Aynen Allah yaşattığının aynısını yaşatsın pişmanlık falan olacağını sanmıyorum ben

Pisman olsunlar ayaklarimiza kapansinlar biz affetmeyelim sadece gidelim onlar bize ne yaptiysa aynisi onlara yapalim
Pişman olsada resmi olarak boşandığım Ada'ma dönmem soy adım değiştikten sonra bir daha onun soy adını taşımam ayağıma dünyaları serse istemem o Ada'm bitmiştir dönse de benim için birşey ifade etmez helalim değildir artık bir yabancıdır benim için oyuncak değil evlilik kaç zamandur evliliğimiz için birşey yapar diye bekledim o Zaman nerdeydi oyuncak değil evlilik

Giden gitmistir gittigi an bitmistir. Gideni ben degil giden beni kaybetmistir.

Prensibimiz bu olsun..

Ayrıldıktan sonra mı aklına gelmiş erken olmuş daha önce neredeymiş

Giden gitmistir gittigi an bitmistir. Gideni ben degil giden beni kaybetmistir.

Prensibimiz bu olsun..
Bu zamana kadar ben onun ve yuvam için çırpınırken ağlarken nerdeydi gerek yok bundan sonra .Aynen birde birbirimizi yalnız bırakmayalım ayrılık sonra oluşan bunalımımız gider ve hayat inş bize de Güler dua edelim

hayatımda kimseyi istemiyorum artık zaten bi yuva kuramam bu saatten sonra

Ayni seyleri dusunuyoruz cunku her insan ilk evliginin bir omur boyu devam etmesini ister ne yazikki bizimkisi kotu gereksiz insanlar yuzunden bitti biz elimizden gelen herseyi yaptik kendi kendine soyle hep onu sucla cunku biz yuvamizin devamini istedik biz pes etmedik.Ve her aciyi biz yasadik simdi ayaga kalkma zamani artik yalniz ddgilizz..

Biz cok severek cok sahiplenerek seviyoruz bize yazik oluyor rahat olmamiz gerekiyor iste stres hastalik sahibi oluyoruz onlar yuzunden

Allah islah etsin bizi cok sevselerdi simdi yanimizda olurlardi unutma demek ki tek seven sendin.

Simdi nefret etmeyi ogrettiler bize artik tek kisilik hayatimiz Rabbimize siginalim tek cikar yolumuz bu

Allahim darda olanlarin yaninda olur insallah bizlrde bu kotu gunleri atlatiriz yaralarimiz kabuk baglayip tekrar kanayacak ama en sonunda izi ile hep yanimizda kalacak. Izi de zamanla gecer insallah.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

zaten sevgi gözümüzü kör etmiş tüm yaptıklarını sineye çekmek ne tüm birikimimi aldı haram olsun Rabbim bin katını çıkarsın

Ben sordum ne yaptın boşandıktan sonra diye bi hafta şoku üzerimden atmaya çalıştım ondan sonra bulmuş birini evlilik planları yapilmaya başlanmış bence biz kendimizi yıpratıyoruz bizi takmıyan biri yüzünden

Kimsenin ahı kimseye kalmaz rahat ol ağlayanın malı gülene helal olmaz

Düştüysek kalkarıZ daha ölmedik ya ne bilim üzene Allah'ta huzur vermesin bi gün pişman olacak ama o Zaman ben onu istemiycem hatta ondan nefret edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…