umarım burada bu işlerden anlayan biri görür. Çaresizliğinizi hissettim. Kurtulmanız lazım bu adamdan. Ailem yok demişsiniz. Anne baba kardeş teyze hala dayı amca kimse mi yok gerçekten.
Mune konuyu bdv ye taşıyabilir
Konunun nasıl taşındığını bilmiyorum ben ne yapmam lazım teyze hala dayı var abi kardeş de var ama kimse sahip çıkmıyor geçen eşimle tartıştık ben abimin yanıma gittim Eşi evi terketti ki bende kendimi suçlu hissedip eve döneyim diye mecbur geldim tekrar eve iki çocuklar küçük alamdim yanıma nereye gideceğimi nasıl gideceğimi bilemedim birde parada yok yani neye güvenip çocukları alıp gideceksin öyle başımı alıp gittim vicdanım çok rahatsızdır çocuklar arkadman anne gitme diye aglastilar ben ağladım öyle çok daralmistim ki o an o bahçeden dışarı çıkarsam ozgurlesecegimi dusundumumarım burada bu işlerden anlayan biri görür. Çaresizliğinizi hissettim. Kurtulmanız lazım bu adamdan. Ailem yok demişsiniz. Anne baba kardeş teyze hala dayı amca kimse mi yok gerçekten.
Mune konuyu bdv ye taşıyabilir miyiz?
Evet biri 3 yaşında biri de 6 yasinda8 yaşından küçük sanırım ikiside değil mi? Çocukları alamaz, korkmayın. Ayrıca konu bdv lik burda pek yardım alamazsınız.
Turizm otelcilik mezunuyum onlisans çalışıyorum çok az alım var diye çok umutlanamiyorum da yani zaten kısıtlı imkanlarla çalışıyorum.sabah erken kalkıp çalışıyorum gün içinde çok fırsat olmuyor ama yine calisiyorumKpss çalışın
Konunun nasıl taşındığını bilmiyorum ben ne yapmam lazım teyze hala dayı var abi kardeş de var ama kimse sahip çıkmıyor geçen eşimle tartıştık ben abimin yanıma gittim Eşi evi terketti ki bende kendimi suçlu hissedip eve döneyim diye mecbur geldim tekrar eve iki çocuklar küçük alamdim yanıma nereye gideceğimi nasıl gideceğimi bilemedim birde parada yok yani neye güvenip çocukları alıp gideceksin öyle başımı alıp gittim vicdanım çok rahatsızdır çocuklar arkadman anne gitme diye aglastilar ben ağladım öyle çok daralmistim ki o an o bahçeden dışarı çıkarsam ozgurlesecegimi dusundum
Çalışıyorum kpss işte bugün diyor atanda kurtulalım senden çocuklarımida bırak git kendine yeni çocuklar yapTamam sizin bir şey yapmanıza gerek yok taşıyacaklardır konuyu. KPSS çalışın verebileceğim tek tavsiye bu olur. Allah bildiği gibi yapsın o herifi de.
Sizi her şeyden evvel bir birey olarak bile görmüyor ki eş olarak görsün. Sizi sadece hizmetçi, bakıcı olarak görüyor. Ekonomik özgürlüğünüzün olmasını, para kazanmanızı istemiyor, dışarıdaki dünyayı görmenizi, kendinizi keşfetmenizi istemiyor. İstiyor ki ona muhtaç olun, ondan dilenin. Güçlü ve para kazanan biri olursanız onun iznine ihtiyaç bile duymayacağınızı çok iyi biliyor.
Kaynak tedarik edip, internet üzerinden gizli gizli kpss çalışsanız?
Bu herif çok terbiyesiz. Atanınca başka heriflerin koynuna girip çocuk mu yapacakmışsınız, ne demek istiyorÇalışıyorum kpss işte bugün diyor atanda kurtulalım senden çocuklarımida bırak git kendine yeni çocuklar yap
Bizi bırak git diyor atanirsan senle yaşamam o yüzden buradan tasinirim çocukları alıp giderim kendisi de öğretmenBu herif çok terbiyesiz. Atanınca başka heriflerin koynuna girip çocuk mu yapacakmışsınız, ne demek istiyor
Ders çalışmayı sakın bırakma. Ben de farklı şekilde çaresiz ve beş parasız kalıp nerdeyse mecburi ev hapsi yaşadım.sonuc atandım da söz hakkım oldu . Katip alımları oluyor onda sıralamaya girmek daha kolay.kolay gelsinTurizm otelcilik mezunuyum onlisans çalışıyorum çok az alım var diye çok umutlanamiyorum da yani zaten kısıtlı imkanlarla çalışıyorum.sabah erken kalkıp çalışıyorum gün içinde çok fırsat olmuyor ama yine calisiyorum
Öğretmen miBizi bırak git diyor atanirsan senle yaşamam o yüzden buradan tasinirim çocukları alıp giderim kendisi de öğretmen
Sizin bölüm ne acaba kaç puan aldınızDers çalışmayı sakın bırakma. Ben de farklı şekilde çaresiz ve beş parasız kalıp nerdeyse mecburi ev hapsi yaşadım.sonuc atandım da söz hakkım oldu . Katip alımları oluyor onda sıralamaya girmek daha kolay.kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?