- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Üye bana bu konu sahibinin attığı mesajların bir kısmını da attı kendim gördüm yani
Masum mesajlar değiller yani işte ayşe canım ne yapıyorsun hayat nasıl tarzı şeyler değil
Bir fotoğrafını görseydim bari telefon numaram şu beni ara lütfen buluşalım görüşelim tarzı bir sürü mesaj
Kadındır belki bilemem ama hem mesaj attığı üyeyi hem de o mesajları görmüş biri olarak beni rahatsız etti
Zaten o üye mesajları da mune hanima attı sanırım
Girdiyse bile daha çıkamamıştır o liberoyla....Eee ne olmuş ilişkiye girmiş mi son durum ne (dedikodu mod)
Dava acacak cesarete sahip diilsiniz ama baskasiyla flört edip biseyler yasamak istemeye cesaretiniz var... pes yani...Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
Boşandıktan sonra tabiiki ... Halan başkasının soy ismini taşırken ,başkasıyla görüşmen yanlışeşimle ayrıyız bi süredir ve resmen boşanma olmadı henüz bu durumda başka biriyle flört etmem sizce doğru mu yanlışmı olur
Ben ne yapmalıyım kimi konustuklarım sen sadece kagıt uzeride olsa evlisin diyor kimileride kagıt uzerinde kalmıs resmi nikah var sadece aranızda bir anlamı yok diyor sizce hangisi doğru?
eşimle ayrıyız bi süredir ve resmen boşanma olmadı henüz bu durumda başka biriyle flört etmem sizce doğru mu yanlışmı olur
Ben ne yapmalıyım kimi konustuklarım sen sadece kagıt uzeride olsa evlisin diyor kimileride kagıt uzerinde kalmıs resmi nikah var sadece aranızda bir anlamı yok diyor sizce hangisi doğru?
Eee ne olmuş ilişkiye girmiş mi son durum ne (dedikodu mod)
Girdiyse bile daha çıkamamıştır o liberoyla....
Dava acacak cesarete sahip diilsiniz ama baskasiyla flört edip biseyler yasamak istemeye cesaretiniz var... pes yani...
Bosanin bir an önce dr me yapacaksaniz oyle yapin...
Boşandıktan sonra tabiiki ... Halan başkasının soy ismini taşırken ,başkasıyla görüşmen yanlış
Çok uzun bir zaman yoksa tamamen bitmesini beklemeniz daha uygun olur...
eşimle ayrıyız bi süredir ve resmen boşanma olmadı henüz bu durumda başka biriyle flört etmem sizce doğru mu yanlışmı olur
OffArkadaşlar konu sahibi ban yemiş. Büyük ihtimalle kişi erkek. O yüzden tavsiye vermeyin boşuna
Arkadaşlar konu sahibi ban yemiş. Büyük ihtimalle kişi erkek. O yüzden tavsiye vermeyin boşuna
Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
Terbiyesizler ya. Sanki biz onların sitesine yazıyoruz. Kadınlar şöyle böyle diye küçümsemeye çalışırlar ama utanmadan kadın rumuzuyla yazarlar. Sapık bunlar ya hıncımı alamadımArkadaşlar konu sahibi ban yemiş. Büyük ihtimalle kişi erkek. O yüzden tavsiye vermeyin boşuna
Tamamen boşanmadan ilişkiye başlarsanız tazminat davası açmaya hak kazanır eşiniz.eşimle ayrıyız bi süredir ve resmen boşanma olmadı henüz bu durumda başka biriyle flört etmem sizce doğru mu yanlışmı olur
sahte bacım bunlar sahte, yazıp duruyom ya dünden beri....Tamamen boşanmadan ilişkiye başlarsanız tazminat davası açmaya hak kazanır eşiniz.
Resmen bosanma gerceklesmeden başkasıyla olmanız hukuken zina olarak nitelendirilir ve tazminat sebebidir.eşimle ayrıyız bi süredir ve resmen boşanma olmadı henüz bu durumda başka biriyle flört etmem sizce doğru mu yanlışmı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?